desire nymark - Banneri

05:06 Mytte herää syömään. Eikun suoraan tissille vaan. Sitten voidaan jatkaa yöunia. Meillähän ei pitänyt olla perhepetiä. Niinpä niin.

8:36 mikron kello näyttää 6:36 ja uunin kello 7:36 joten kello on ilmeisesti puoli yhdeksän. Ei, kukaan meidän talossa ei jaksa siirtää kelloja. Mytte on jo syönyt ja nenä on imuroitu. Nyt kahvia.

9:00 katsellaan Gleetä Mytten kanssa. Sylissä on ainoa paikka missä tämä neiti viihtyy. Isän kanssa oma pesä ja koliikkikeinu kelpaa mainiosti, äidin kanssa se on syli. Piste. Muista ei edes keskustella.

10:26 Mytte on kellunut tissillä ja nyt olisi suihkun vuoro. Andreas hoitaa Mytteä, joten nyt olisi oiva tilaisuus sheivata sääriä. Jaksanko? En.

11:00 Mytte nukkuu. Siivoan keittiön, ihmettelen miten meillä voi olla näin paljon karkkia jemmassa.

12:03 Kolmas kuppi kahvia. Seuraavaksi pitäisi juosta ympäri taloa höyrymopin kanssa. Unohdin taas syödä aamupalan, enkä todellakaan ole juonut lähellekään 3 litraa vettä. Kaikessa ei vaan voi onnistua.

13:36 Myytus haluaa taas syödä. Tällä kertaa isä saa syöttää. Käydään taas sitä legendaarista ”mitä syödään tänään” keskustelua. Emme siltikään tiedä mitä haluamme syödä.

14:05 tänään minä vastaan ruoanlaitosta. Pikapastaa kymmenessä minuutissa ja nopea salaatti. Välillä sitä nyt vaan ryömii aidan alta…

15:17 Andreas pesee pyykkiä, minä imuroin, Mytte nukkuu kiltisti. Ihana kevätaurinko korostaa miten paskaset ikkunat meillä on. Miten olisi ikkunanpesu? Ei ainakaan tänään. Tuskin huomennakaan.

16:05 Köllötetään taas telkkarin edessä Mytten kanssa. Ruudusta vähän Sex Tape Suomea. Terapeutti ehdottaa että mies osallistuisi kotitöihin. ”No… en halua muuttua ihmisenä”. Syvä huokaus ja hernepelto nenässä.

17:37 Syödään pizzaa. Pitäisi varmaan päivittää instaan että mekin tuemme pienyrittäjiä. Oikeasti olemme vaan laiskoja ja teki mieli pizzaa.

18:20 Vuokrataan leffa Viaplayn kautta. Mytte makaa meidän välissä. Kaikki kolme ovat tyytyväisiä, mutta väsyneitä.

19:07 Ihmettelen miten monta vaippaa vaihdan viikossa. Homma menee taas kädenväännöksi vaipparoskiksen kanssa. Kiron sen alimpaan helvettiin.

20:01 Köllötetään taas telkkarin edessä Mytten kanssa. Andreas maalaa Bellen huonetta. Huomenna pitäisi tapetoida, ennen kuin Belle tulee kotiin isäviikonlopusta. Huomaa selkeästi olevansa kotikaranteenissä, kun jopa seinien väri rupeaa vituttamaan.

21:37 Syön juustonaksuja sängyssä. Onpa hehkeetä. Mitä olen saanut aikaiseksi tänään? Enpä hitto yhtään mitään.

22:00 Andreas konmarittaa keittiökaappeja ja järjestelee. Eli tänään(KÄÄN) ei sekstailla. Uusi yritys huomenna.

22:36 Nipottamista Andreaksen ihmeellisestä addiktiosta tuoksukynttilöihin ja lautasliinoihin. Uusi lupaus olla ostamatta. Tälle riippuvuudelle ei edes ole olemassa AA-kerhoa. Tiedän että mieheni yrittää parhaansa, mutta ei vaan voi itsellensä mitään. Keskustelu loppuu lauseeseen: ”Jos tänne tulee yksikin kynttilä lisää työnnän sen poikittain sun perseeseen!”. Aihe käsitelty.

23:06 väittelyä Andreaksen kanssa jos se on rypsi tai rapsiöljyä. Pikaisen googlettamisen jälkeen selvisi että on olemassa sekä rypsi että rapsiöljyä. Hävisin väittelyn.

23:32 Meillä on kuulemma kaksi pakettia korppujauhoja.

23:56 Pesen kahvinkeittimen. Mitä muutakaan sitä tekisi tähän aikaan vuorokaudesta. Samalla ihmettelen miten meidän taloon on ilmestynyt tällainen määrä paskaa. Minäkö hamstraaja? Eikai..

00:02 löydän Bellen pienen pienen pipon, jonka hän sai teholta. Kurkkuun ilmestyy klimppi ja sydäntä särkee. Miten pieni hän on ollutkaan. Helvetin hormonit. Samalla pumppaan maitoa, koska Mytte nukkuu ja rintoja särkee. Perkeleen suihkutissit.

00:31 Mytte herää syömään. Tai meidän Alice. Aliis, alise, älis, allis, lissu. Samalla imuroidaan nenä baby-vacilla. Kiroilen taas että en omistanut tällaista kapistusta Bellen aikoihin.

0:41 tajuan että meillä on muutama tempparijakso katsomatta. Mytte lutkuttaa tissiä ja me katsomme miten pariskunnat sekoilevat viettelysten saarella. Tämä on sitä laatuaikaa, enkä edes ole sarkastinen. Meillä on hyvä olla just näin.

03:20 Mytte herää syömään. Telkkari on edelleenkin päällä, eikä hajuakaan mitä temppareissa tapahtui. Taisimme nukahtaa kesken kaiken. Taas.

Kommentit (5)

Ei ole mitäänjärkeä pestä ikkunoita ennen siitepölykautta. Vielä enempi ketuttaa kun tajuaa että loppukesästä on pakko pestä uudelleen 😀

”Ihana kevätaurinko korostaa miten paskaset ikkunat meillä on. Miten olisi ikkunanpesu? Ei ainakaan tänään. Tuskin huomennakaan.”
Aivan minun ajatukset lähipäivinä. 😂😂
Nyt olen ”vaan” kotona lasten kanssa, kun myös oma koulu etänä. Olis aikaa pestä ikkunat, mutta en saa aikaiseksi.

Joo siis apua.. 😀 en ole vieläkään pessyt niitä paskaska ikkunoita. Se on kyllä sellainen työmaa että ei ihan heti jaksa 😂 nyt täällä on lumimyrsky, mikä ihana tekosyy 😀

Tää on kyllä totta! 😅 Eli ei oo kiirettä ikkunanpesun kanssa vielä kuukausiin 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X