desire nymark - Banneri

Lapsilla on tapana käsitellä asioita leikin avulla. Täällä jännitetään pikkusiskon saapumista, joten raskausaikana kaikki nukkeleikit ovat kiinnostaneet Belleä kovasti. Hän hoivaa nukkeja aamusta iltaan ja mitä enemmän lapsia sen parempi. Sanomattakin selvää että vauvoille piti saada kaikki tarvittava, joten meiltä löytyy nykyään kasa nukkevaatteita, pulloja, pottaa, syöttötuolia, pinnistä, vaunuja, kaukalo ja mitä nyt vielä.


Tilanne riistäytyi käsistä aika nopeasti ja yhtäkkiä Bellellä oli kuusi vauvaa hoidettavana. Niska limassa työnnettiin vaunuja ja syötettiin nukkevauvoja. Iltarutiineista tuli melkoinen rumba, kun kaikille piti löytää nukkumapaikka. Andreas sai toimia isän roolissa ja auttaa pientä kiukkuista suurperheen äitiä vauvojen kanssa. Eihän Andreas osannut hoitaa vauvoja oikealla tavalla, vaikka miten yritti. Belle seisoi vieressä paasaamassa että ”ethän sä nyt tolleen voi” ja ”etkö kuule että vauva itkee?!”. Andreas ei myöskään osannut valita oikeat vaatteet nukeille ja Belle joutui jatkuvasti korjaamaan hänen virheitään.



Yhtenä yönä päätettiin sitten Andreaksen kanssa että nyt olisi huostaanoton aika. Ronskilla otteella poistettiin neljä nukkevauvaa meidän perheestä ja nykyään meillä on vaan 2 lastenlasta. Ihme kyllä tästä ei edes tullut huutoa, itkua ja raivoa, vaan Belle rauhoittui ja on hoitanut nämä kaksi jäljellä olevaa nukkevauvaa erinomaisesti. Pikkaisen meinaa verenpaine nousta välillä, kun ollaan lähdössä ihan hirveällä kiireellä ja valmiiksi myöhässä (kuten aina) ja sitten pitäisi vielä pakata vauvojen vauppalaukkua, pueta heille haalarit ja raahata mukaan turvakaukalossa. Mun verenpaine nyt muutenkin on matala, joten siinä mielessä ehkä ihan hyvä vaan. Ollaan siis jo kokeiltu tätä ”yksi turvaistuin ja yksi kaukalo” – setuppia.


Tuleva synnytys on aiheuttanut jonkun verran ihmetystä. Noita nukkevauvoja kun vaan näppärästi haetaan kaupasta. ”Ehkä Babba tuo pikkusiskon kotiin työpäivän jälkeen!”. No enpä kulta rakas usko. Belle oli myös vahvasti sitä mieltä että minä voin lähteä synnärille yksin, niin hän ja Babba voi leikkiä sillä aikaa. Eilen hän totesi kovin vakavana, että hän voi kyllä sitten auttaa vähän pikkusiskon hoidossa, mutta hänellä on sitten nämä kaksi nukkevauvaakin hoidettavana, että pitää katsoa miten aika riittää. Kaikin puolin ollaan kuitenkin tosi innoissaan pikkusiskon saapumisesta, joten uskon kyllä että kaikki menee hyvin. Bellehän on tosi rauhallinen ja varovainen lapsi.


Tänään käytiin neuvolassa allekirjoittamassa isyyden tunnustus ja laskettuun aikaan on enää 35 päivää jäljellä. Huomenna käyn taas verikokeissa ja katsotaan nuo rauta arvot. En kyllä usko että ne olisivat muuttuneet muutamassa viikossa, joten torstaina yritän saada itselleni rautainfuusion. Katsotaan mitä mieltä ne ovat naistenpolilla. Torstaina saamme myös mahdollisesti tietää sektiopäivämäärän, joten sitten voin hankkia itselleni aamukamman. Eletään jännittäviä aikoja!

Kommentit (10)

Voi ihanaa,mikä kirjoitus!! Meillä on muutamalla tytöllä ollut tällänen valtava hoivavietti. Nukkeja todellakin kulki useita mukana ja rattaisiin tehtiin vaikka minkälaisia virityksiä,että sai monta lasta yhdellä kerralla mukaan. Harmi,kun näiden tyttöjen lapset ei opi kävelemään kasvaessaan isoksi siskoosi tai veljeksi. Niitä kantamalla kuskataan.
Joku tytöistä on sit taas ollut niin lukuihminen,että nuket on jäänyt syrjään. Meillä kuusi tyttöä,joten kokemuksia löytyy

Meilläkin on viime kuukaudet innoissaan hoidettu ja kuljetettu mukana yhtä jättinallea. Välillä on ollut muukin 5-henkinen pehmoelöinperhe mukana touhuissa kotona. Nyt on vähän laantunut tämä leikki.

Niin, lapsethan usein käsittelevät asioita leikin kautta ja toimivat samalla peileinä vanhemmille. Saako Babba sinulta samanlaista kohtelua kuin Belleltä?

No ei, ei kyllä ole olemassa mitään mitä Andreas ei osaisi hoitaa yhtä hyvin ku minä 😁 mutta Belle on kyllä minusta tosi huolehtivainen. Sektion jälkeen mainitsi usein että minun pitäisi levätä ja että ”Babba saa nostaa, sinä et saa nostaa mitään äiti!”. Eli veikkaisin että Belle matkii Andreaksen käytöstä ainakin siinä asiassa, koska hänkin on tosi huolehtivainen ja suojelevainen 😊

Todella hauskasti kirjoitettu postaus! 😍 ihana Belle ja hyvä sinä! Tsemppiä loppuraskauteen 💜

Belle saattaa – vauvan tultua kotiin – ehdittaa vaihtokauppaa, että hän saisi pikkusiskon hoidettavakseen. 😉

Belle kyllä kasvaa ihan silmissä… vitsi miten isotyttö jo hän on.

Niin on, en kestä! Torstaina täyttää 3v 🙈 Aika on kyllä mennyt tosi nopeasti, mutta pakko myöntää että arki on tosi helppoa tällä hetkellä kun neiti on niin omatoiminen 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X