desire nymark - Banneri

Apua, sektioon on enää neljä päivää! Pesänrakennusvietti on ollut todella kova, jonka ansiosta olen organisoinut tavaroita ja siivonnut kuin mikäkin hullu! Olen tanssinut (lue kävellyt etanavauhdilla liitoskipujen takia) ympäri kämppää höyrymopin kanssa, muuttanut järjestystä ja sisustusta jonka seurauksena Andin hermot ovat olleet kovilla, harjoitellut pystyviikkausta missä taas minun hermot oli kovilla, konmarittanut käytännössä kaikki kaapit. Toisin sanoen rautainfuusiosta oli oikeasti apua ja odotan innokkaana synnytystä.

Andreas on enemmänkin ollut stressaantunut. Muutamaan otteeseen ollaan käyty tätä ”sinullehan ei tapahdu mitään, sinä et ole synnyttäjä, sinua ei leikata, olet fyysisesti huippu kunnossa sektion jälkeen!” – keskustelua läpi. Sairaalalaukku on pakattuna, kaukaloon iskettiin kaukalopussi, kaikki vauvan vaatteet ovat hienosti pystyviikattuna lipastossa, sängyssä on pellavalakanat ja pakastin on täynnä sapuskaa. Ollaan tehty kaiken maailman tyttöjen juttuja Bellen kanssa, kuten esimerkiksi jalkakylpyjä, kasvo ja hiusnaamioita, manikyyriä ja pedikyyriä. Sellaista pientä laatuaikaa nyt vielä kun ollaan kahdestaan.

Ainoa synnytykseen liittyvä asia joka jännittää on Bellen reaktio. Suunnitelmien mukaan hän menisi mummolaan jo tiistai iltana, koska meidän pitää lähteä kohti Espoon sairaalaa jo ennen 6:00 keskiviikkona. Belle viihtyy kyllä mummolassa tosi hyvin, mutta yökyläily saattaa olla eri juttu. Belle haluaisi tietysti mukaan sairaalaan ja välillä mun sydän on itkenyt verta, koska eihän se onnistu. Sovittiin kuitenkin että Belle tulee takaisin kotiin heti kunhan mekin pääsemme kotiutumaan sairaalasta, joka toivottavasti olisi jo torstaina.

Ei vieraita, kiitos!

Tällä hetkellä RS-virus jyllää, jonka takia olemme päättäneet että emme ota vieraita vastaan. Pöpöt eivät tietenkään ole ainoa syy, mutta en halua ottaa mitään riskejä. Itse pelkään oksennustautia, koska oksentaminen sektiohaavan kanssa olisi melkoinen helvetti. Haluan toipua rauhassa ja haluamme tutustua uuteen tulokkaaseen ilman vieraita ja katsoa miten arki lähtee rullaamaan nelihenkisenä perheenä. Onhan tämä pikkusiskon saapuminen jännittävä asia meille kaikille! Mutta pakko myöntää, että Andreas ja Belle jännittää synnytystä paljon enemmän kuin minä, eli synnyttäjä itse. Kai tässä loppuraskaudessa vaan odottaa että pääsisi tästä pallovatsasta ja sen mukaantuomista oireista eroon.

Mielestäni oli muuten erittäin fiksua aloittaa keittiön konmarittamisen näin muutamia päiviä ennen synnytystä. Täällä muutetaan järjestystä ja lisättiin muutama sisälaatikko. Itsehän nautin tästä (ihme kyllä, vaikka muuten vihaan tällaista näpertelyä), mutta Andreas on jo vähän kalpea kaikista projekteista. Häntä nyt muutenkin jännittää koko synnytys ja tuleva vauvavuosi ja isyysloma. On ollut ihana nähdä miten hän hypistelee vauvajuttuja on niin kovin innoissaan, mutta olen varoittanut että arki pienen vauvan kanssa saattaa olla melko rankkaa. Tällainen info otetaan yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos, joten hänellä vaikuttaa olevan just oikea asenne.

Tässä nyt oli meidän nopeat kuulumiset ja fiilikset ennen synnytystä. Keskiviikkona vedetään tukisukat jalkaan ja luultavasti sandaalit, koska mitkään kengät eivät mahdu tällä hetkellä. Kohta meitä onkin sitten neljä, onpa jännittävää!

Kommentit (8)

Paljon tsemppiä; toivottavasti kaikki pysyy terveenä! ♡

Voi että jännittää teidän puolesta! 🙂 tsemppiä ♡

Mikä tuo hoitolaukku on? Vasemmalla siinä kuvassa missä 2 kassia ja kaukalo.

Se on Babymel merkkinen ja malli Cara scuba 😊

Hyvä, että ette ota vieraita vastaan!Meillä puolivuotiaalla rs-virus päällä ja hengitys ollut todella tiukassa ja hän on sentään jo isompi vauva. Aikuisillahan rs-virus voi ilmetä vaan kurkkukipuna tai nenänvuotona ja rs-virus tarttuu tosi helposti, metrin päähän jo hengitysilmasta. Tosi paljon tsemppiä sektioon❤

Voi ei, toivottavasti teidän pieni potilas toipuu pian! ❤️ Sitten vielä kaikki itämisajat yms 🙈 Kyllähän jokainen kuitenkin kerkeää nähdä vauvan myöhemminkin, kun arki on lähtenyt rullaamaan kunnolla ja pahin flunssakausi on ohi 😄

Kannattaa ottaa kotiutumisjousuiksi äitiysleggarit, ne on ihan parhaat sektiohaavan kanssa! Tsempit, mie pidän peukkuja täällä ja jännään myös paljon! 😍

Kiitos! 😁 Pakkaaminen on tuottanut vähän tuskaa, koska Bellen kanssa mulla ei ollu yhtään mitään mukana, ei edes lompakkoa ja vaatteet leikattiin rikki. Hyvin pärjäsin silti, joten aika kevyellä varustuksella mennään 😀 mutta äitiysleggarit ja lökärit olen pakannut 😂🙌🏻

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X