desire nymark - Banneri

Meidän remppaprojekti alkaa olemaan valmis. Väliovet tarvitsevat vielä uutta maalia, mutta muuten ollaan oikein tyytyväisiä sisätiloihin. Tämä remppa kesti noin kaksi vuotta. Välillä tehtiin aktiivisemmin, välillä rauhallisemmin, mutta melko pitkäjänteinen projektihan tämä on ollut. Nyt kun sisätilat ovat valmiit, siirrymme ulos tekemään pihahommia. Mutta siitä lisää myöhemmin. Toivoitte kuvia meidän kylppäristä ja saunasta, joten tässä tulee muutama.


Pienet hyllyt ovat sitä aitoaa tavaraa, seinälaatat taas ovat halvempaa mallia. Marmoria (tai jotain sen tapaista) meille ei pitänyt tulla, mutta niin se mieli muuttuu. Kaksi vuotta ollaan eletty tämän kylppärin kanssa ja olen ollut valintoihin erittäin tyytyväinen. Meidän talon kultainen teema näkyy täälläkin. Ainoa asia, joka pikkaisen harmittaa ovat suihkut. Muuten kivat ja nätit, mutta näissä ei ole hanaa. Tosin onnistuuhan lasten kylpyammeiden täyttäminen suihkullakin.

Sauna valmistui vasta vuosi kylppärin jälkeen. Tässä kävi niin, että koko sauna unohtui. Vasta vuosi kylppärirempan jälkeen avasin saunaoven ihan sattumalta, ja huomasin että oho, meillähän oli vähän tekemistä täälläkin. Nykyään kyllä käymme saunassa kerran viikossa, mutta hyvin pärjäsimme ilman saunaa yli vuoden. Että tämä ei kyllä ole meille se kaikista tärkein huone meidän talossa. Sinänsä kyllä ihan kiva, että saunassa säilytetään lasten kylpyammeet.


Kodinhoitohuoneessa meillä on siivouskaappi, lämpömankeli, pesutorni sekä mun ”kauneuspiste”. Täällä siis yleensä meikkaan ja laitan hiukset. Meidän talossa on vaan yksi superpieni vessa, joten tämä oli ainoa järkevä ratkaisu. Koko meidän kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna kompleksi ei kyllä ole kovin ihmeellinen, mutta toimiva. Varsinkin tuplasuihkut ovat olleet tosi kivat ja helpottavat arkea. Yleensä Belle istuu kylpyammeessa samalla kun minä käyn suihkussa. Lapsiperheessä multitasking on aina positiivinen juttu.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X