desire nymark - Banneri

Koronakotoilu päivä 53. Andreas on konmarittanut kaikki keittiönkaapit, minä olen suursiivonnut ja muutama seinä on vaihtanut väriä. Olen syönyt pastaa vähintään kymmenellä eri tavalla, karsinut vaatteita, päivittänyt sisustusta, ahminut kaikki revengen neljä tuotantokautta, yrittänyt harrastaa yogaa huonolla menestyksellä ja mitä nyt vielä. Tällä hetkellä en enää keksi yhtäkään uutta projektia jonka kimppuun voisin hyökätä.

Andreas on lievästi sanottuna pikkaisen turhautunut. ”Keksi itsellesi joku projekti”. NÖÖT, tällaisia käskyjä ei ikinä saisi antaa miehille. Viimeksi meidän pihalle ilmestyi trukki, tällä kertaa meidän makkarin harmaita seiniä maalattiin eri sävyisellä harmaalla maalilla. Taisin mainita että halut saattaisivat nousta jos meidän makkari olisi kivempi, joten mies sinkosi rautakauppaan ja valitsi itse tapetin sekä harmaan maalin, eikä yhtään osanut aavistaa miten vaarallisten asioiden äärellä on. Tapettivalinta oli melkoinen kukkahelvetti ja tunsin miten mun alapää kirjaimellisesti kuivui kasaan.


Meinasin jo ostaa lipputangon, ihan vaan jotta voisin nostaa lipun puolitangolle meidän kuolleen seksielämän muistoksi. Sitten tajusin, että harvoin meillä on lamput päällä aktin aikana. Toisaalta en kyllä ihmettelisi jos Andreas vetäisi luminolia tapetin pintaan niin että tämä kauhistus hohtaa pimeässä. Olenko muuten kertonut, että Andreaksella oli ledivaloilla varistettu sängynpääty hänen vanhassa kämpässä? Meinasin saada slaagin. Mulle iskettiin kaukkari käteen ja sillä sain sitten itse valita oikean sävyisen tunnelmavalaistuksen. Että tervetuloa Lauttasaareen vaan, täällä nautitaan kirkkaista valoista, jopa makkarin puolella!


Tapetti joka ensin antoi minulle vahvat ”mummo soitti, palauta verhot” – vibat on yllättävän kiva seinällä. Olen aina kiertänyt kukkatapetteja kaukaa, nyt kaikissa makkareissa komeilee kukkakuosi. Kaksi niistä olen valinnut itse, tämä kolmas vähän niinkuin hyppäsi seinälle, mutta sopii hyvin tänne meidän kasaritaloon. Jää kuitenkin vielä nähtäväksi miten alakerta reagoi uuteen kukkakuosiin. Vähän kyllä pelottaa, että jos tämä koronakotoilu jatkuu vielä pitkään projektit riistäytyvät käsistä. Andreas suunnittelee jo seuraavaa projektia, joten paniikissa ehdotin munien maalaamista. Siis PÄÄSIÄISMUNIEN. Hyi teitä!Samalla kun minä haaveilen FLOS valaisimesta ja yritän rustata ylös listaa miksi emme tarvitse lamppua joka maksaa yli kahta tonnia, Andreas meinaa pistää pohjaratkaisun uuteen uskoon. Meidän takkahuoneesta tulisi toinen makkari, jota nyt kaupataan minulle ”työhuoneeena, koska tarvitset sellaisen”. Itse veikkaan että herra suunnittelee tulevaa lastenhuonetta, mutta mitään ei myönnä. Tämä tarkoittaisi siis että meidän vanha arabian kaakeleista valmistettu takka puretaan. Näen jo millaisen hermoromahduksen rakas äitini tulee saamaan. Itse yritin ehdotta sitä länsisiipeä, mihin tulisi iso poreamme, kurahuone, siivouskomero, kassakaappi karkeille ja viinikellari. Eli suoraan sanottuna kotiäidin märkä päiväuni. Ei lämmennyt.

Kommentit (7)

Mikäs siinä jos on rahaa vähän väliä vaihtaa sisustusta, tehä pintaremonttia yms. Mä nauttisin!

Miksi vauvanne silmät ovat ”itämaisen” näköiset, onko hänellä jokin kehityshäiriö tms, joka vaikuttaa ulkonäköön?

Hmm. Itse katsoin , että onpa vauvalla kauniit silmät .

Toivon että Miettijä löytää apua ongelmiinsa koska selvästikkin häiriöitä löytyy omasta takaa.

En kyllä ole tutkinut Andreaksen sukupuuta, mutta veikkaan että tässä kohtaa kannattaa jatkaa sitä ”miettimistä” ihan rauhassa 🙂

Heippa! Eksyin lukemaan blogiasi jokin aika sitten. Meille syntyi kakkonen 24.2 ja ristiäiset ajankohtaiset. Alkuperäisen suunnitelman mukaan piti viettää tällä kertaa ristiäiset kotikaupunkimme kirkolla, kunnes korona haasteet tulivat eteen. Seuraava suunnitelma oli venyttää ristiäisiä 16.5 asti ja viettää ne kuitenkin kotona, kun tuli 10hlö rajoitukset. Ristiäiset olisi järjestetty niin, että ensin paikalla pappi, oma perhe ja kummit. Kun pappi olisi lähtenyt olisi muut vieraat saaneet alkaa saapumaan.. no nythän uutisissa puhutaan rajoittamista 5 henkilöön.. jos tämä menee läpi niin ristiäisten järjestämisestä ei tule mitään, kunnei edes kummit pääsisi tässä kohtaa osallistumaan. Harmittaa todella paljon jos näin tulee köymään, koska muuten oltaisiinkin pidetty hamassa tulevaisuudessa, mutta haluaisin meidän suvussa kulkevan kastemekon mahtuvan lapseni päälle itse kastetilaisuudessa. Mekkoon on.kirjailtu kaikkien suvun kastettujen nimet ja mekon alushame on kerännyt jo melkein 20 kirjailtua nimeä itseensä. Haluaisin myöskin kakkosen nimen sinne ja oman pääni sisällä asia ei tunnu samalta vaikka nimi mekkoon kirjailtaisiin poikkeusolojen vuoksi, mutta lapsi ei kuitenkaan mekkoa oikeasti käyttäisi… Miten itse olet nyt ristiäiset järjestämssä jos vaikka itselle tulisi ideaa omasi myötä? 🙂

Me päädyimme perumaan ristiäiset kokonaan :/ täällä papit eivät tee kotikäyntejä ollenkaan tällä hetkellä ja haluamme pitää ristiäiset kotona. Meillä siis menee myös mekko pieneksi.. otamme kuitenkin valokuvat juhlakuteissa, että ei mene ihan hukkaan 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X