desire nymark - Banneri

Nonni, tässä vauvahömpän vastapainoksi ragepostaus. Inspiraationa tähän toimi menkat ja menkkakivut, eli kyllä, ”se aika kuukaudestaon meneillään. Tässä samalla, kun olen etsinyt apua kauratyynystä ja säälinyt itseäni, on herännyt muutama ristiriitainen kysymys naiseudesta. Ehkä joku teistä on fiksumpi kuin minä, ja voi antaa minulle vastauksia mun pohdintoihin ja toivottavasti samalla lievittää mun veetutusta.

Miksi yli kolmekymppinen nainen ei ikinä ole kuuma, tai edes kaunis? Kyllähän niitäkin naisia kehutaan, mutta eri tavalla. Siihen liitetään aina ikä. ”Hän on kyllä paljon nuoremman näköinentaihän on kyllä säilynyt hyvin”. Ihan kuin ikä ei muka saisi näkyä. Ei siinä, eihän kolmekymppinen voi kilpailla 18 vuotiaan kanssa, jolla ei ole yhden yhtäkään ryppyä, saatikaharmaita hiuksia, mutta en kyllä myöskään koe että siihen olisi tarvetta. Muutenkin kyseenalaistan suuresti tätä kulunutta sanontaa, ettämiehet ikääntyvät ku viini, naiset ku maito”. Onko se muka oikeasti näin? Vai olisiko tähän niin yksinkertainen vastaus, että miehet haaveilevatkaksikymppisistä naisista vaikka oma ikä olisi tuplasti enemmän, mutta naiset katselevat samanikäisiä miehiä, eli ei vertaile neljäkymppistä ukkoa nuoriin poikiin?

Naisen keho kyllä pistetään aika koville, jos mietitään lisääntymistä. Raskaus, synnytys, imetys. Eihän se nyt helppoa ole. Hormonaalinen ehkäisy, menkat. Nämä ovat ihan biologisia juttuja, eikä niille voi mitään, mutta sinänsä ymmärtäisin jos naisen kehoikääntyy nopeammin”. Tai sanotaanko että ikä näkyy naamasta. Tottakai, että valvominen lasten kanssa näkyy silmäpusseina. Raskausaika jättää jälkensä, oli kyseessä sitten raskausarvet, venynyt nahka, vatsamakkara tai polvissa roikkuvat tissit. Mutta sitten taas, jos mietitään mihin kaikkeen naisen keho pystyy, niin pitäisihän siitä saada vähän kredittiäkin. Vähän arvostusta ja ymmärrystä.

Pitsinaru perseessä on seksikästä

Sitten taas jos puhutaan seksistä, tai kauniisti sanottunaintiimi elämästä, niin eihän sekään nyt ihan reilua ole. Ensinäkin ärsyttää koko tämä käsitys, että miessaaja nainenantaa”. Naisten alusvaatteet ovat myös melko hämmentävä asia. Miksi mun persvaossa pitäisi olla naru, mieluiten vielä pitsistä tehty, niin että hiertää mahdollisimman paljon, ihan vaan koskase on seksikästä”. En edes tiedä, onko miehille ylipäätänsä olemassa seksikkäitä alusvaatteita? Onko joku mies ikinä ostanut seksikkäitä alusvaatteita itsellensä naisen takia? Piristämään seksielämää? Tai sitten miesten käsitys seksikkäistä alusvaatteista vaan on ne karhun tai koffin pitkät kalsarit.

ÄitiysLOMAA nyt muutenkin mainostetaan ihan väärin, koska tässä ei kyllä lomailla. Tai sitten mun käsitys lomasta vaan on jotain ihan muuta, mene ja tiedä. Sen kuitenkin sanon, että Andreas lähti takaisin töihin hymy suin loman jälkeen. Loman loppuminen ei todellakaan ollut haikea juttu. Tarkoituksena oli levätä, ladata akkuja ja ollaihan vaan kotona”, mutta tämäihan vaan kotona oleminenon yllättävän rankkaa, jos palettiin lisätään kaksi lasta. Onneksi Andreas ei ikinä ole sanonut, että olisinVAAN kotona lasten kanssa”, mutta monelle naiselle tämä valitettavasti on tuttu lause. Eli moni mies ilmeisesti luulee, että äitiyslomalla OIKEASTI VAAN LOMAILLAAN. Rakas mieheni totesi muutaman lomapäivän jälkeen, että siivoaminen on täysin turhaa kahden pienen kanssa. ”Eihän tämä torppa pysy siistinä kymmenen minuuttia kauempaa!”. Aijaa, ihanko tosi. Jännä juttu.

Teillä naisilla on kyllä niin helppoa! Hymyilette vähän niin pääsette jonon ohi ja saatte ilmaisia drinkkejä!”. Niinpä. Eihän se ole niinpän, että niitä naisia päästetään jonon ohi, niin että miehillä olisi jotain katsottavaa. Jotain jonka perään kuolata. Ja ne ilmaiset drinkit, wau! Nehän vasta tekevät elämästä helppoa ja mukavaa. Unohdetaan hiertävät pitsinarut persvaossa, menkat, hormonit, raskaudet, synnytykset, vaihdevuodet. Onhan meillä ne ilmaiset drinkit, sanoi nainen joka ei ikinä ole päässyt jonon ohi ja maksaa drinkkinsä itse, sen yhden kerran vuodessa, kun humppaaminen tuntuu hyvältä idealta.

Kommentit (17)

Kauniit naiset ovat mielestäni kauniita vielä neljä – viisikymppisenökin, mutta eroa alkaa siinä 20-30v välillä tulla, kun elintavat, perimä, yms. alkavat voimakkaammin vaikuttaa, eli ehkä se ”kauniiden ryhmä” harvenee iän myötä. Miehille käy aivan samoin. Sinä olet kyllä kaunis!
Itse pidän ikääntymistä (olen 27) lähinnä lohduttavana, sillä en ole koskaan ollut millään tavalla nätti ja mitä enemmän ikää tulee, niin ihmiset myös lakkaavat automaattisesti olettamasta, että minun pitäisi olla hyvännäköinen.
Saan huomattavasti vähemmän kommentteja ulkonäöstäni nyt kuin esim parikymppisenä, mikä on erittäin positiivista, koska kommentit ovat olleet vain negatiivisia.
Palaten siihen perimään, niin osa nuorempana rumista ihmisistä myös muuttuu iän myötä ”ihan tavallisiksi”, joten jospa niin kävisi minullekin.

Tuo iän ja kauneuden painottaminen naisten kohdalla pitää kyllä aivan paikkansa. Itse olen voittanut geenilotossa sen arvan, jolla olen reippaasti ikäistäni nuoremman näköinen (vaikka oikeasti olen lähemmäs 40 ja kolmen lapsen äiti). Yllättäen, tämän tuovat esiin lähinnä toiset naiset ja ”nuorta” ulkonäköäni päivitellään kyllä armotta, hieman kateellisellakin sävyllä. Lisäksi muistetaan aina mainita, että mieheni on varmaan tosi iloinen, kun saa noin hyvinsäilynyttä muijaa. Itse en ole juurikaan kiinnostunut siitä, kuinka säilynyt olen, vaan lähinnä terveys ja toimintakyky ovat tässä elossa ne oleelliset asiat. Niin ja minäkin vihaan niitä pitsinaruja persvaossa, joten mies pistäkööt silmät kiinni, jos mummoalkkarit hirvittää…😅

Sen kyllä myönnän, että itsekin sorrun tähän ”onpas kaunis ja sileä iho, vaikka on minua reilusti iäkkäämpi” 😅 Sinänsä ihan hyvä juttu mun kohdalla, koska tämän ”oivalluksen” jälkeen tajusin, että ei kannata paahtaa ittensä auringossa, eikä ainakaan solariumissa. Mutta ihan totta, että sekä naiset että miehet kiinnittävät huomiota tähän ikäseikkaan! Sitä just rupesin miettimään, että miksi teemme näin 😀

Täyttä asiaa!
Nainen on, ja hänen kuuluu olla ihan jotakin muuta kuin objekti, jota ihaillaan/himoitaan/kauhistellaan/halveksutaan jne. ulkonäön perusteella. Yöt tekevät niin miehet kuin naisetkin. Etenkin naisten harrastamaa kanssasisarten arvostelua on äärimmäisen vaikea käsittää!

Ihmisiä tässä ollaan kaikki ja ulkonäköä tärkeämpiä asiota on miljardi. Ollaan rohkeasti sellaisia kuin ollaan: meikataan, jos huvittaa ja se tuntuu hyvältä, mutta jos ei huvita, ei ole mikään pakko muiden takia. Sama koskee pukeutumista, kampausta jne.

Ps. Minä. Vihaan. Stringejä. Mun päällä ne näyttää ihan hulluilta, valitsen siis ”mummukalsarit” ja niitä tyytyväisenä käytän!

Rakastetaan naiset itseämme ja ollaan kilttejä muille ❤❤

Kyllä miehillekin on seksikkäitä alushousuja perus boxerereiden tilalle,on tangaa ja stringiä ja ihan miehille omia jockstrap-housuja,löytyy verkkoa ja vetoketjua,ehkä nyt ei ihan sitä pitsiä kuitenkaan,mut on niille vaikka mitä hottia😉

Ainut vaan, että nuo kyseiset viritykset/hirvitykset on miesten päällä lähinnä huvittavat, jopa nolot, ja alkaa enimmäkseen naurattaa minkäänlaisen kiihottumisen sijasta.

Moi.
Joo. Synnytyksen jälkeen menkat kesti 1kk, joista pari viikkoa vuoti niin paljon että sidettä sai vaihtaa 1-2h välein. Olipa siinä sit kiva pestä ekana lasten pyllyt ja sit omansa. Ja kun siitä rumbasta ei saanut taukoa kun et voinu niiltä menkoilta mihinkään kotoa edes lähteä!
Ja stringit, uskon vakaasti edelleen ettei ne voi olla mukavammat kun kunnon korkeavyötäröiset pökät, itse tykkäön niistä eniten.
Olen itse kuullut ja välillä vitsaillaankin että ”oon vaan kotona”, mutta on siinä hirveästi työtä kyllä. Vaikkei itselleen edes mitään tavoitteita laittaisi niin pelkästään jo syömiset, pesut ja nukkumaanlaittamiset vie suuren osan päivästä. Some sun muut lisää sit niitä paineita miltä kodin pitäisi näyttää ja miltä pitää ite näyttää. Itse tietoisesti yrittää noita vältellä, mutta silti niitä miettii. Ristiriitaista!
Välillä olen tyytyväinen kroppaani, mutta (etenkin mekka-aikaan) joskus sitten harmittaa oma olemus. Ehkä jopa ne menkat itsessään v*tuttaa kyllä enemmän. On kyllä saanut opetella armollisuutta ja lempeyttä itseään kohtaan. Siirtää niitä ajatuksia henkiseen hyvinvointiin kuin siihen mitä ulkoisesti on. Mua ei ikäasiat edes kiinnosta näin vajaa 30-vuotiaana, vaikka huomaa esim. palautumisen olevan hitaampaa, mutta siihenkin vaan totuttautuu ja se on normaalia. 🙂
Kiitos kirjoituksesta!

Hah, muistui mieleen joskus aikoinaan, kun kaupan hyllyille ilmestyivät stringeille tarkoitetut pikkuhousunsuojat… Tyttäreni kummitäti tokaisi vaan, että on se kumma homma kun ensin pitää pikkarit tunkea persvkoon, ja nyt sitten vielä suoja samaan syssyun 😂

Yksinhuoltajaäitinö menin joskus vähän vajaa nelikymppisenä kimppaan itseäni 8v nuoremman miehen kanssa, joka nyt vieläkin muutaman vuoden yhteiselon jälkeen ihailee kurvejani, ja kertoo aina kuinka ihanaa on, kun olen niin pehmeä ja seksikäs… Ja tekee myös ruokaa, kurvejani silmällä pitäen. Tämän lisäksi hän arvostaa isoja alkkareitani, joissa takamuspitsit luovat sitä jotain.

On muuten totta, että naisen ulkonäkökehuihin liitetään usein ikä. En ollut ajatellutkaan, hyvä pointti.

Älä käytä samoja vanhoja kuvia joka postauksessa, PLIIIS!!!

Jos ei ole uusia kuvia, jotka sopivat aiheeseen käytän mun omia vanhoja kuvapankkikuvien sijaan. Mun mielestä on kivempi niin, mutta tietty makuasioita nämä 🤷🏼‍♀️

Musta tuntuu, että monesti +30v naiset on kyllä kauniimpia kuin teinit, koska musta se elämänkokemus tuo itsevarmuutta ja he kantavat itsensä paremmin. En tiiä muista, mutta itse näin ajattelen esim monen muusikon/näyttelijän kohdalta 🙂 Naururypyt ym ovat paljo kauniimpia omasta mielestä kuin siloteltu iho 🙂

Ja uskon myös, että on miehiä, jotka etsivät itselleen naista eikä tyttöstä.
Toki jotku pelimiehet eri asia, mutta kuka nainen semmoisen haluaa, tytöille ehkä semmonen kelpaa muttei naiselle, joka osaa vaatia jo mieheltä enemmän jo 🙂

Ja niin se kyllä on, että ei se äitiysloma ole kyllä mitään LOMAA , itsekin 2 lapsen äitinä voin sen todeta 😀 mutta kun toisen pienen vauvavuosi on ohi, nii sitten se alkaa vähän helpottaa mun mielestä ja nyt monesti aattelen, että lopussa kiitos seisoo, kun huomaan miten paljon lapset keskenään leikkivät(meillä 2v ja 4v).

Että kyllä siinä pienessä ikäerossa on hyvät puolensa, kun kaveri löytyy aina kotoa, vanhemmat voivat ottaa nyt jo vähän enemmän relax kun leikkivät keskenään:D
Toki samoista leluista yms tulee kahinaa, mutta on se silti vähäistä siihen nähden, miten paljon heillä on seuraa toisistaan <3

Minulle kerran miespuolinen valitti kun heidän elämä on rankkaa kun pitää ajaa parta joka päivä. Naisilla ei ole sellaista hommaa ollenkaan. Kyllä. Henkilö on vielä elossa. 😉🤭

Stringit onkin tosi käytännölliset ku etsit niitä niiden ihanien raskauskilojesi ja mahamakkaroiden välistä. 🤭. Kunnon alkkarit eikä mitään naruja haarojen väliin. Toi on kans mielenkiintoista miksi naisen pitäis hurmata mies ja olla se viettelevä ja hehkuva kaunotar aina valmiina seksiin. Suurimmassa osassa perheitä ei todellakaan ole aikaa harrastaa sitä mahtavaa seksiä tuntitolkulla erilaisissa asennoissa vaan kyllä se on aika pikainen sessio ku lapset on saatu nukkumaan. Sitte ku olis aikaa lasten muutettua kotoa niin tulee ne vaivat ku kolottaa sieltä ja valuu täältä. Ei oo helppoa kummallakaan.🙄. Nuo nuorten naisten perään kuolaavat äijät on ällöttäviä. Saahan ne äijät haaveilla, mutta kyllä se kokeneempi nainen on pitkässä juoksussa parempi. Ei sitä naista yllätä ,jos sillä miehellä ei aina pelitä. Sitä nuorta naista voi harmittaa ku vanhempi mies ei jaksakaan sitä kolmatta varvia samalle aamulle😉. Esa Saarinen sanoo luennollaan, että nainen on kuningatar ja kuningatar on ansainnu palvonnan ja kaiken kunnian äitiydestään. Roikkuvat rinnat ovat äitiyden kunniamerkkejä ja arpia, joista voi olla ylpeä. Ollaan ylpeitä naiseudesta kaikenikäisenä🥰

Mun täytyy kyllä sanoa, että rakastan stringejä – itseni vuoksi. En siis pue niitä mieheni takia, musta ne on vaan köytännölliset (itse asiassa mieheni on joskus sanonut, että tykkäsi enemmän hipsterimallisista, heh) 😊 Mutta on aivan totta, että jotain on vinksallaan, kun naisten pitää jatkuvasti jollakin lailla olla tekemässä temppuja, jotta mies innostuisi, mutta miehen ei oleteta tekevän mitään. Kai nämä seksihommatkin ja teinien kuolaaminen on johonkin biologiaan osin kirjoitettu, ei sitä muuten pysty ymmärtämään……

Pakko sanoo että ihan sama homma, oon käyttäny stringejä teinistä asti tähän päivään(28v) poikkeuksena välillä menkkojen aikaan ja sektion jälkeen jälkivuodon aikana. Ihan vaan koska siis stringit on mukavammat, vihaan sitä kun normaali pikkuhousut menee sinne vakoon ja pakkautuu ties mihin ja argh, stringit on jo valmiiks vaossa 🤣 synnytksen jälkeen tosiaan noi kankut näyttäis ehkä paremmalta peitettynä joten tässä on ihan vaan mun mukavuudesta kyse eikä siitä että ne olis seksikkäimmät

Joskus nuorena käytin hetken stringejä,koska piti kai. Juurikin ne kamalat ja hiertävät,never again. Melkein jopa järkytyn jos näen niitä kanssaihmisillä,mutta ehkä ne ei kaikista tunnu niin epämiellyttävältä 🤷‍♀️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X