desire nymark - Banneri

Ensinäkin en ole ikinä ennen pelännyt pöpöjä tällä tavalla. Tähän saakka olen ajatellut että noro on kaikista hirvein tauti markkinoilla, mutta tilanteet muuttuu. Tämä on myös ensimmäinen kerta elämäni aikana, kun olen ollut iloinen että talosta löytyy muutama ekstrarulla vessapaperia ja pillupuhelin. Muuten elämä on pysynyt melko samana. Kotiäideille kotikaranteeni ei sinänsä vaikuta. Varsinkaan meille landepöndeille. Omalla pihalla ja metsässä saa liikkua vapaasti, kuten ennenkin.

Olen kuitenkin huomannut että etätyö lasten kanssa saattaa olla melkoista säätöä. No, helvettiä suoraan sanottuna. Joka toinen vanhempi kiroilee asiasta somessa. Jotkut epäilevät suurta vauvabuumia 9 kuukauden päästä, mutta siitä olen ainakin varma että tämä vauvabuumi on buumi esikoisia. Lapselliset ihmiset repivät kondomihyllyt tyhjiksi, koska tähän firmaan ei tarvita yhtäkään taaperoa lisää. Olen myös huomannut miten joka toinen ihminen yhtäkkiä on vaikuttaja. Peruspirkko päivittää järkkärillä otettuja flatlay kuvia ja pitää ig livee. Somen joka ikisellä alustalla on ylitarjontaa. Yli puolet heistä hoitavat tämän homman paremmin kuin minä.

Siivosin jopa siivouskaapin

Ihmiset ovat niin saatanan aikaansaavia. Suursiivotaan joka päivä ja konmaritetaan joka ikistä nurkkaa. Kokeillaan uusia reseptejä, jotkut ihan vapaaehtoisesti ja toiset koska lihatiskiltä hamstrattiin joka ikistä pakettia joten meistä tuli sitten vegaaneja. Itse hiihdän pieruverkkareissa ja koen olevani reipas jos jaksan harjata hiukset. On muuten ollut hauska huomata miten hoitsut, kaupan kassat ja rekkakuskit ovat tärkeempiä kuin yksikään julkkis, urheilija tai muusikko. Harmillista että ihmiset luultavasti unohtavat tämän heti kun koronakriisi on ohi.


Introverttinä sitä löytää uusia puolia itsestään. Ai, pitäisi pysyä kotona ja välttää ihmiskontaktia? No sehän passaa! Muutama viikko myöhemmin sitä löytää itsensä kyyläämässä naapureita, koska ihmisiä, ihanaa! Syvä huokaus, että tästä kesästä tulee niin tylsä kun kaikki messut, festarit ja muut tapahtumat perutaan. Tapahtumia mihin en varmaankaan olisi osallistunut, mutta kyllä minä nyt introverttinäkin haluan tehdä sen päätöksen itse. Olla osallistumatta siis. On tärkeetä että on olemassa mahdollisuus, jota sitten itse päättää olla ottamatta. Koska olen aikuinen nainen ja päätän itse omista menemisistä.

Ihmisten tyhmyys on kyllä myös paistanut harvinaisen kirkkaana. Monta päivää käydään keskustelua siitä että Uusimaa suljetaan. Silti ihmiset löytävät itsensä väärällä puolella rajaa ja voi ei apua itku parku mitä nyt tehdään. Toiset jäävät väärälle puolelle rajaa, koska mökki ja viini, eikä täällä ole sitä koronaa, joten ei me kuormiteta väärää sairaanhoitopiiriä. Yhtäkkiä korona, joka on täysin uusi juttu, on ainoa syy miksi ihminen joutuisi sinne sairaalaan. Tapaturmat ovat täysin uusi käsite. Ihmeellistä että meillä ylipäätänsä on ollut sairaaloita ja hoitohenkilökuntaa ennen tätä koronakriisiä.

Kotikaranteeni olisi ollut juuri oikea aika harjoitella ruoanlaittoa ja askarrella asioita. Tämä taas oli se hetki elämässä kun tajusin että minusta ei ikinä tule kokkia. Helmet ovat harvinaisen perseestä, enkä uskalla myöntää Bellelle että suurin osa niistä ovat imurin vatsaontelossa tällä hetkellä, kun äitillä meni vähän hermo. Olen myös huomannut että jotkut naiset käyttävät meikkiä ja farkkuja korikaranteenin aikana. Iso keskari niille jotka väittivät että naiset laittautuvat miesten takia. Väittäisin muutenkin että tämä karanteenitilanne on helpompi naisille. Olemme tottuneita siihen että elämä ei ole pelkästään ruusuilla tanssimista. Kerran kuussa ne menkat tulevat.

Kommentit (8)

Ai hitsi tässä huomaa miten erilaiselle jalustalle sitä nostaa ihmiset somen ja blogin perusteella. Ite en ikinä kuvailisi sua landepöndeksi mut ehkä me ei sit ollakaan niin erilaisia 🤷🏻‍♀️🤭 ihan mahtava postaus! Samaistu, piristi ja täysin totta 😂

Hahahh, hyvinpä taas sanottu! Sulla on niin mahtava tuo aseistariisuvan pureva tyyli! Pidetään lippu korkealla ja kädet puhtaana.

Kiitos 😁 varsinkin tämä kädet puhtaana! Tsiisus. Yritän opettaa Belleä mutta samalla pitäisi pitää prepkurssia käsiäenpesussa aikuisillekin 😀

Naulan kantaan, sun tekstejä on niin piristävä lukea, sulla on hyvät sanan käänteet, ja realistinen ote elämään. Hihittelen täällä introvertille joka jo epätoivoisena kaipaa seuraa. Ja ne kaikki saamarin ylisuorittajat, kai meidän pitää heille tyydytys antaa. Ja ehkä niistä tuntuu vieläkin paremmalta kun mä mainostan alisuorittamista – win-win kaikille…

huikeeta tekstiä! sun blogia on todella kiva lukea ☺️

arvaa paljonko meitä harmittaa noi koronavauva buumi ja karanteenivauvat vitsit kun ollaan hoidoissa nyt ja hoidot tauolla koska korona.. ja vielä määrittelemättömän ajan tauolla..😔

Huikee postaus. Mä tykkään sun kirjoitustyylistä ja tavasta sanoa asiat sarkastisella huumorilla varustettuna.
Tässä lomautettuna on ollut aikaa lukea eri ihmisten blogipostauksia ja vastauksia lukijoiden kommentteihin. Yks bloggaaja hyökkää eri mieltä olevien kimppuun haukkumalla heidät, toinen ei vastaa ollenkaan. Sinulla on hieno tapa vastata myös niihin lukijoiden kommentteihin mitkä poikkeaa omasta ajattelustasi. Tämä luo uskottavuutta siihen mitä kirjoitat.
Tuo kotona olo ei todellakaan ole aina helppoa. Muistan tuon ajan ku ainut paikka saada hetken rauhaa oli pyykkien ripustus ulos tai käynti hammaslääkärissä. Tsemppiä! ❤

Hehe, mahtava kirjoitus, kiitos 😂

Haha niinpä 😁 Porvoo on aika laaja käsite 😀 emme asu keskustassa vaan maalla, ympärillä peltoa ja metsää 😁 nuorempana asuin vielä enemmän ”maalla”, silloin bussipysäkille oli 5km, tiet aurattiin traktorilla, meillä oli oma talli pihassa jne 😁

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X