desire nymark - Banneri

Keskiviikkona meidän Mytte on viisi viikkoa vanha! Neiti kasvaa oikein hienosti ja tänään vaaka näytti 5115 g. Viidessä viikossa paino on siis tullut 1359 g ja pituutta 4 cm. Alussa yösyöttöjä oli 3, sitten roikuttiin kiinni tississä koko ajan ja nyt muutama yö sitten jopa pelästyin, kun vedettiin niin vakavat maitoöverit että nukuttiin 7 tuntia putkeen. Siitä seuraavana yönä taas valvottiin, eli tilanne elää.

Meidän koronakotoilu jatkuu. Belle joka muuten on niin rauhallinen ja iloinen yksilö ryömii pitkin seiniä. Monen viikon kotoilun jälkeen kirjat, piirtäminen ja omassa pihassa oleva hiekkalaatikko ei enää kiinnosta. Täällä olen paasannut käsienpesusta ja siinä samalla Belle on löytänyt uuden harrastuksen, nimittäin vesileikit. Nykyään kulutetaan siis monta tuntia kylppärissä, missä Belle kaataa vettä yhdestä mukista toiseen. Mytte tarkkailee tilannetta koliikkikeinusta ja minä nautin lattialämmityksestä. Eli meillä ei ole mitään hätää.

Päätettiin perua ristiäiset ja nyt mietitään miten ja milloin paljastamme Mytten virallisen nimen. Nimi on päätetty ja rustattu papereihin, joten jää nähtäväksi miten kauan häntä vielä kutsutaan Mytteksi. Belle oli ”Kirppu” ja kantoi sitä nimeä melkein vuoden, ennen kuin siirtyminen Belleen onnistui. Minua taas kutsutaan edelleenkin, 27 vuoden iässä, työnimellä joka ei ole lähelläkään Desireetä tai Dessiä. Jotenkin siihenkin on tottunut, että sukulaiset ja perhe kutsuu minua eri nimellä.

Tähän saakka vauva aika on ollut sekä helppo että raskas. Raskas koronatilanteen takia, koska tilanne elää koko ajan eikä oikein tiedä mitä uskaltaa tehdä ja mitä ei, miten kauan tämä kestää, miten ei pysty suunnittelemaan, ei edes rahallisesti koska työtilanne muuttuu aivan varmasti huonompaan suuntaan. Tähän saakka Andreas on sentään pystynyt tekemään töitä, noita raksahommia kun ei oikein etänä pysty tekemään. Yllättävän helppoa taas siltä osalta että Mytte on todella tyytyväinen vauva. Tällä kertaa ei myöskään ole sitä samaa stressiä, mitä Bellen kanssa oli.

Viissi viikkoa on mennyt yllättävän nopeasti vapaaehtoisesta eristäitymisestä huolimatta, joten eiköhän loput koronakotoilusta mene oikein mallikkaasti. Se joka kärsii meistä eniten on tietysti Belle, joka kovasti haluaisi mennä sinne ja tänne ja tonne. Mummoakin on ihan hirveä ikävä. Pikkusiskosta kun ei oikein vielä ole leikkikaveriksi. Mitä te puuhaatte nyt korona epidemian aikana? Pysyttekö pelkästään kotona?

Kommentit (5)

Olen kotona 1v ja 8kk ikäisen kanssa ja mies töissä. Ollaan lähes kaikki päivät oltu ulkona, lapsi itsekin haluaa siellä olla, samoin minä. Seinät kaatuvat päälle tässä sisällä ollessa jo tämän ikäisen kanssa kun häntä ei kiinnosta juuri mikään muu kun kiipeily, kivet ja metsässä kävely 😀 käydään ulkona kahdestaan tai sitten kolmestaan että mies on mukana. Ei nähdä muita kuin videopuheluiden muodossa. Viihdyn yksin mutta nyt jo huomaa että kaipaa sitä aikuista juttuseuraa kun Ennin nähtiin monta kertaa viikossa äitikaverien kanssa ja nyt ei käydä edes kaupassa lapsen kanssa, mies hoitaa. Onneksi ei asuta ihan keskustassa vaan tässä on lääniä missä olla ilman muuta ihmisiä 😀

Ihanuus💖 Meillä kolme ja puolivuotias, kysyy melkein joka päivä, et joko on päiväkotipäivä. Raukka, ainoan lapsen osa ei todellakaan ole helppo kun kavereita kaipaa ja äidin ja isän pitää tehdä kuitenkin myös ne kotihommat ja etätyöt. Jatkuvasti ilmoittaa, syvän huokaisun kera, et minä haluaisin leikkikaverin. Toki me ollaan nyt hyvien ulkoiluilmojen vallitessa oltu paljon ulkona, sisällä seinät tahtoo kaatua päälle muuten. Kerrostalon piha on aika huono ulkoiluun, et me on kyllä käyty myös leikkipuistoissa, on pyritty meneen kun siellä ei ole muita ja pulkkamäessä on pidetty välimatkaa, mut usein on ehditty niin aikaisin, et muita ei vielä ole mäessä. Metsäretket on myös ohjelmassa ja välillä
on kiikuttu moottoritien meluvallille katseleen rekkoja. Talvilomaviikko nyt menossa, et ensviikosta taas paluuta tähän epänormaaliin arkeen. Hermot menee välillä kaikilla, mut sitte pyydetään anteeksi ja halitaan paljon.

Me ollaan lasten kanssa tehty pitkiä kävelylenkkejä, metsäretkiä yms. kotoa poistumisia, missä ei näe muita ihmisiä 😀 hulluksihan sitä tulee jos on pelkästään sisällä/omalla pihalla 6v, 4v ja 2v lasten kanssa. 2 viikkoa nyt kotihoidossa lapset ollut. Kyläilelemässä ei käydä, eikä meille tule kukaan.

Niinpä 😀 me ollaan kans kävelty metässä pieniä lenkkejä. Nyt on toki ollu vähän haastavaa kun Bellellä on ollu flunssa. Mutta ollaan tietty Mytten kanssa aika tylsää seuraa Beltsulle.. kun hän ei nyt näe ketään muita paitsi me ja sitten Andi 🙈😂

Voi jösses kuinka suloinen tapaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X