desire nymark - Banneri

Meidän pieni Mytte Knytte on jo viikon vanha! Tämä ensimmäinen viikko kahden lapsen äitinä on mennyt super nopeasti. Tänään kävin poistattamassa tikit ja huomenna meillä on ensimmäinen neuvolakäynti. Ollaan vieläkin melkoisessa vauvakuplassa ja välillä minua valtaa valtava rakkauden hyökyaalto. Kyllä sitä ihmettelee mitä ihmettä olen tehnyt oikein elämässä, kun minulle on suotu kaksi täydellistä lasta sekä ihanan puolison!


Toipuminen on mennyt yllättävän hyvin. Olen edelleenkin varovainen nostamisen kanssa, mutta muuten koen olevani hyvässä kunnossa. Imetys on lähtenyt rullaamaan oikein mukavasti, mikä on positiivinen yllätys. Esikoisen kanssa vihasin imetystä. Vauvan lutkuttaminen tissillä tuntui epämiellyttävältä, jopa ahdistavalta. Silloin pumppasin maitoa ja syötin tuttipullosta. Ennen Mytte Knytten syntymää hankittiin kotiin reilusti korviketta ja kasan tuttipulloja. Onneksi meidän kätilö auttoi ja tsemppasi imetyksen kanssa, koska tällä kertaa imetys on IHANAA! Myttiksen ensimmäinen viikko on pitkälti mennyt rinnalla.


Imetyksen ansiosta yöt ovat olleet tosi helppoja. Meillä on Moweon bedside crib, jonka laitaa voi laskea, joten sieltä olen näppärästi saanut vauvan nostettua suoraan tissille. Joudun kyllä myös pumppaamaan välillä, koska minulla on melko runsaasti maitoa. Välillä Andreas on saanut syöttää Mytteä pullosta, jos olen ollut suihkussa tai nukkunut päikkäreitä. Andreas on muuten ollut korvaamaton tuki ja on antanut meille kaikille prinsessakohtelua. Häneltä luonnistuu jo kaikki vaipanvaihdoista kylvettämiseen. Belle on myös tarttunut kiinni isosiskon rooliin tosi kivasti ja on mukana hoitamassa vauvaa. Hän kertoo myös kaikille että pikkusisko on saapunut ja hänestä on tullut isosisko. Ihan jopa tuntemattomille ihmisille kaupassa.


Jälkivuoto on tosi niukkaa, turvotus on laskenut ja maidontuotanto on tasaantunut. Alussa minulla oli ongelmia maidonnousun kanssa, mutta sitten kun maito nousi kunnolla sain suihkutissit jonka ansiosta imettäminen oli melko haastavaa. Mytte meinasi tukehtua maitoon, vaikka käytin rintakumia. Joudun pumppaamaan pahimmat pois ennen imetystä, joten meillä oli vähän säätöä. Yhdessä ollaan kuitenkin saatu imetys onnistumaan ja Mytte on tosi reipas imemään. Ainoa asia joka tuntuu pikkaisen työläältä on imetyksen mukaantuoma väsymys. Heti imetyksen jälkeen iskee jäätävä väsymys ja useimmiten jopa nukahdan. Toisaalta päikkärit ovat varmasti olleet hyvä juttu toipumisen kannalta.

Kiitos vielä kaikista onnitteluista! Meillä on mennyt oikein mukavasti ja Mytte Knytte on todella kiltti ja tyytyväinen vauva.

Kommentit (11)

Pumppaaminen pahentaa maidontuotantoa, joten sitä tulee vain lisää. Suihkutisseillä kannattaa imettää takakenossa ja aina kahdesti samasta .

Vauvan tuleva nimi ei kuitenkaan ole kutsumanimi, eikö niin?
Beatrice = Bea
Rebecca = Becca
Bianca = Ankka?
En vaan pysty ymmärtämään, miksi tieten tahtoen annetaan nimeksi eri kuin millä häntä tullaan kutsumaan!

Onneksi kaikkea ei tarvitse ymmärtää 😄 Saattaa olla suomenruotsalainen tapa antaa pidempiä nimiä, en tiedä. Mutta meille se ainakin on aivan normaalia 😊

Onnea Myttestä! <3 Näin unta, että tyttärenne kastettiin Isadoraksi.

Kylläpä viikko on mennyt nopeasti. Muistin, että olis syntynyt tyyliin eilen. Ihanaa kun teillä on mennyt hyvin. ❤️❤️

Mistä noi vaatteet on 😍 oon meidän tulevalle vauvalle koitanut ettii vaaleansinisiä vaatteita enkä löydä mistään. Jos nuo nyt sit ees on vaaleansiniset 😂😂

Zarasta! 😍 Nää on harmaat, mutta zarassa oli myös sinisiä! Meillä on tämä sama setti vaaleanpunaisena ja valkoisena 😁 vähän innostuin 🙈

Ihanaa hän on täällä ONNEA koko perheelle 🙂 olen sua seurannut jo pidemmän aikaa ja tykkään sun videoista ja Belle on kovin tomera tyttö myös ihana perhe olette ainoita hana että sisyte hänet terveenä syliin ja kaikki on nyt hyvin ihanaa kevättä ❣️ Toivoo Tiina ja pikku peikot 6v ja 8v Tampereelta ❤️ 💌

Mikä helvetin Mytte?! 😀

Belle oli Kirppu ristäisiin saakka, tämä uusi tulokas on Mytte kunnes hän saa oikean nimen 😄

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X