desire nymark - Banneri

Meidän oli tarkoitus tanssia häitä 8/8/2020. Aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan ja pitkän pähkäilyn jälkeen olemme päättäneet että emme mene naimisiin tänä kesänä. Olemme seuranneet koronatilannetta, emmekä halua leikkiä tämän viruksen kanssa. Ensin peruttiin ristiäiset ja nyt häät. Sanon peruttiin eikä siirrettiin, koska emme vielä tiedä milloin meinaamme pitää kekkereitä. Ristiäiset saattavat jäädä kokonaan pitämättä ja häiden suhteen katsotaan uudestaan sitten kun tilanne on rauhoittunut.

Ihme kyllä en sure tätä asiaa mitenkään massiivisesti. Eniten pelottaa että joku jolla korona on oireeton tartuttaisi loput vieraista, ja meidän juhlista aiheutuisi kunnon epidemia, joten peruminen on ainoa vaihtoehto. Kyllähän niitä häitä keretään tanssia myöhemminkin. Kutsut menevät tietysti uusiksi, mutta pääasia meille on että kaikki voivat osallistua meidän häihin turvallisin mielin. Olen ehkä pikkaisen tyly, mutta sanon tämän silti ääneen: kahden synnytyksen jälkeen häät eivät tunnu kovinkaan isolta jutulta. Ei ainakaan niin isolta, ettei voisi odottaa vuosi, tai miten kauan tässä nyt sitten menee.

Häiden suhteen tulee tietysti pieni rahallinen tappio, kun varauksista yleensä pitää maksaa tietty prosentti ja sama pätee ristiäisiin. Tyttöjen juhlavaatteet ovat luultavasti liian pieniä siinä vaiheessa kun pidetään ristiäiset, mutta sehän on meidän oma syy. Ei olisi pitänyt mennä tilaamaan mitään juhlakuteita tai varaamaan kakkuja ja esiintyjiä samalla kun Kiinassa jyllää virus. Ollaan kuitenkin molemmat sitä mieltä että terveydelle ei voi asettaa hintaa. Meillä on kaksi tervettä lasta, Andreas on selvinnyt syövästä kaksi kertaa ja kaikista mahdollisista paikoista mun istukka päätti revetä sairaalan parkkipaikalla 2017. Elämässä ei voi saada kaikkea ja jossain vaiheessa pitää vaan ”niellä tappionsa” ja olla onnellinen niistä asioita mitä jo on.

Tiedän että moni istuu samassa veneessä meidän kanssa ja sen takia halusin kertoa mihin ratkaisuun päädyimme ja minkä takia. Varaussummien maksaminen saattaa tuntua kurjalta, mutta moni yritys on kusessa (varsinkin valokuvaajat, leipomot, kampaamot, pitopalvelut ja ravintolat, esiintyjät) joten sen takia varaussumman periminen on ymmärrettävää. Jätämme siis kaikki häihin liittyvät jutut leijumaan hetkeksi ja keskitytään vauvavuoteen, eli olennaiseen. Toivotaan että kaikki meidän läheiset pysyvät terveinä, että pienet yritykset selviävät tästä kriisistä ja että tämä tilanne menisi ohi mahdollisimman nopeasti.

Onko täällä muita jotka suunnittelevat häitä tänä vuonna? Mihin ratkaisuun päädyitte?

Kommentit (21)

Man gifter väl inte sig för att ha ett stort bröllop, speciellt när man redan fått ha ett. Man gifter sig för att man vill dela resten av livet tillsammans och det går att ordna även under coronaepidemin. Både i kyrka med endast någon enstaka gäst eller hos magistraten. Prioriteringarna kanske inte är helt rätt om man skjuter upp allt helt och hållet?

Naimisiin voi mennä kahdestaan vaikka maistraatissa tai missä vaan ja juhlia sitten myöhemmin 🙂

Me taas nimenomaan mennään naimisiin elokuussa 2020. Käymme maistraatissa ja vietämme iltaa parhaan ystäväpariskuntamme kanssa. Olemme varanneet luksushotellin ja viikonloppuna mm. Seinäkiipeilemme ja kokeilemme jousiammuntaa ym. Ennenkokemattomia asioita yhdessä ystäviemme kanssa. Olemme kasanneet pariin päivään hurjasti aktiviteetteja ja juttuja, joista olemme aiemmin puhuneet, että ”joskus ois kiva kokeilla..” Se hetki on nyt, tuhlaamme itseemme ja vetoamme koronaan, jos joku sukulainen käy nyrpistelemään. Salahäistämme emme ole kertoneet kenellekkään ja ilmoitamme niistä vasta kun kaikki on ohi.
Nimim. Ei stressiä, vain se kaikkein tärkein ihminen siinä rinnalla ♡

Tämähän on ihana idea 😍❤️ Meillä itse hääpaikka on niin tärkeä (andin lapsuudenkoti) ja mennään muutenkin vähän erilaisella kaavalla kun meillä on nämä kaksi pientä, joten sen takia parempi siirtää 😊

Erittäin kunnioitettava päätös ja etenkin perustelut❤️. Häät ehtii myöhemminkin ja jos ei ehdi, voi elää avoparinakin.

Tästä on nyt kymmenen vuotta, mutta omat häät ikäänkuin peruttiin. Menimme naimisiin maistraatissa ennen vauvan syntymää ja hääjuhla oli tarkoitus pitää kesällä.
Vaikka vauva oli helppo, yllätti vaiva-arki. En todellakaan jaksanut väkertää kutsukortteja, juhlatilan koristeita ja kaikkea muuta yösyöttöjen välissä. Lopulta tehtiin ratkaisu, heivattiin sukulaiset juhlista, peruttiin papit, puvut ja tilpehöörit. Sen sijaan vuokrattiin merenrannalta mökki ja kutsuttiin kaverit juhlimaan shortseissa ja t-paidassa. Kivaa oli, en vaihtais pois.

Ehdimme karata naimisiin, mutta suvulle ja ystäville oli tarkoitus pitää hääjuhla. Nyt sellaista tuskin tulee. Loppuvuodesta, jos hyvin käy, syntyy vauva, ja saa nähdä miten ristiäisten suhteen teemme. Harmi juttu, sillä emme ole ehtineet pitää kihlajaisiakaan, niin tuntuu että kaikki tärkeät perhejuhlat jää nyt pitämättä. Mutta, terveys edelle! Se on kaikkein tärkeintä, ettemme joudu ylimääräisiin hautajaisiin itsekkyyden vuoksi 🙁

Sä olet kyllä upea nainen! Ja I feel your pain mutta kuten sanoit, onneksi elämässä on tärkeämpiäkin asioita. Toivottavasti vauvakuplassa on muuten mukavaa!!

Meillä syntyi myös vauva helmikuussa, ristiäiset oli tarkoitus pitää 3.5 joka on myös hänen nimipäivä (Vincent), nämä jouduttiin perumaan ja tämä harmittaa koska olisi ollut mukavaa pitää ristiäiset kyseisenä päivänä ja ristiäis mekko joka on ollut suvussa 1900 alusta on luultavasti pieni kun päästään juhlistamaan nimeä. No ei voi mitään, koska ei haluta kenenkään sairastuvan koronaan… no meidän oli myös tarkoitus mennä naimisiin 15.8.2020, no eipä me mennäkkään, häät peruutettu ja ei tiedetä millon päästään juhlimaan, ehkä ens vuonna, kuka tietää 😅 mutta jostai kumman syystä oon ottanu tän kaiken niin hyvin ja enkä stressannut ollenkaan vaikka harmittaa mutta tärkeämpää tällä hetkellä on se että kaikki pysyvät terveinä ja en voisi antaa itselleni anteeksi jos joku vieraista olisi sairastunut koronaan hääjuhlissani 😔 nyt voi hääsuunnittelujen sijaan keskittyä 100% vauvaan ❤️

Oih, meidänkin vauva sai nimekseen Vincent ja nimenantojuhlat oli alunperin suunniteltu hänen nimipäivälleen 3.5. 😍❤️. Nyt tietysti juhla siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Sulla oli äskettäin ig:ssä kuva missä joit alkoholia ja poltit tupakkaa, vaikka olit raskaana kuvanottohetkellä. Haluaisin tiedustella mitkä sai sut tohon päätökseen? Minkä takia poltit (ja joit) raskauden aikana? Luulisi lapsettomuushoitojen saavan aikaan sen että ei mitenkään haluaisi riskeerata sikiön kehitystä/ edesauttaa mahdollista keskeytymistä

En kyllä ole tehnyt kumpaakaan raskausaikana 😊 Se että kuva/postaus/video julkaistaan päivänä X ei tarkoita että se olisi kuvattu sinä päivänä. Suurin osa bloggaajien materiaalista on ajastettu, kuten myös suurin osa mun päivityksistä. En halua että ihmiset tietävät missä hiihdän reaaliajassa 😊

Me mentiin naimisiin ihan kahdestaan ja järjestetään juhlat myöhemmin.

Meillä häät pitäis olla 10.10.2020, mutta näillä näkymin siirtyy, sillä en halua, että häitä ja niiden suunnittelua yms. varjostaa negatiiviset asiat, vaan haluan nauttia koko prosessista. Vielä en tiedä miten teemme…

Meillä olisi ollut häät tänä vuonna kesäkuussa. Niin, olisi ollut, jos pahuksen korona ei olisi astunut peliin mukaan. Nyt siirrettiin juhlia reilulla vuodella.

Harmittaa tietysti, itkettääkin toisinaan, mutta yllättävän vähän. Terveys on nyt tärkeämpi kuin juhlat. Kova paikka silti oli hakea kaiverrettu sormus kultasepältä…

Meillä olisi ollut häät 27.6.2020. Myös pitkän pähkäilyn jälkeen saimme eilen siirrettyä häämme vuodella eteenpäin kesään 2021. Nyt fiilis on todella helpottunut! Yksi vuosi sinne tai tänne isossa mittakaavassa. Toivottavasti ensi vuonna saamme nauttia hääkuplasta loppuun saakka 🙂

Me pidettiin häät perheen kesken maistraatissa (me, lapset ja sallitut 2 todistajaa). Juhlat siirrettiin hamaan tulevaisuuteen, mutta näin epävarmoina aikoina haluttiin hoitaa ns. paperit kuntoon. Jos kuitenkin kävisi huonosti ja toiselle kävisi köpelösti, niin olisi vähän paremmat oikeudet hoitaa asioita.

Vi hadd som plan att gifta oss i oktober, men vi har int ännu planera nånting destomera o nu kom corona så tror bröllopsplanen blir flyttat frammåt. Plus att vår IVF börjar då så tror att de av den orsaken oxå blir flyttat😂😂

Kanske lika bra att flytta de då 😁 IVF e nog ganska stressigt å jag ble åtminstone hemst känslig av domdär hormonena. Såklart annars också nervpressande 🙈 lycka till me er IVF, hoppas allting går bra! 😍❤️

Meillä on hääjuhlat 27.6.2020 ja jos kokoontumisrajoitteet poistuu toukokuun jälkeen, niin juhlat kyllä pidetään. Kutsutuista vieraista vain kaksi on ilmoittanut ettei pääse osallistumaan, ja heilläkin on siihen muut syyt kuin korona, kaikki muut ovat ilmoittaneet että tulevat mielellään juhlimaan. 🙂 Rahallinen tappio jos perutaisiin juhlat olisi useamman tuhannen verran. Meillä menisi tosi kauan säästää uudelleen häitä varten, joten ei tahdota siksikään perua juhlia. Uskon, että häiden pitäminen on turvallista, jos hallitus alkaa rajoitteita purkamaan. 🙂

Nu får du såklart tycka vad du vill, men vi prioriterar hälsan 😊 allting går att ordna under coronaepidemin, det är ju klart. Annan sak vilka risker det lönar sig att ta. Så ja, prioritering är det ju fråga om. Vi vill hållas friska och vi vill se till att dom som hör till riskgruppen hålls friska. Borgås antal smittade stiger ännu. Magistraten kan man gå till ”när man vill”, SEN när situationen har lugnat ner sig. 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X