desire nymark - Banneri

Hänen nimensä on…

Raskausaikana rakastuimme kahteen nimeen, Bianca ja Beatrice. Halusimme nimen joka sopisi hyvin yhteen Bellen kanssa, joten selailtiin enimmäkseen B:llä alkavia nimilistoja. Myöhemmin mukaan pääsi myös Rebecka, sillä ajatuksella että häntä kutsutaan nimellä ”Becka”. Heräämössä kaikki meni uusiksi, koska meidän tyttö oli selkeä Mytte.

Reilu kuukauden selailtiin nimilistoja. Mette, Miriam, Madeleine ja Madicken pääsi nimilistan kärkeen. Madicken oli nimi josta molemmat tykkäsi ja se olisi tavallaan sopinut yhteen Bellen kanssa, koska Madicken on Astrid Lindgrenin kirjoittama satu. Sitten selvisi että Madicken on Marikki suomeksi, joten selailtiin taas nimilistoja. Elsa olisi ollut nimi jonka takana olisi ollut jopa ihan kiva story, koska Myttehän oli pakastettu. Mutta jostain syystä en tykästynyt nimeen. Ronja oli myös nimi joka hillui mukana nimilistalla (Ronja ryövarintytär), mutta siitä Andreas ei tykännyt.

Päädyttiin kuitenkin nimeen Alice Nanna Denise. Suomenruotsalaisille Aliis, suomalaisille luultavasti Alise ja englanniksi Älis. Alice sadusta Alice in wonderland (Liisa ihmemaassa), Nanna Andreaksen mummin mukaan ja Denise minun äidin mukaan. Eli nyt meillä on kaksi pientä prinsessaa, Belle ja Alice.

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

Kaunis nimi ja mitä mekkoon tulee, mulle näyttää harmaalta😍😅

Avatar

Oih, aivan ihana nimi ❤️

Avatar

Täydellinen nimi! <3

Avatar

Ihana nimi!

Avatar

Aivan ihana nimi😍😍 Mutta en saa millään sun instassa antamista vinkeistä tuota nimeä😂 Voitko avata ne vinkit🙊

Desire Nymark

Ne ovat kaikki siitä Liisa ihmemaassa sadusta 😁 taikamuki (taikamaa), tee (madhatters teaparty), avain (se millä liisa avaa oven), sininen mekko (kuten liisalla), kello ja pupu (se pupu jolla on kello) 😂 olin ehkä vähän huono antamaan vinkkejä 🤭

Avatar

Mä arvasin vasta kun näin ne sun instakuvan tekstissä kaikki vierekkäin! Sit mietin että tottakai miten en ymmärtäny aijemmin😂

Avatar

Kaunis nimi 🙂

Avatar

Tosi nätti nimi, ihana. 😊

Avatar

Alice on nätti nimi! Tulee ihan Disney sadut tyttöjen nimistä mieleen. Alice nimestä alkaa itsellä soimaan ”living next door to Alice”. Luultavasti itse tulisi puhuessa luontevammin sanottua Älis. Millä tavalla te perheessä nimen lausutte, varmaankin suomenruotsalaisittain Aliis? 🙂

Desire Nymark

Mulle tulee sama biisi mieleen nimestä 😂 Ihme että raskausaikana harkittiin nopeasti Alicea koska haluttiin jatkaa satuteemaa, mut sanoin että en tykkää. Sitten tykästyin kuitenkin nimeen muutama viikko sitten 🤭 Meille hän on edelleenkin Mytte, mutta tarkoituksena olisi lausua Aliis, kunhan siirrytään tähän viralliseen nimeen 😂

Avatar

Tosi ihana nimi😍

Avatar

Onneksi olkoon teille! Seurannut sinun blogia ja olen niin onnellinen että saitte vihdoin sen mitä kauan olette odottaneet.

Avatar

Ihana nimi!😍 kiinnostaisi mikä on Bellen koko nimi?

Desire Nymark

Isabelle Estelle Maria 😁

Avatar

Onko tuo mekko taas sellainen ”osa näkee sinisenä, osa ei”, koska mä en nää sinistä mekkoa vaan vaalean vihreän?

Desire Nymark

Saattaa olla et kuva vääristää vähän 😁 vaalean sininen se on 🙈

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä