desire nymark - Banneri

Keskiviikkona 19.2 lähdettiin kohti synnäriä, 8:20 olin jo leikkaussalissa ja 9:31 meidän pieni nyytti syntyi, mitoin 51 cm ja 3756g. Suunniteltu sektio meni aivan täydellisesti ja Espoon sairaala oli mahtava paikka synnyttää! Siistit yhden hengen huoneet, joissa mies saa yöpyä, eli tavallaan kaikilla on perhehuone ja henkilökunta oli mitä mahtavin! Synnytyskokemus sai rivin kymppejä ja oli todellakin korjaava kokemus, juuri kuten toivoin että se olisi.

Sektio itsessään oli tosi kaunis kokemus. Esivalmistelujen (kanyylit, lätkät ja piuhat, desinfisointi, spinaalipuudutus jne) jälkeen mies pääsi sisään saliin ja noin 10 minuuttia sen jälkeen meidän tyttö syntyi. Jos kaikki menee ilman komplikaatioita vauva nostetaan äidin rinnalle ja siihen sitten jäädään kunnes kaikki kolme siirretään heräämöön, mutta meidän neiti hörppäsi vähän lapsivettä keuhkoihin. Tyttöä näytettiin meille nopeasti, itkettiin vähän onnenkyyneleitä Andreaksen kanssa ja sitten tuore isä sai siirtyä viereiseen huoneeseen vauvan kanssa. Hänelle annettiin vähän apua hengityksen kanssa ja sillä aikaa minut parsittiin kasaan.


Henkilökunta kertoi tasaisin väliajoin miten vauva voi. Leikkauksen jälkeen pääsin heräämöön ja onnekseni Espoon sairaalassa on perheheräämö! Eli siellä sitten oltiin kaikki kolme ja sain pitää vauvaa sylissä. Vauvalla oli happisaturaatio-mittari varmuuden vuoksi, mutta hänellä oli kaikki ihan hyvin ja on muutenkin ollut tosi tyytyväinen vauva. Minun kohtu ei oikein halunnut supistaa tarpeeksi, joten siihen annettiin tippa. Sektio infossa luki että aikataulu olisi ”tosi nopea” ja että heräämössä jo pitäisi istua, mutta mitään tuputtamista tai painostusta ei ollut!


Heräämöstä meidät kärrättiin meidän omaan huoneeseen ja siellä sitten köllöteltiin loput sairaala ajasta. Kätilö kävi kerran tunnissa kysymässä miten menee ja miten voidaan. Pärjäsin buranalla ja panadolilla, mutta kipulääkkeitä ei mitenkään ”pantattu”, vaan kysyttiin kyllä jos tuntuu siltä että tarvitsen jotain vahvempaa. Imetyksen kanssa neuvottiin ja kehotettiin rohkeasti painamaan hälynappia jos tarvitsemme jotain. Meistä otettiin siis tosi hyvää huolta!

Illalla nousin ylös jalottelemaan ja kätilö oli mukana avustamassa. Aamuyöllä poistettiin katetri ja aamupäivällä oli jo sellainen fiilis että haluan kotiin. Meitä ei missään nimessä ”potkittu pihalle”, vaan kysyimme jos saamme lähteä. Täällä kotona on mennyt tosi mukavasti. Olen saanut nukuttua omassa sängyssä, Belle on tutustunut pikkusiskoon ja pikkunyytti vaikuttaa tosi tyytyväiseltä pieneltä otukselta. Täällä tsempataan imetyksen kanssa, koska maito ei ole noussut kunnolla vielä. Eletään aika mukavassa vauvakuplassa ja elämä on vaaleanpunaista höttöä. ❤️

Kommentit (18)

Paljon onnea pienestä, lopultakin saitte hänet syliin! 🙂
Seurasin koko ”prosessinne” alusta asti, itsekin ensin lapsettomuuden kanssa edeten ja lopulta mekin saimme oman käärömme jo loppuvuodesta.

Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä ja ihania tutustumishetkiä teille! 😍

Onnea nyytistä. Minulla ei esikoiselle kun en älynnyt ja opastettu vauvan kanssa et pitää syöttää 3-4 h välein ja yö syöttö on alussa se tärkein.. Jos tämän olisin tiennyt niin olisi esikkokin mennyt äidinmaidolla mut ei mennyt. Olen tästä vähän katkera että maidon tulo loppuu 4 kk iässä. Kuopus sitten sai liikaakin 4.5 vuotta että nyt sitten muu maito oikein maistu. Ikää jo oli 6 vuotta että pikku eskarilainen jo on.

Paljon onnea! Mä rakastan tota sun vessaselffiee 😍 ihanan aito ja kaunis

Paljon Onnea koko perheelle ja paljon suojelua pienelle!

Lämpöiset onnittelut ja enkeleiden varjelusta pienelle ja koko perheelle ❤

Ihanaa että kaikki meni hyvin ja suuret onnittelut pienestä tytöstä! Mullakin molemmat lapset syntyi sektiolla, eka oli kiireellinen eli vähän jännä mutta koin että toinen suunniteltu eheytti.

Lämpimät onnittelut koko perheellenne! Ihana kuulla, että tämä kerta oli kokemuksena hyvä. Nauttikaa vauvapäivistä!

Andreas näyttää tosi onnelliselta isältä, kaiken sen jälkeen hän on nyt teidän sylissä . Iso prosessi takana mutta kaikki oli varmasti sen arvoista . Onnea kokoperheelle. ❤️

Ihana kuulla, että kaikki on mennyt hyvin! Ja voi minä ihanuus sieltä teille tulikaan! 😍 Paljon onnea koko perheelle!

Paljon onnea!! Ihanaa että sait kokea voimaannuttavan ja rauhallisen synnytyksen ❤️❤️❤️ Paljon tsemppiä !!!

Hirmuisesti onnea koko perheelle 😍❤️

Paljon Onnea koko perheelle! 🙂

Onnea teidän perheelle ihanasta tyttövauvasta❤

Paljon onnea koko perheelle! T.pitkäaikainen lukijasi

Paljon onnea! Hienoa, että kaikki meni noin hyvin 🙂 Perästä tullaan, enää muutama viikko omaan sektioon! Nauttikaa kuplasta.

Miten onnellisilta näytätte! Onneksi olkoon! ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X