desire nymark - Banneri

Millaista seksi on raskauden loppupuolella ison pallovatsan kanssa? No, sanotaanko että meidän tapauksessa ainakin erilaista. Tunnetko olevasi superseksikäs? Jos vastasit kyllä, you go girl. Itse tunnen olevani turvonnut ja väsynyt virtahepo ja fleksibiliteetti hipoo lähemmäs nollaa. Siitä puheen ollen, ostin itselleni aivan ihanan beigen oleskelusetin. Sellainen kashmirista tehty, joka on super trendikäs tällä hetkellä. Nopea vilkaisu peiliin toi mieleen meemin läskistä Sfinx kissasta (eli ne nakukissat). Se siitä sitten.

Meidän seksielämä oli aika aktiivinen raskauden puoleen väliin saakka. Sitten kuvioihin astui raskausoireet. Närästys, kohdunkasvu kivut, selkäkivut, liitoskivut, turvotus. Viimeisellä kolmanneksella oirelista piteni matalalla hemoglobiinilla, matalalla verenpaineella, pahoinvoinnilla sekä väsymyksellä. Kyllähän siinä välillä kerkesi miettiä seksiä, mutta se tuntui kaukaiselta muistolta. Tähän sopisi se Titanic meemi missä vanha mummo-Rose toteaa että ”siitä on 84 vuotta…” tms. Kumpikaan meistä ei kuitenkaan ikinä ottanut paineita seksittömyydestä. Mentiin sillä mentaliteetillä että kyllähän sitä kerkeää myöhemminkin.

Intohimoiset panot pelkkä kaukainen muisto

Sitten yhtenä iltana totesin että nyt kyllä oikeasti tekisi mieli, vaikka kipuja on nänneistä vesirajaan. Mies ottaa googlen käyttöön etsiessään meille sopivaa asentoa (mikään näistä ei muuten ota huomioon liitoskivut). Minä taas käyn valmiiksi pisalla, otan närästyslääkkeet, ihmettelen miltä koko alapää näyttää nykyään. Seksi on tietysti kiva asia, mutta kyllä se vaan on kovan työn takana näin viimeisellä kolmanneksella. Maha on tiellä, lonkka naksuu enemmän kuin vanhainkodista tutun Pirjo-Liisan, rinnoista saattaa valua vähän maitoa. Mies tekee tietysti parhaansa ja yrittää olla litistämättä minua, siinä samalla huomaan että stay upit ovat vaihtuneet kirkkaan sinisiin tukisukkiin.

Oliko tämä elämäni parhaat kyydit? Ei. Mutta tässä oli paljon kaunistakin. Keho on muuttunut ihan hirveästi ja kiloja on tullut lisää lähes 12. Seksikkyys on kaukana, mutta silti mieheni jaksaa kehua minua. Tämä ei missään nimessä ollut sellaista intohimoista seksiä, mutta pienen säätämisen jälkeen saatiin homma toimimaan. Huumoria tästä ei ainakaan puuttunut ja molemmille jäi hyvä fiilis. Sen haluan kuitenkin sanoa, että jos seksi ei nappaa niin sitä ei todellakaan ole pakko harrastaa. Meillä oli pidempi kuivakausi, mutta meidän parisuhteesta ei ikinä puuttunut läheisyyttä. Niin ja sitten vielä se, että liitoskivujen kanssa en todellakaan suosittele mitään lootusta tai ratsastavaa lehmäntyttöä.

Mitä nyt alapään ulkonäköön tulee niin minulla ei ole hyviä neuvoja. Sokerointi lienee ainoa järkevä tapa siistiä bikinilinjaa, varsinkin jos haluaa täysin sileän lopputuloksen. Höylän kanssa ei kannata heilua (näin omien kokemuksien syvällä rintaäänellä). Ensinäkin saatat saada melkoista tuhoa aikaiseksi, koska näkyvyys on sen verran huono (nolla). Toinen mahdollisuus on tietysti epätasainen lopputulos. Vähän kuten Britneyn sheivattu tukka 2007. Ihan varoittavana esimerkkinä vaan, omaa kokemusta ei tietenkään ole.

Kommentit (21)

Hahah, mahtava postaus ja niin totta (itkunauruhymö tähän väliin). Ei siitä kauaa ole kun itsellä oli vielä tuo sama homma! Ja ps. Vaikka se iso raskausvatsani on poissa niin nyt rasksudesta jäänyt roikkuva vatsanahka tuottaa sheivauksen kanssalta huonon näkyvyyden. 😀 ehkä olisi parmepi jatkaa vahauksessa käyntiä siis niinkuin raskausaikana, hahha…

Sun blogisi on kyllä loistava! Osaat kiejoottaa hyvällä huumorilla ja uskallat puhua niin suoraan asioista. Oot varmana kuullut tällaisia kommentteja ennenkin mutta pakko sanoo silti. 🙂

http://karlaespanjassa.blogspot.com

Hmm, jos mieltää muut negatiiviseksi, niin kantsii varmaan eka katsoa peiliin, että miten nega ite on. Yök, millaisia kommentteja. Desiré, oot ihana, tää on ihan huippu blogi ja tsemppiä loppuraskauteen!

Itselle tullu aika lailla samat fiilikset, että rivien välistä paistaa läpi negatiivisuus ja valitus. Jotenkin tuntuu että onko sittenkin aika kullannut muistot ensimmäisestä raskaudesta, jonka sanoit olevan paljo pahempi. Toki huumorin ja sarkasmis ymmärrän, eivätkä ne liity edellä mainittuihin. Jotenkin harmittaa kun on vuosia lukenut blogia ja suurimmaksi osaksi edelleenkin tykkää lukea, mutta sitten tuo negatiivisuus meinaa tarttua eikä valitusta ole kiva lukea. Ei sitä ketään tarvi miellyttäää ja saa kirjoittaa aivan mitä haluaa. Eikös kuitenkin ”rakentavaakin” palautetta saa antaa. Vai oliko tämä nyt sitä edes 😀

Veikkaan että se on väsymys ja huoli joka tekee tekstistä vähän litteän tällä hetkellä. En siis itsekään tiedä 😄 Andin mielestä olen ollut paljon rauhallisempi ja jotenkin enemmän ”zen” nyt raskausaikana, varmaan kun energiat ei oikein riitä uusin projekteihin 🤷🏼‍♀️😂 toivotaan et tilanne normalisoituisi synnytyksen jälkeen! 😎

Itelleni tulee aina sellanen olo, että Desire todellakin on valittava ja ruikuttava tiukkapipo, mutta yrittää vääntää asioista sarkasmia ja vitsiä. Tiedä sitten mikä on totuus.
Vähän kun sanois toiselle ”Olet niin hirveän ruma” ja perään toteaa sen vaan olleen vitsiä tai sarkasmia. Ehkä joku tajuaa mitä tällä tarkoitan.

Saa toki analysoida ihan miten haluaa 😄 Tiedän itsekin että mun huumori ja varsinkin sarkasmi ei uppoa kaikkiin, ja se on ihan fine. Itse en koe olevani mikään yltiöpositiivinen ihminen, enkä yritä olla. Mutta se on jännä että täällä blogissa valitetaan miten on liian negatiivistä sisältöä (tosin yleensä ne samat ip osoitteet valittaa kuukaudesta toiseen) ja youtuben puolella kysellään miten ”aina jaksan olla niin positiivinen”. Kannattaa kuitenkin muistaa että näin somen perusteella ei todellakaan tunne ihmistä tai tiedä millainen se on oikeassa elämässä 😊

Mulla ei muuttunut oikeastaan mikään seksin suhteen raskausaikana, paitsi että seksiä oli saatava öisinkin, vaikka illalla oli puuhailtu. Mahani oli pieni, eikä muita oireita ollut. Jotkut pääsee tosi helpolla, joillakin on paljon kaikkea..

Just huippua kun sanot suoraan mistä kana kusee 🙂
Esikoisesta vielä vuorokausi ennen synnytystä harrastettiin seksiä että se ihan riippuu mikä on olotila 🙂

Kiitos! 😊 Riippuu myös raskaudesta. Tai luulisin 😀 esikoisen kanssa teki hirveästi mieli koko ajan vaikka olo oli ihan hirveä. Nyt taas ei voisi vähempää kiinnostaa 🤷🏼‍♀️😂

Tää oli just hyvä!! 😂
Oot ihana, tsemppiä loppurutistukseen <3

No ohhoh, olipa taas turha ja ilkeä kommentti 😔

Omasta mielestä tää oli hauska postaus! Ja vaikean raskauden kanssa olevalle en menisi koskaan sanomaan, että valitat liikaa. Raskaana oleminen on rankkaa ja siitä saa valittaakin. Kuten Desire sanoikin, lukijat valitsevat itse mitä haluavat lukea.

Kiitos hauskasta tekstistä! Itse oon raskauden alkuvaiheessa vielä, mutta naurattaa jo etukäteen kun yritän kuvitella tätä tilannetta kuukausien päähän 😄

Typerä neuvo että älä ainakaan sheivaa höylällä omaa alapäätä! Kyllä sekin onnistuu kun käyttää hieman mielikuvitusta, peilin avulla oikein hyvin! Nää sun ohjeet ja neuvot on näin usean lapsen äidin näkökulmasta niin naurettavia, ja joka välissä muistat vinkua miten hankala raskaus on! Aika pitkälle asennekysymys. Positiivista asennetta ei Desireeltä näytä löytyvän😞 Harvoin törmään näin negatiiviseen valitusblogiin ja miten huonoa on kirjoitustyylisi, jos tarkoitatkin hyvää niin tyylisi kirjoittaa saa näyttämään asiat negatiiviselta! Tsemppiä arkeesi ja elämääsi🥰

Tää blogi on ihana. Näin vanhempana naisena on hauskaa lukea, kun asiat sanotaan suoraan. Tulee niin omat raskausajat mieleen. Desiree jatka samaan malliin. Sitte ku tuut tähän ikään niin ongelmat muuttuu erilaisiksi. Milloin on paikat liian kuivat, suonikohjuja pakottaa, milloin tiputtaa väärään aikaan tai vatuttaa muuten vaan. Toisena päivänä on hekuman huipulla ja kaikki sujuu, sitte tulee kesken kaiken murkkuikäset kotiin ja homma jää kesken. Tää naisen elämä on niin ihanaa.

En ymmärrä miten nämä tekstit voi tulkita näin negatiivisesti. Parasta sarkasmia ikinä 😅 se onkin vaikea laji.

Minä tykkään normaalisti positiivisesta asenteesta, mutta tässä blogissa on mun makuun just sopivasti myös mustaa huumoria, sarkasmia ja karuja faktoja. Negatiivisuus ei tule mieleen, vaan pikemminkin suoraan sanotut asiat. Hyvää sanottavaa myös yleensä löytyy joka aiheesta. Mielipideasioita, mutta musta tässä blogissa on tosi koukuttava tyyli. 🙂

Niin en tiedä, taitaa olla aika paljon lukijankin asenteesta kiinni miten näitä mun tekstejä ottaa 😊 Itse toki suosittelen lukemaan jotain muuta, kuten itsekin totesit suurin osa blogeista ovat paljon positiivisempia. Ei kannata tuhlata aikaa asioihin joita kokee ärsyttäviksi tai joista tulee negatiivinen fiilis 🥰

Aina voi pyytää partnerin avuksi sheivaussessioon. Miksi nysvätä yksin ison vatsan kanssa?
Jos ja kun on mitä ilmeisemmin harrastettu seksiä, niin eiköhän se alapää ole ihan tuttu puolisollesi 😉

Totta tuokin! 😂 Vähän säälittää miestä kun jo on apuna joka asiassa 🙈 Veikkaan että hän odottaa synnytystä yhtä innokkaasti ku minä 😀

Mikä ihmeen Grace, se on Rose.

Ei apuaaaa 😂 mistähän mä repäsin ton Gracen 😂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X