desire nymark - Banneri

Somesta löydän paljon inspiraatiota, oli kyseessä sitten sisustus tai kauneus ja muoti. Remontin aikana selasin pinterestiä päivittäin. Olihan siitä hyötyä, mutta eihän niillä pinterestin sisustuskuvilla ole mitään tekemistä realismin kanssa. Instagramissa seuraan myös monta sisustustiliä ja siellä näkyy putipuhtaita koteja jotka ovat täydellisessä järjestyksessä. Siitäkin sain inspistä konmarittaa kaikki keittiönkaapit, mutta aika nopeasti huomasin että se, mikä näyttää kauniilta, ei välttämättä ole kaikista käytännöllisin ratkaisu.

Välillä koen olevani kelvoton lapamato, kun feediin ilmestyy supersiistissä kunnossa oleva koti ja itse istun duplojen seassa kahvimukin kanssa. Sisustustrenditkin ovat nykyään mitä ihmeellisempiä ja jokainen koti näyttää täysin samalta. Jopa meidän kodista löytyy näitä typeriä trendejä, koska ”silmä tottuu” ja yhtäkkiä se vaikuttaa fiksulta idealta. Esimerkiksi nyt vaikka ne saakelin pamppaheinät, joka löytyy jokaisen bloggaajan kodista. Ensin nauroin, että hitto jotain ruohoa koristeena. Muutama kuukausi myöhemmin meilläkin oli pamppaheinää nurkissa.


Pieruverkkareissa ja mutsinutturassa saattaa oikeasti tuntua paskalta tuijottaa sairaan kauniita naisia, luokkaa huippumalli ja rasvaprossa pyöreä nolla. Iskee hirveä alemmuuden tunne, että miksi en näytä tolta. Välillä tulee jopa sellaisia kausia, että yritän panostaa ja muuttaa tyyliä, tai jopa ”muuttua ihmisenä”. Tässä yksi ilta metsästin Bélorfin aurinkolaseja googlesta. Mitä yhteistä mulla ja Bélorfilla on? NO EI YHTÄÄN MITÄÄN! Mutta vaikuttaahan hänen elämä aika kivalta. Hetken päästä tajusin, että hänen päällä mitkä tahansa arskat ja kuteet nyt näyttäis hyvältä ja aurinkolasit jäi tilaamatta.


Sitten törmäsin Celeste Barberin videoihin. Hän tuottaa nimenomaan sitä realismia someen, ja kaiken lisäksi hauskalla tavalla. Tämän jälkeen olen etsinyt itselleni uusia tilejä, jotka olen alkanut seuraamaan. Nykyään feediin ei enää pomppaa täydellisiä kuvia, vaan nimenomaan sitä arkirealismia. Pakko myöntää että pääkoppa voi paljon paremmin. Valtava pyykkikasa ei enää häiritse samalla tavalla, eikä kylppärissä roikkuvat pyyhkeet, jotka ovat melkoinen värioksennus. Eihän meidän eteinenkään ole se kaikista kaunein kukkanen, kun kenkiä on noin miljoona ja koukuista roikkuu Andin työvaatteet, tuulipuku takkeja ja lasten kuravaatteita.

Halusin nyt jakaa teille muutama #arkirealismi kuva meidän arjesta. Aika rehellisesti olen kertonut meidän vastoinkäymisistä, mutta kyllähän sitä nyt vaan silti tuppaa löytämään ne kuvakulmat, missä talon sotkut jäävät visusti piiloon. Valtavasta pyykkikasasta ja mutsinutturasta huolimatta olemme todella onnellisia, joten kai tästä ihan tavallisesta elämästä pitäisi päivittää useammin.

Kommentit (5)

Välillä ihan kyllästyttää ne putipuhtaat stailatut kodit. Joka paikassa näkee niitä ja ne rupee näyttääkin ihan samalta. Jotenkin paljon mukavampi katsoa ihan realistisia kuvia.

Kaunista sisältöä on kiva tuottaa ja kiva katsella, mutta olen huomannut itselläni ”henkisen O:n” silloin kun näen realistisia kuvia elämästä 😀 😀
Laitan itsekin instan stooreihin ja julkaisen kuvia töistä melko puhtaana ja hymyilevänä.. täytyisi joskus tyrkätä kuva silmäpusseista ja siitä tunnetilasta, kun mikään ei onnistu.

Amen ja kiitos.! Siksipä itse instassa näytänkin meidän perus arkea sellaisenaan kuin se on sillä hetkellä ajatuksineen päivineen. Normaalius on se mun juttuni. Ja muuten hyvä teksi joka tavalla.

Amen. Näitä kuvia ja postauksia pitäisi olla somessa enemmän. Joillekin uppoaa realismina ne merkkivaatteet ja – laukut, coktailtilaisuudet yms. Sitten ollaan helposti esim. pikavippiongelmissa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X