desire nymark - Banneri

6 tapaa hyödyntää vauvan suojavoidetta!

Kaupallinen yhteistyö Ainu

Olen jo aikaisemmin hehkuttanut Ainun suojavoidetta, mutta nyt syksyn saapuessa tämä voide on päässyt astetta kovempaan testiin. Tässä on tullut huomattua, että ne omat tyyriit rasvapurkit eivät välttämättä ole se paras vaihtoehto, jos puhutaan kuivista huulista, ihottumasta tai monipuolisuudesta. Olen todennut että tämä suojavoide käy melkeinpä kaikkeen, ja meillä on jo viides purkki meneillään, eli ”suojis” on meidän perheen luottotuote.


Ainun suojavoide on täysin hajusteeton, väriaineeton ja vedetön suojavoide, joka on tarkoitettu vastasyntyneen herkän ihon hoitoon, mutta soveltuu myös mainiosti koko perheen ihonhoitoon. Tuote on valmistettu Heinävedellä, ja se on myös sekä vegaaninen että biohajoava. Kyseessä on erittäin monipuolinen tuote, ja tässä alla on muutama vinkki, mihin kaikkeen tämä tuote soveltuu.

Rohtuneet huulet & nuhanenä

Koko perhe flunssassa, jatkuva niistäminen, punainen ja kuiva nenä sekä rohtuneet huulet. Ei mikään kiva kombo. Ainun suojavoide on hajusteeton sekä vedetön, eli voide ei ärsytä jo valmiiksi punoittavaa ihoa ja se todellakin pysyy iholla, eli ei tarvitse läträtä lisää viiden minuutin välein. Olimme äsken flunssassa, ja tämä suojavoide pelasti minun herkän ja kuivan nenän.

Kuivat kädet & jalat

Koronakevät ja koronasyksy on tarkoittanut aktiivista käsienpesua sekä käsidesin läträämistä. Terveys ennen kaikkea, mutta mun jo valmiiksi kuivat kädet eivät oikein tykkää. Suurin osa käsivoiteista sisältää niin voimakkaita hajusteita, että lopputuloksena on joko kirvelevät kädet tai migreeni, eli tässäkin asiassa Ainun suojavoide on paras. Suojis sopii myös kuiville kynsinauhoille, joka on minulle ikuinen ongelma. Levitän pienen määrän voidetta kynsinauhoihin ennen nukkumaanmenoa.

Toinen aivan oiva käyttötarkoitus on suoja miehen käsillä ENNEN esimerkiksi ruohonleikkurin tai trimmerin ruuvaamista. Olen itse todennut, että Andreaksen kädet eivät ”ime itseensä öljyä” samalla tavalla, jos käsillä on kevyt kerros suojavoidetta. Eli jokaiselle miehelle kannattaa iskeä tämä suojavoidepurkki käteen ennen kuin ne häipyvät autotalliin!


Kaikki värjäämiseen liittyvät seikat

Oli kyseessä sitten hiusten värjääminen, kulmien värjääminen tai itseruskettava. Suojavoide pelastaa sinun ihon, eikä väri tartu niihin kohtiin, mihin et halua sen tarttuvan. Minulla on ollut kiva ”värikypärä”, kun hiusväri on tarttunut hiusrajaan. Tai korviin. Minulla on myös ollut oudon paksut kulmat ja kirkkaan oranssit kädet. Kuorintavoiteella olen paniikissa yrittänyt pelastaa tilannetta, tuloksetta. Nykyään suojavoide suojaa minut tällaisista ongelmista. Muutama viikko sitten kävin myös microbladeaamassa kulmia, ja toipumisprosessi onnistui oikein näppärästi suojavoiteen avulla. Muut voiteet yleensä ”häviävät”, ja niitä saa lisätä viiden minuutin välein, mutta tämä todellakin pysyi iholla (tässä tapauksessa kulmakarvoissa) ja auttoi ihoa toipumaan microbladingista.

Nopea meikki väsyneelle äidille

Siinä samalla, kun levitin kulmiin suojavoidetta, huomasin että kulmakarvat pysyvät ojennuksessa suojavoiteen avulla. Muita niksejä on tietysti hiuslakka tai saippua, mutta nämähän eivät oikeasti ole se paras vaihtoehto. Silmät eivät todellakaan tykkää saippuasta, eikä kyllä hiuslakastakaan, eli suojavoide on paljon turvallisempi vaihtoehto. Suojavoide toimii myös highlighterina poskipäille, sekä tietysti huulikiiltona.


Imetyksessä katkenneet hiukset

Ne pienet babyhiukset, jotka sojottavat suoraan ulospäin, kuin vilkut, eikä niitä meinaa saada ojennukseen millään! Hiuslakka vaan pahentaa asiaa, silloin ne vasta sojottavat ulospäin kuin tuntosarvet! Sitten kekkasin, että näihin pieniin babyhiuksiin voi levittää pienen määrän suojavoidetta hammasharjan kanssa, ja sitten vasta hiuslakkaa. Lopputuloksena on sileä ponnari, ilman hätävilkkuja tai tuntosarvia.

Rauhoittamaan ihoa sheivauksen jälkeen

Mun sääret on yhtä kuivat ku sahara, varsinkin talvisin. Sheivaaminen saattaa välillä oli melko tuskaista, ja sheivauksen jälkeen sääret muistuttavat joko kebabbia, tai sitten vesirokkoa. Nykyään levitän kinttuihin suojavoidetta sheivauksen jälkeen, ja lopputulos on sileät sääret, ilman ylimääräisiä lisämausteita.

Kaiken kaikkiaan Ainun suojavoide on supertuote, ja ennen kaikkea erittäin monikäyttöinen! Kiillotan jopa meidän hanat tällä voiteella. Itse koen myös todella tärkeäksi testata lasten ihonhoitotuotteita, koska jokainen meistä haluaa varmasti antaa lapsellensa sitä parasta mahdollista apua rohtuneisiin huuliin, kuivalle iholle tai vaippaihottumalle. Minä liputan tämän suojavoiteen puolesta, varsinkin nyt kun syksy on täällä ja talvi tulossa. Suojavoiteen avulla saamme nauttia lumesta ja pakkasesta, ilman rohtuneita huulia ja kuivia käsiä.

ARVONTA!

Arvon kolme (3) ainu-tuotepakettia! Yksi paketti sisältää Ainun Suojavoiteen, Ainu Pesunesteen ja Ainu Pesuvaahto & Shampoon (arvo noin 10€). Osallistu kommentoimalla tätä postausta ❤️ Arvonta päättyy 1.11.20!

Kommentit

418 kommenttia
Avatar

Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Enpä ole vielä tätä tuotetta kokeillut, lähtee ehdottomasti testiin!

Avatar

Kuulostaa voiteelta joka sopisi myös meidän perheelle.

Avatar

Mukana! Tulevalle joulukuiselle vauvalle ja 2v taaperolle tulisi tarpeeseen 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa😊

Avatar

Onpa monikäyttöistä rasvaa,enkä ole ennen törmännyt. Mukana arvonnassa!

Avatar

Mukana. 🙂 Tuo olisikin ihan uusi tuttavuus meille.

Avatar

Olisi kiva kokeilla 😊
Syksyllä kaipaa kuivan ihon tuotteita.

Avatar

Kuulostaa hyvältä tuotteelta. Mukana arvonnassa.

Avatar

Voisin kokeilla, kuivaa ihoa lapsilla aina talvella

Avatar

Mielestäsi ei ole miehen ja naisen rooleja, silti kirjoitat: ”Eli jokaiselle miehelle kannattaa iskeä tämä suojavoidepurkki käteen ennen kuin ne häipyvät autotalliin.”

Desire Nymark

Totta, mutta en näe että autotallissa olisi kotitöitä, eli ns ”miesten hommia”, vaan enemmänkin ”harrastuksia” tai sitten töitä. Toki riippuu ihan omasta kasvatuksesta, arjesta jne. Varmasti eri asia, jos mun oma isä ja mies ei ois tällaisia yksilöitä, jotka tykkää ruuvailla ja rakentaa kaikenlaista ”ihan muuten vaan” siellä tallissa 😄

Avatar

Mielelläni kokeilisin noin huipulta vaikuttavaa tuotetta! 🙂

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Täytyy ottaa testiin tuo suojavoide.

Avatar

Oi, tuo suojavoide on oikea tehopakkaus. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kun on noin monikäyttöinen!

Avatar

Wau, sitä on aina käyttänyt samoja yuotteita lasten kanssa, eikäole tullut mieleenkään tutustua muihin. Ehdottomasti lähden testaamaan tätä myös!

Avatar

Mukaan🤩

Avatar

Mukaan kisaan, minusta tulee kohta pian ”tupla – mami”, kun tytär & vävypoika saavat toisen ihanaisen pikkuisen, jonka hoitamiseen toki tarvitaan laadukkaita tuotteita.

Avatar

❤ Ainun tuotteet on kyllä niin hyviä ja jokapäiväsessä käytössä meilläkin, arvonnassa mukana ja suojavoide onkin loppu ❤

Avatar

Vegaanius on tärkeä juttu. Arvostan myös monikäyttöisyyttä.

Avatar

Kuulostaapa tuo suojavoide hyvälle. Pitää kyllä kokeilla sitä.

Avatar

Olisi kiva kokeilla tätä 🙂

Avatar

Todella monipuolinen tuote!👍

Avatar

Kaikki mahdolliset kokeiltu kalliisti , olis kiva löytää sopiva tuote.

Avatar

Mukana, tulisi tarpeeseen ja olisi kiva testata. 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana!

Avatar

Tota kulmajuttua täytyykin kokeilla!
Mukana! (:

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Meilläkin tuo suojavoide kovassa käytössä!

Avatar

Mukana😍

Avatar

Tämähän alkoi kiinnostaa. Mielelläni kokeilisin jos voittaisin.

Avatar

Kuulostaa hyvältä tuotteelta ja tulisi todellakin käyttöön 😊

Avatar

Hyviä niksejä, mekin kokeiltaisiin mieluusti 😊❤️

Avatar

Tulisi käyttöön kolmen pienen lapsen kanssa 😊

Avatar

Pitäisi testata näitä, mukana 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana ::

Avatar

Mukana!

Avatar

Med i utlottningen 😊

Avatar

Ihana,selkeä teksti 👍 Olen pyöritellyt useammin tätä purkkia kaupassa ja miettinyt ostaakko vai ei ja nyt tämä teksti vakuutti viimeistään että kannattaa ostaa 🙏

Avatar

Mukana 😃

Avatar

Kelpais omalla kotikylällä valmistetut tuotteet tulevalle babylle 🙂

Avatar

Tätä pitäiskin testata!

Avatar

❤, meidän 7kk neidillä iho kuivuu todella herkästi eikä ole vielä löytynyt hyvää rasvaa yms.

Avatar

Kaikkeen sitä yksi voide pystyykin. 😊

Avatar

Kuulostaa hyvältä!

Avatar

Kuulostaa hyvältä. Olisi mukava päästä pienokaisen kanssa testaamaan 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa ☺

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Jopas on voide 😀 Olenkin jo mietiskellyt että minkälaiset ihonhoito tuotteet olisi meidän helmikuussa syntyvälle pikku neidille hyvät varsinkin kun oma iho on ilmojen viilentyessä kuiva kun korppu. 🤭
Nämä olisi kyllä niin mukava saada testiin.

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Tää Suojis onkin ihan uus tuttavuus, muut tuotteet onkin käytössä 😍

Avatar

Mukana arvonnassa! Meidän perheessä myös joka päivä käytössä😊

Avatar

Mukana arvonnassa! Mukava olisi testata 😊

Avatar

Olipa hyvä vinkki sojottaviin babyhiuksiin! Voidetta on jo ja heti huomenna kokeiluun!

Avatar

Mukana arvonnassa, olis kyllä niin tarpeen tuo suojavoide meidän perheessä vinkkien perusteella 🙂

Avatar

Kiitos monipuolisista käyttövinkeistä! Nää on ihan uusia tuotteita mulle mutta täytyy kyllä testata kunhan esikoinen syntyy!

Avatar

Hyviä ideoita käyttöön. Täytyykin ostaa tuote kokeiluun!

Avatar

Mukana!

Avatar

Vau! Hyviä ja käytännöllisiä vinkkejä joita en itse ollut tullut ajatelleeksi. Kiitos!

Avatar

En yleensä ees klikkaa näitä ns. mainontablogeja, mutta nyt oli niin itselle ajankohtainen ja kiinnostavakin teksti,että tuli luettuakin ihan loppuun asti. Huippuja vinkkejä jotka varmana tulee itselläkin kotona käyttöön 🙂

Avatar

Mukana 😊

Avatar

Jee, mukana 😀

Avatar

Mukana arvonnassa! Tuo suojavoide on kyl ihana jokapaikanhöylä 😊

Avatar

Ainu on meidänkin perheen pelastaja. Niin tuttipulloista voiteisiin! Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Ihana postaus! Mukana kisassa 😘

Avatar

Tulisi kyllä meilläkin tarpeeseen 😊

Avatar

Ihanaa olisi päästä kokeilemaan🥰

Avatar

Jag deltar i utlottningen! Vi har använt Ainus produkter och har gillat dem!!! 🧡👍

Avatar

Tämä on minunkin suosikkituote, ihana vegaaninen löytö!

Avatar

Mielenkiintoinen teksti, pitääkin testata! Mukana ollaan 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa, kuulostaa todella hyvältä tuotteelta varsinkin pienen vauvan kanssa!

Avatar

Mukana arvonnassa. Ainun pesuvaahto on hyvä tuote.

Avatar

Mukana arvonnassa. Suojavoide on 👌

Avatar

Ostan ainun tuotteita kun haluan tukea suomalaista yritystä. Olis ihana saada pesuvaahto ja shamppoo testiin, kun neidillä hiukset vihdoinkin kasvoi 😍

Avatar

Esikoiselleni ostin testiin tätä kyseistä suojavoidetta ja totesin että ilman en pärjäisi! Suuri plussa, että voi käyttää koko perheen tarpeisiin!

Avatar

Mukana arvonnassa! 🙂

Avatar

Hyvä artikkeli

Avatar

Tuotepaketti tulisi tarpeen esikoisen syntyessä parin kuukauden päästä. Kuulostaa hyvältä ja monipuoliselta tuotteelta!

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Mukana

Avatar

Mukana!

Avatar

Hups menikin kommenttia tuonne toiseen, noh tässä tänne😆: Kuulostaa sen verran mielenkiintoiselta, että täytyy testata tuota voidetta 👍 itellä ihan sama ongelma käsien kanssa ja vielä päiväkodissa töissä 😬😍 varsinainen käyttäjä vasta tuloillaan ❤️

Avatar

Hei enpä ole tästä suojavoiteesta vielä kuullutkaan! Meillä myös ongelma kuivat huulet sekä kädet näin ilmojen viiletessä. Täytyypä pistää ostoslistalle. Meidän pienellä 4kk pojalla on kyllä sinkkivoide ja perusvoide Ainulta jo hyvin käytössä tulleet tutuiksi ja tietysti öljy kylvyssä! ☺

Avatar

Aivan mahtavia käyttö ideoita. Nämä täytyy testata.

Avatar

Kiva kuulla käyttöideoita kun esikoista tässä odotellaan ja olen Ainun tuotteita hankkinutkin valmiiksi. Kotimainen tuote oli meille tärkeä edellytys sekä hajusteettomuus 🙂

Avatar

Tahtoo kanssa kokeilla! Kuulostaa hyvältä.

Avatar

Mukana.

Avatar

Mukana! 😊

Avatar

Kiva kuulla vinkkejä voiteen käyttöön ja ehdottomasti mukana arvonnassa ☺️

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Esikoiselle täytyykin hankkia suojavoidetta, mukana kilpailussa ❤️

Avatar

Mukana arvonnassa!! 🙂

Avatar

Mukana👍

Avatar

Mukana arvonnassa🙂 Ostinkin ihan vasta testimielessä tätä suojavoidetta tammikuussa tulevalle pikkuselle, mutta täytyypä testata tätä heti omiin kuiviin käsiin ja huuliin!

Avatar

Mukana! 😊

Avatar

Mukana! 😍

Avatar

Hep!

Avatar

Tämän otan testiin, ihan jo siitä syystä että on kotimainen tuote.

Avatar

Tulis käyttöön!

Avatar

Mukana❤ 9 päivää laskettuun🥰🤰🏼

Avatar

Olisi ihana päästä testaamaan. 😊 Jouluna pitäisi ensimmäinen lapsi syntyä jolle olisi hyvä päästä kokeilemaan näitä tuotteita.

Avatar

Haluisin testaa näitä vauva ja tasoero meillä 🙂

Avatar

Taapero piti sanomani 😀

Avatar

Mukana arvonnassa 🌷

Avatar

Mukana arvonnassa, näitä olisi kiva päästä testaamaan 😊

Avatar

Mukana arvonnassa, näitä olisi kiva päästä testaamaan 😊

Avatar

Ainu – tuotteet vielä tuntemattomia minulle, mutta tarkoitus olisi alkaa niitä käyttää kun baby helmikuussa syntyy. 🙂

Avatar

Kuulostaa hyvältä!

Avatar

Arvontaan mukaan 🤩

Avatar

Mukana arvonnassa!

Avatar

Oispa kiva päästä testaan tätä lapsien kanssa 🙂

Avatar

Mukana

Avatar

Mahtavat käyttötarkoitukset, just pyörittelin kaupassa tätä kädessä, mutta seuraavalla kerralla nappaan kyllä mukaan! Osallistun tällä samalla arvontaan 😊

Avatar

No nyt vaikuttaa niin hyvältä.ja monipuolisesta voiteelta että pakko muistaa tätä kaupasta ostaa jossain välissä

Avatar

Alkuvuodesta syntyvä pikkuinen voisi todella tarvita näitä tuotteita. Etenkin, jos reppana pieni perii äitinsä karmivat atooppisen ihongeenit. Äitikin varmasti käyttäisi tuotteita oman ihonsa hellimiseen☺ ja tuo miesten käsien suojaaminen menee varmasti testiin!

Avatar

No nyt kuulostaa hyvältä! 😍

Avatar

Tarpeeseen tulisi, mutta pikku perheelle lahjoittaisin.

Avatar

Meillä näistä tuotteista tykätään koko perhe! Kolmella lapsella kuluu tuotteita mukavasti joten nää tulis käyttöön 😊

Avatar

Täytyykin ostaa testiin tätä 👍

Avatar

Kokeilemisen arvoinen tuote 👍🏻

Avatar

Mahtavia vinkkejä mihin muuhun kun vauvan pyllylle tätä voi käyttää! Tää on kyllä ehdottomasti yks omista luottotuotteista pienokaisen ihon hoidossa mutta tarvii ostaa näköjää oma putelikin 😇

Avatar

Ehdottomasti testiin! 🤩

Avatar

Hyviä tuotteita on

Avatar

Tuotepaketti lähtisi siskolle ja hänen pian syntyvälle esikoiselleen 😊

Avatar

Kuulostaa hyvältä! Plussaa vegaanisuudesta.

Avatar

Hyviä tuotteita ☺️

Avatar

Kuulostaa liian hyvältä ☺️

Avatar

Olis kiva kyllä testata.. 🤩

Avatar

Vihdoin joku vinkki näiden tuntosarvien piilottamiseen, kiitos!!! 😄💪

Avatar

Hyviä vinkkejä.

Avatar

Olisi kiva päästä testaamaan! 🙂

Avatar

Suojavoide onkin testaamatta vielä meillä.

Avatar

Pakko päästä itsekin testaamaan näitä tuotteita 😊

Avatar

Täytyy kokeilla 😊

Avatar

Vau, mukana! 🤩

Avatar

Tätä pitäisi päästä itekin testamaan 😍

Avatar

Täytyy ehdottomasti lisätä tää suojavoide kauppalistalle kun on noin monipuolisesti käytettävää 😁

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Osallistun 😊

Avatar

No mukana tietysti 👍😃

Avatar

Tekstin luettua pakko kokeilla suojavoidetta. Varsinkin talvella iho muistuttaa saharaa. Ainun muut tuotteet hyvin tuttuja meidän perheessä. 🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Suojis menee kyllä kokeiluun – mukana arvonnassa!

Avatar

Mukana 😊

Avatar

Näihin en olekaan vielä tutustunut ☺️

Avatar

Enpä ole vielä tutustuttuaan ko.tuotteisiin. kiva olis päästä testaamaan

Avatar

Hyviä vinkkejä! Vaikuttaa monipuolista tuotteelta.

Avatar

Hyviä vinkkejä. Lisäksi plussaa kotimaisuudesta ja hajusteettomuudesta.

Avatar

Meillä tuota merkkiä pesuneste ja todennu todella hyväksi kaikinpuolin vauvan kans. Täytyy tänään käydä vielä hakemassa tuo kauppaan mentäessä, kuulostaa sen verran hyvältä, et vois kokeilla noihin juttuihin tuota! 🙂

Avatar

Ainu tuotteet on kyllä ihania🤩 meillä pesuneste melkein jokapäiväisessä käytössä ✨

Avatar

Avatar

Oispa ihana paketti

Avatar

Mukana kisassa

Avatar

Pitääpäs testata. Itsellä atooppinen iho ja taaperolla herkkä iho varsinkin talvisin. Ja vastasyntyneellekkin tulisi varmasti käyttöön. Mukana arvonnassa! 🙂

Avatar

Mukana! Jokapäiväisessä käytössä meilläkin, niin itsellä, kuin viisikuisella tyttärellä 😊

Avatar

Mukana!

Avatar

Pitänee testata 😀

Avatar

🥰

Avatar

Täytyykin testata, Sahara jalat tuttu juttu itsellekin ja sitten jääkin helposti talveksi semmone haisulin karvoitus…

Avatar

Mukana arvonnassa

Avatar

Oi, olisikohan tosta apua kasvomaskien kuivattamaan ihoon.

Avatar

Mukana 👌👍 kuullostaa huipputuotteelle, tätä on saatava 😊

Avatar

Näille olis käyttöä!

Avatar

Kiitos vinkeistä, talven tullen iho kuivuu taas entisestään joten varmasti tulisi tarpeeseen ja varsinkin nyt raskausaikana iho kun on jo muutenkin kovilla.

Avatar

Tämä ois täydellinen meille🙂

Avatar

Kuulostaa ihanan hoitavalta! Kuiva korppu iho.

Avatar

Kuulostaa pelastukselta 😀 harmi kun en kuullut tästä jo aiemmin.

Avatar

Oii tulisi käyttöön heti kk sisällä kun vauva syntyy 😍

Avatar

Pitänee pistää testiin 👍

Avatar

Pitää ostaa ja testata

Avatar

Mukana arvonnassa☺️

Avatar

Mukana 🤩

Avatar

Mukana 😊

Avatar

Mukana 🥰

Avatar

Mukana 😍

Avatar

Mukana ollaan, ja olemme herkkäihoinen perhe niin mieluusti kokeiltaisiin 🤗🤩

Avatar

Mukana

Avatar

Ainun tuotteet on todella hyviä. Mukana arvonnassa!

Avatar

Mukana! 😊

Avatar

En ole vielä kokeillut tätä tuotetta mutta vaikuttaa toimivalta ja monikäyttöiseltä. Mukana siis arvonnassa 😊

Avatar

En ole vielä kokeillut, mutta alkuvuodesta tulee varmasti käyttöön esikoisen synnyttyä.

Avatar

Täytyy ottaa testiin tämä tuote niin lupaavalta vaikuttaa.Kädet on todella kuivat kaiken pesemisen ja käsidesin jälkeen

Avatar

Siis käy ihan kaikkeen?

Avatar

Mukana arvonnassa! 🙂

Avatar

Ois aivan mahtava päästä testaa näitä tuotteita vihdoin 7vkon ikäisen tyttäreni kanssa! 🤩

Avatar

Olisi varmaan hyviä tuotteita 🤔 Antaisin lapsenlapselleni ja hänen isosisaruksilleen

Avatar

Olis kyllä ihana ylläri voittaa paketti. Käynyt nyt niin monta vastoinkäymistä, että huh!
Voide menis mulla ja meidän kolme vuotiaalle neidille.

Avatar

Ainun paketti olis ihan omiaan meidän herkkäihoiselle 8kk pojalle! Tuota suojavoidetta täytyy kyllä kokeilla itsekin kun näyttää sekä oma että pojan naama kärsivän näistä ilmenevistä ilmoista. Kiitos paljon vinkeistä! 🙂

Avatar

Ois kiva voittaa paketti! Meille on syntymässä nyt lokakuussa pienenpieni esikoisvauva, niin varmasti tulee tarpeeseen alkavilla syksyn pakkasilla viimeistään 😊

Avatar

Antaisin pienelle lapsenlapselleni

Avatar

mukana!

Avatar

Tulisi käyttöön meillä 😊 25.10 meillä on la ja ennestään on 5 ja 3 vuotiaat pojat ❤️❤️

Avatar

Kuulostaa hyvältä voiteelta, pakko kokeilla ☺️

Avatar

Mukana😍 pakkaset tulossa niin paras ajankohta olisi testata suojavoidetta👌🏽

Avatar

Hyviä vinkkejä. Pitää ottaa testiin 😊

Avatar

♥️

Avatar

Mukana, olisi kiva testailla. (:

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

Mulla hiukset aina edestä ja sivuilta ihan pystyssä vaikka kuinka lakkaa suihkuttelet et tää vinkki menee kyllä kokeiluun😁

Avatar

Testiin menee, mukana arvonnassa!

Avatar

Kuulostaapa hyvältä, testiin!

Avatar

Meilläkin on tämä suojavoide sekä tuo pesuneste käytössä ollut jo jonkin ja on ollut ihana huomata, et nää ei ärsytä pienen pyllyosaston ihoa yhtään! 😍

Avatar

Osallistun arvontaan..

Avatar

Mukana!

Avatar

Ainu pesuneste on meillä käytössä, pitääpä kokeills tätäkin 😊

Avatar

3-viikkoinen neiti täällä ja olisi kiva testata Ainun tuotteita, kun niistä ei vielä kokemusta ole 🙂

Avatar

Näitä turvallisia tuotteita tarvitaan varmasti nyt pienen vauvan kanssa! Osa tuotteista jo käytössä, mutta tätä suojavoidetta emme ole vielä kokeilleet!

Avatar

Kuulostaa hyvältä voiteelta

Avatar

Tulisi tarpeeseen kun esikoinen syntyy ensi vuonna :)!

Avatar

Kuulostaa mahtavalta voiteelta!

Avatar

Olisi kiva kokeilla.

Avatar

Mukana!

Avatar

Näitä ois kyllä ihana koklata!

Avatar

Olis miva kokeilla ,kun ei oikein tahdo löytää,mitään sopivaa iholleni

Avatar

Ainun tuotteet ovat kyllä hyviä!

Avatar

Tätä olisi ihana päästä testaamaan meidän tytölle jolla todella kuiva iho ja itsemme myös 😍

Avatar

Mukana

Avatar

Mikä-mikä-mikä-mikä on tällainen supertuote? Mistä saa? Mikä hinta? Löytyykö tukkutuotteena, jos on omiaan minullekin? Kuulostaa fantastiselta!

Avatar

Monikäyttöiset tuotteet ovat parhaita!

Avatar

Kuulostaa hyvältä voiteelta😊

Avatar

Hauskoja tipsejä kiireiseen taapero-arkeen! Suojavoide kuulostaa luottotuotteelta👌

Avatar

Nyt ilmeisesti löytyi se voide jota tarvitsen, kun iho kuivaa välillä tosi pahaksi varsinkin käden selkä.

Avatar

Olisipa kiva saada tälläinen testiin meidän kuiville syysihoille 😍

Avatar

Olisi kyllä kiva päästä testaamaan kyseisiä niksejä näillä sun luottotuotteilla 💛

Avatar

Voi olisi ihana valmiina meidän maduasukille❤️

Avatar

Meillä pienemälläkin (5kk) atooppista ihotumaa, tätä olisi ihan pakko testata vielä! Varsinkin nyt syksyllä ja talvella kun mikään ei tunnu auttavan. Ihan pakko testata, olisi mahtavaa jos auttaisi. 🧡

Avatar

Olisipa kiva päästä testaamaan koko perheen voimin! 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana! Tuleva vauva pääsisi testailemaan myös ❣️

Avatar

Meilläkin kovassa käytössä ”suojis” ❤️❤️
On kyllä ihme tuote! 🥰

Avatar

Osallistun

Avatar

Mukana

Avatar

Mukana!

Avatar

Pakko kokeilla babyhiuksiin tätä kikkaa.

Avatar

Mukana arvonnassa! 🙂

Avatar

Tätä olisi ihana päästä kokeilemaan. Minä, 3v esikoinen ja jouluksi odotettu vauva ❤️

Avatar

Mukana arvonnassa! Hyviä niksejä!😊

Avatar

Voi kyllä kelpaisi tuotepaketti meidän 2kk hymypojalle, joka rakastaa kylpemistä niin palkt että itku tirahtaa aina poislähtiessä! 🙈🤩

Avatar

Olispa mahtava päästä kokkeihleen kuihviin paikhoin tuota rasvaa 👍🙂

Avatar

Täytyypä kokeilla 🙂

Avatar

Kuulostaa joka paikan höylältä, äh eikun VOITEELTA!😂

Avatar

Mukana!

Avatar

Just eilen katsoin kaupassa suojavoidepurkkia, vielä jäi toistaiseksi hyllyyn. Pitää kyllä käydä hommaamassa, kun oli niin hyvät käyttötarkotukset! Vaippakakkuuni oli sujautettu montaa muuta Ainun purkkia 😊🙏

Avatar

Oliskohan tää hyvö myös meidän vauvan kuiviin poskiin? Tahtoo olla vähön karheat nyt kun kelit kylmentyneet.

Avatar

Pakko kyllä testata, itse imetän juuri kahden viikon ikäistä vauvaa ja noi babyhiukset on niin raivostuttavia. 🤦🏻‍♀️

Avatar

Tyttärentyttären kasvot,on kuiva ja jos tulee pakkasia taitaa kuivuu lisää…oliskohan tästä apuja….

Avatar

Sitä täytyy huomenna käydä ostamassa 😊👍

Avatar

Niin ulapalla vielä kaikkien hoitovoiteiden ja pesuaineiden kanssa kun esikoinen syntymässä, että kiitos esittelystä ja vinkeistä!

Avatar

Koko perheelle turvallisia voiteita jos mihinkin vaivaan,kätevää

Avatar

Mukana🤩Kädet ja jalat aina talvisin rutikuivat, joten tulis ehottomasti käyttöön!

Avatar

Tätä en olekaan ikinä testannut! 👍 Testiin lähtee!

Avatar

Kuulostaa sen verran hyvältä, että tulis meilläkin varmasti käyttöön. Täällä vauvan posket punottaa ja itellä kädet karheena ja eiköhän sen tolle miehellekin sais käyttöön!🙈

Avatar

Tätä pitää kyllä kokeilla! Lapsilla kädet kovin kuivat ja mulla ne ihanat babyhiukset joita ei saa millään aisoihin.

Avatar

Kuulostaa mielenkiintoiselta!

Avatar

Mukana ja testiin menee.

Avatar

Mukana ehdottomasti! 🤩

Avatar

Beibihiukset tarttis niin kuriin 🤯

Avatar

Oi oispa huippu kokeilla, kuulostaa toimivan niin moneen juttuun!

Avatar

Mukana arvonnassa

Avatar

Mukana🙂

Avatar

Mukana!

Avatar

Mukana 🤩

Avatar

Mukana! Ei äkkiä arvaisi, kuinka monikäyttöinen tämä tuote on, kiitos vinkeistä 😊

Avatar

Oispa kiva päästä kokeilemaan! 😍

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

😍😍

Avatar

Todellakin mukana! Sais vihdoin baby hairit kuosiin ja tyttö rakastaa kylpyvaahtoa😍❤

Avatar

Mukana🤩 suojavoide täytyy jokatapauksessa laittaa testiin 😊

Avatar

Mukana! ☺️

Avatar

Mukana. Suojavoide kiinnostaa!

Avatar

Ehdottomasti mukana 👋

Avatar

Mukana

Avatar

Itellä on jo käytössä tuo suojavoide, haluaisin kokeilla noita muitakin tuotteita eli mukana! 🙂

Avatar

Tulis kovaan käyttöön meidän perheessä. Meillä nimittäin on 2-v tyttö ja 2kk ikäinen tyttö😍.

Avatar

Tulisi esikoiselle käyttöön kunhan hän ensin syntyy tässä💕😊

Avatar

Tää pitää laittaa ehottomast kokeiluu heti huomenna!

Avatar

Mukana! 😍 reilu 6kk pojan super kuiva iho tarvis niin tätä!

Avatar

Voi että 😍tulis kyl tarpeeseen meitin 4kk pikku tytöl😍

Avatar

Löysin voiteelle käyttöä itsekin, kiitos vinkeistä.

Avatar

Käyttöä olisi! Kummasti kylmenevä ilma kuivattaa, vaikka meidän kolmekuisella ei juuri iho ongelmia oo ollut ❤️

Avatar

Kiitos vinkeistä. 😊

Avatar

Olipa hyviä vinkkejä, kiitos niistä!

Avatar

Ihanan vastuullisia tuotteita 👍 otettais mielellämme testiin 5kk tytöllemme ❤️

Avatar

Mukana

Avatar

Onpas monikäyttöinen voide 🤍

Avatar

Mukana😍 3 viikon päästä alkaa tukka katkeileen 😫😆

Avatar

Mukana arvonnassa 😊

Avatar

Testiin menee noihin babykarvoihin 😄

Avatar

Mukana arvonnassa ehdottomasti 😊nämä menisi pikkuisille lapsenlapsille 💙❤️🥰🥰

Avatar

Tää täytyy kyllä todellakin testata! Saa nähä mihin ehtii ekana!🤩

Avatar

Voi että mitä hyviä ideoita. Nuita babyhiuksia on kyllä riesaksi asti ja en oo hyvää konstia keksiny niiden taltuttamiseen. Kiitos hyvistä vinkeistä. Nytpä osallistun arvontaan…tiedä vaikka osuisi arpaonni kohdalle😁👍

Avatar

😍👍 bästa produkten för vintern och kylan! ❄☃️

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

❤️

Avatar

Jes, vihdoin neuvo noihin ärsyttäviin vauvahiuksiin! 💪😄

Avatar

Mukana ❤️

Avatar

Mukana😄 ihana olis päästä testaa vastasyntyneelle pikkuneidille näitä tuotteita.😍

Avatar

Mukana, hiuksille testaisin 🙋🏼‍♀️🙂

Avatar

Mukana:)

Avatar

Mukana 😊

Avatar

Mukana arvonnassa.

Avatar

Mukana

Avatar

Oooooo goodbye baby hair! 😍 Kiitos vinkistä testiin menee!

Avatar

Mukana! En ole koskaan kokeillut näitä eikä meillä ole käytetty Ainun pesu tmv tuotteita, mutta nyt kiinnostuin kyllä, ainakin tää hoitovoide pitää käydä ostamassa testiin, lapsi on herkkäihoinen niin tämä voisi ollakin sopiva rasva!

Avatar

Mukana 😊

Avatar

Mukana ollaan 🙂

Avatar

Mukana koska tuo supervoide olis ihana voittaa! 🤩

Avatar

Mukana 😊

Avatar

Mukana, tulisi testiin 6kk ikäiselle tyttärelleni sekä jos saisi omat baby hiukset kuriin ❤

Avatar

Mukana 😊

Avatar

Mukana,ainun tuotteet ovat huippuja

Avatar

Mukana arvonnassa!

Avatar

Mukana 😍 Pakko testata näihin vauvahaituviin 😬

Avatar

Mukana! Ja siis kaikkiin noihin hyvä perusrasva on meillä ihan elintärkeä, mutta toi vauvahiusten kuriin laitto menee kyllä ihan ensimmäisenä testiin! 😀

Avatar

Ääää mää tarvin!! 🤩

Avatar

Tämähän kuulostaa mahtavalta voiteelta, eli mummin ja lapsenlapsen 11kk käyttöön erinomainen varmaankin, peukut pystyyn että päästään kokeilemaan

Avatar

Nämä niksit menee kyllä testiin! 😍

Avatar

Ehdottomasti mukana ! 💖

Avatar

Mukana arvonnassa.

Avatar

Tämä olisi ihana paketti tulevalle tammikuiselle ♥️

Avatar

Mukana. Ehdottomasti kokeiluun menee vauvan iholle ja omille kuiville käsille ja katkenneille baby hiuksille.

Avatar

Mukana arvonnassa. Jouluna lapsi tulossa ja varmasti tulisi tapeeseen.😊

Avatar

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Olen etsinyt tällaista voidetta, joka sopii useampaan eri tarkoitukseen. Toivottavasti onni potkii 👍🍀

Avatar

Mukana ollaan! 😊

Avatar

Omalle kuivalle iholle olisi kiva testata

Avatar

Mielelläni testaisin.

Avatar

Mukana arvonnassa. Ainakin atoopikko-koululaisten kämmenselkään haluaisin koettaa uutta rasvaa. 👍

Avatar

Mukana! Perheen atoopikoille tulisivat kokeiluun ja käyttöön.

Avatar

Kuulostaa mahtavalta voiteelta!

Avatar

Mukana

Avatar

Mukana

Avatar

M6kana. Antaisin tyttären perheelle jossa kaksoset kohta 3 vuotiaat ja helmikuussa tulee vauva ❤.

Avatar

Mukana! Pienelle ihanalle lapsenlapselle menisi tämä paketti 🙂

Avatar

Oi, tää olis hyvä. 😊

Avatar

Koko perheen hyvä voide.

Avatar

Koko perheen hyvä voide.

Avatar

Tykäten mukana tässä aivan mahtavassa arvonnassa

Avatar

Osa näistä tuotteista menisi joulupukin konttiin ja osan pitäisin itse

Avatar

Tykäten mukana hyödyllisessä arvonnassa….jos ei koita, niiin ei myöskään voita

Avatar

Suojavoide on ollut superhyvä meidän vauvan ihon kuiviin kohtiin 👍

Avatar

No nytpäs kuulostaa monikäyttöiseltä voiteelta! 😍 Täällä esikoinen saapuu maailmaan helmikuussa, olisipa mahtavaa saada tällainen paketti varastoon odottamaan nuppusta ❤️

Avatar

No nytpä kuulostaa monipuoliselta tuotteelta! 😍 Helmikuussa saapuu esikoinen, olisipa mahtavaa saada moinen paketti valmiiksi varastoon nuppuselle ❤️ mukana siis!

Avatar

No nytpä kuulostaa monipuoliselta tuotteelta! Helmikuussa saapuu esikoinen, olisipa mahtavaa saada moinen paketti valmiiksi varastoon nuppuselle. Mukana siis!

Avatar

No nytpä kuulostaa monipuoliselta tuotteelta! 😍 Helmikuussa saapuu esikoinen, olisipa mahtavaa saada moinen paketti valmiiksi varastoon nuppuselle ❤️ mukana siis!

Avatar

Tämä ois varmaan hyvä mun ihottumaisille jalanpohjille

Avatar

Täytyypä laittaa testiin meidänkin perheessä. 💕

Avatar

Mielenkiintoisen oloinen tuote 🤔 mukana ollaan 😊🤩

Avatar

Kuulostaisi hyvältä, pienen kuivasta otsasta toisinaan kärsivän vauvani iholle.

Avatar

Toimiikohan raskausarpien ehkäisyyn? Mukana arvonnassa.. Haluun testata tätä 😊

Avatar

Mukana arvonnassa

Avatar

Todellakin, kaivattu uutuus ja tarpeellinen myös meille reilusti ikääntyneille.

Avatar

Minulla läytyisi käyttöä juurikin kaikkiin käyttötarkoituksiin mitä blogissa mainitaan. Tämä menee ostoslistalle. 👍🏻

Avatar

Mukana 🤩

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Mukana. Kuulostaa huipputuotteelta.

Avatar

Olipa hyvä tietää, kuiva iho kiittää

Avatar

Mukana olis kiva kokeilla näitä

Avatar

Mukana 🤭☺️

Avatar

Mukana!

Avatar

Suojavoide on juuri se mitä tämä perhe kaipaisi

Avatar

Mukana arvonnassa!

Avatar

kelpais atooppiselle äitille ja vauvalle 😍

Avatar

Mukana 😊

Avatar

Mukana arvonnassa

Avatar

Mukana 😊

Avatar

Mielenkiintoinen postaus! Mukana kisassa.

Avatar

Mukana

Avatar

Mukana arvonnassa 😊

Avatar

Mukana!

Avatar

Mielenkiintoinen postaus! Mukana arvonnassa

Avatar

Mukana arvonnassa.

Avatar

Mukana kisassa.

Avatar

Mukana😊olisi kiva kokeilla näitä!

Avatar

Mukana!

Avatar

Monipuolinen voide, täytyy testata👍

Avatar

Ainun rasvat ovat hyviä😇

Avatar

Olisi kiva kokeilla tätä voidetta 🙂

Avatar

Tätä haluaisin kokeilla 🙂

Avatar

Mukana

Avatar

Mukana

Avatar

Olisi hyvä tuote kokeilla lapsenlapseni karheisiin sääriin.

Avatar

Mukana 👍

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Mukana👶

Avatar

Kiitos, kelpaisi🤞

Avatar

Atoopikon äitinä mieluusti kokeilisin kyseisiä tuotteita 😊

Avatar

Suojavoide meilläkin kovassa käytössä 5kk poitsu kanssa. Tuotepaketti tulis kyllä siis tarpeen! Hyviä vinkkejä kyllä mihin kaikkeen suojista voikaan käyttää!

Avatar

Kaikille rasviille perheessä on käyttöä.

Avatar

Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta.

Avatar

kuullut pelkkää hyvää kyseisestä voiteesta, mutten tiennyt että on noin monipuolinen😍 tammikuussa syntyvälle pienokaisellekki tulee varmasti tarpeeseen joten hankintalistalle menee!

Avatar

Mukana 🙂

Avatar

Tietääkö joku voiko tätä käyttää nänneihin imettäessä? Vai parempi turvautua lanoliiniin?
Menee kyllä hankintalistalle kuitenkin 💗

Avatar

Olisi hienoa päästä kokeilemaan tätä voidetta ❤️

Avatar

Täytyy hankkia tätä voiidwtta! Hybänkun kerroit tästä voiteesta! Olen purkkia pyöritellyt käsissä monwsti mut en ole tajunnut et on oikeasti hyödyllinen ja tarpeellinen pikkuvaippapepuilleni. ❤

Avatar

Olen etsinyt voidetta, joka auttaisi kuivan ihon hoitoon. Jalat ja kyynärpäät ovat pahimmat. Löytyisköhän tästä apu?

Avatar

Mukana arvonnassa 🙂 täytyykin kokeilla suojavoidetta taaperon talvikuiville poskille!

Avatar

Mukana arvonnassa

Avatar

Mukana jeeej!

Avatar

Mukana😍

Avatar

Mukana 🤩

Avatar

Mukana 👍😊

Avatar

Mukana🤗

Avatar

Haluan ainakin kokeilla!!

Avatar

Avatar

🍀

Avatar

Tämä menee ehdottomasti testiin!

Avatar

Kuulostaa niin hyvältä ja monipuoliselta että pakko päästä kokeilemaan!❤️

Avatar

Kuulostaa niin hyvältä että pakkohan tätä voidetta on päästä kokeilemaan.

Avatar

Vau, pakko tuota on kyllä testata.

Avatar

Mukana😍

Avatar

Hyviä vinkkejä! Ehdottomasti mukana!😊

Avatar

Uskon että meillä myös tuleee ainun suojavoidetta menemään monen monta purkkia, koska todettu niin toimivaksi tuotteeksi 🤗

Avatar

Mukana arvonnassa. Tätä Ainua ostan. Hyviä vinkkejä monipuoliseen käyttöön! On kotimaista mikä on todella hieno asia ja ratkaisi ostopäätöksen👍🙂.

Avatar

Monipuolinen tuote ja kotimaisuus ratkaisi ostopäätöksen🙂.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Lue seuraavaksi