desire nymark - Banneri

Puolet vauvavuodesta pulkassa, wau! Kaikki on mennyt tosi mukavasti, mutta myönnän että nettikaupan perustaminen just tähän hetkeen on ollut melkoinen juttu. Elämä on yhtä rusettia ja pakkaamista tällä hetkellä. Yleensä Belle on mukana laittamassa tarroja ja Mytte taas roikkuu kantorepussa. Eli tämänhetkinen väsymys ei johdu lapsista, ne kyllä nukkuvat oikein kiltisti.

Koen silti, että tämä nettikauppa on ollut tosi kiva projekti, ja on tuntunut kivalta tehdä jotain muutakin välillä. Tällä hetkellä tsempataan sormiruokailun kanssa, ja hitsi. Olin ihan unohtanut tätä sotkun määrää. Onneksi meillä on höyrymoppi, eli niitä puoleksi kiinnikuivuneita banaaninpaloja ei tarvitse skrapata lattiasta käsin. Belle aloitti päiväkodin, eli rutiinit ovat muuttuneet pikkaisen. Olin myös unohtanut, miten paljon helpompaa esim siivoominen ja ruuanlaitto on yhden lapsen kanssa. Belle viihtyy päikyssä oikein hyvin ja koko päiväkodin aloittaminen on muutenkin mennyt yllättävän iisisti.

Mitään extravaganzaa ei ole tapahtunut. Arki rullaa eteenpäin oikein mukavasti, vaikka väsyttää ja niska on jumissa (johtuu varmaan kantorepusta). Tuntuu jotenkin tosi haikealta, että kohta kesä on ohi. Skipattiin kaikki puuhamaat, muumimaailmat ja Hankoon reissut, koska korona. Pikkaisen kyllä hirvitti viedä Belle päikkyyn, kun toinen aalto nyt on tulossa, mutta onneksi Beltsun päikky on tosi pieni. Vielä muutama päivä ennen aloitusta istuin ja pähkäilin, että pitäisikö skipata. Päätimme sitten, että karsitaan kaikista muista menoista, eli käymme ruokakaupassa kerron viikossa, emmekä hillu missään, ja Belle saa käydä päiväkodissa kolme kertaa viikossa. Onneksi tänään on seitsemäs koronaton päivä Porvoossa, mitä nyt äsken uutisia luin.

Toivottavasti teillä kaikilla menee hyvin ja että ”paluu arkeen” on mennyt mukavasti. Laittakaa postausideoita, kuten huomaatte meno on aika kuivaa tällä hetkellä.

Kommentit (4)

Mökkiprojekti? Eteneekö se vaikeskityttekö nyt kodin laajennukseen? Miten saatte asioista sovittua vai riidelläänkö teillä?

Sinun blogia on mukava lukea. Tykkään sun kirjoitustyylistä ja tavasta tuoda asioita esille. Osaat esittää asiat ilman turhaa draamaa mihin jotkut muut bloggaajat sortuvat sekä olet aidosti rehellinen kirjoituksissasi. Sinulla ei ole tarvetta hakea huomiota ostamalla ja esittelemällä merkkilaukkuja koko ajan vaan uskallatte elää omaa elämää sellaisena kuin se on. Teillä on ihana perhe, joka on kokenut paljon yhdessä ja olette kasvaneet vaikeuksien kautta sekä hitsautuneet yhteen. Itseä kiinnostais kuulla miehesi mietteitä ja teidän yhteisiä ajatuksia miten olette saaneet uusperheen toimimaan ja mitä tuntemuksia Andilla oli muuttaessa teidän elämään. Uusperheessä voi olla monenlaisia tunteita ja siihen kuuluu usein enemmän väkeä kuin perusperheeseen, joten onko kaikki hyväksyneet tilanteet vai oliko säätämistä? Meillä on uusperhe ja siihen on liittynyt monenlaisia tunteita, joten sen takia olis kiva kuulla muidenkin kokemuksia. Te vaikutatte onnellisilta ja teidän elämää on kiva seurata näin blogin välityksellä. Mukavaa syksyä!

Raskaudesta/synnytyksestä palautuminen on idea. Sulla oli ferritiini lähes 0,olit tankkauksessa. Pysyikö hyvänä ja vaikuttiko/vaikuttaako imetys,syötkö rautaa,kontrolloidaanko sitä. Itsellä oli loppuraskaudessa ferritiini 3,ohje oli syödä rautaa ja jälkitarkastuksessa se oli 48. Ja nyt vielä silloin tällöin syön rautaa mutta ei kontrolloida enää.
Nautin lukea tätä blogia,kun on nimenomaan niin ihanan kotoisan oloista,rauhallista (jos se nyt rauhallista ikinä on) lapsiperhearkea. Koko ajan tapahtuu jotain ja silti ei mitään.

Synnytyksen jälkeen pitäisi odottaa useampi kuukausi ferritiinien mittaamiseen. Jälkitarkastuksessa arvo on todennäköisesti ollut vielä vääristynyt (eli todellisuutta paljon isompi) ja tarvitset useamman kuukauden tai mahdollisesti jopa vuoden rautakuurin. Väh. 100 on ihanne.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X