desire nymark - Banneri

Olen jo aikaisemmin hehkuttanut Ainun suojavoidetta, mutta nyt syksyn saapuessa tämä voide on päässyt astetta kovempaan testiin. Tässä on tullut huomattua, että ne omat tyyriit rasvapurkit eivät välttämättä ole se paras vaihtoehto, jos puhutaan kuivista huulista, ihottumasta tai monipuolisuudesta. Olen todennut että tämä suojavoide käy melkeinpä kaikkeen, ja meillä on jo viides purkki meneillään, eli ”suojis” on meidän perheen luottotuote.


Ainun suojavoide on täysin hajusteeton, väriaineeton ja vedetön suojavoide, joka on tarkoitettu vastasyntyneen herkän ihon hoitoon, mutta soveltuu myös mainiosti koko perheen ihonhoitoon. Tuote on valmistettu Heinävedellä, ja se on myös sekä vegaaninen että biohajoava. Kyseessä on erittäin monipuolinen tuote, ja tässä alla on muutama vinkki, mihin kaikkeen tämä tuote soveltuu.

Rohtuneet huulet & nuhanenä

Koko perhe flunssassa, jatkuva niistäminen, punainen ja kuiva nenä sekä rohtuneet huulet. Ei mikään kiva kombo. Ainun suojavoide on hajusteeton sekä vedetön, eli voide ei ärsytä jo valmiiksi punoittavaa ihoa ja se todellakin pysyy iholla, eli ei tarvitse läträtä lisää viiden minuutin välein. Olimme äsken flunssassa, ja tämä suojavoide pelasti minun herkän ja kuivan nenän.

Kuivat kädet & jalat

Koronakevät ja koronasyksy on tarkoittanut aktiivista käsienpesua sekä käsidesin läträämistä. Terveys ennen kaikkea, mutta mun jo valmiiksi kuivat kädet eivät oikein tykkää. Suurin osa käsivoiteista sisältää niin voimakkaita hajusteita, että lopputuloksena on joko kirvelevät kädet tai migreeni, eli tässäkin asiassa Ainun suojavoide on paras. Suojis sopii myös kuiville kynsinauhoille, joka on minulle ikuinen ongelma. Levitän pienen määrän voidetta kynsinauhoihin ennen nukkumaanmenoa.

Toinen aivan oiva käyttötarkoitus on suoja miehen käsillä ENNEN esimerkiksi ruohonleikkurin tai trimmerin ruuvaamista. Olen itse todennut, että Andreaksen kädet eivät ”ime itseensä öljyä” samalla tavalla, jos käsillä on kevyt kerros suojavoidetta. Eli jokaiselle miehelle kannattaa iskeä tämä suojavoidepurkki käteen ennen kuin ne häipyvät autotalliin!


Kaikki värjäämiseen liittyvät seikat

Oli kyseessä sitten hiusten värjääminen, kulmien värjääminen tai itseruskettava. Suojavoide pelastaa sinun ihon, eikä väri tartu niihin kohtiin, mihin et halua sen tarttuvan. Minulla on ollut kiva ”värikypärä”, kun hiusväri on tarttunut hiusrajaan. Tai korviin. Minulla on myös ollut oudon paksut kulmat ja kirkkaan oranssit kädet. Kuorintavoiteella olen paniikissa yrittänyt pelastaa tilannetta, tuloksetta. Nykyään suojavoide suojaa minut tällaisista ongelmista. Muutama viikko sitten kävin myös microbladeaamassa kulmia, ja toipumisprosessi onnistui oikein näppärästi suojavoiteen avulla. Muut voiteet yleensä ”häviävät”, ja niitä saa lisätä viiden minuutin välein, mutta tämä todellakin pysyi iholla (tässä tapauksessa kulmakarvoissa) ja auttoi ihoa toipumaan microbladingista.

Nopea meikki väsyneelle äidille

Siinä samalla, kun levitin kulmiin suojavoidetta, huomasin että kulmakarvat pysyvät ojennuksessa suojavoiteen avulla. Muita niksejä on tietysti hiuslakka tai saippua, mutta nämähän eivät oikeasti ole se paras vaihtoehto. Silmät eivät todellakaan tykkää saippuasta, eikä kyllä hiuslakastakaan, eli suojavoide on paljon turvallisempi vaihtoehto. Suojavoide toimii myös highlighterina poskipäille, sekä tietysti huulikiiltona.


Imetyksessä katkenneet hiukset

Ne pienet babyhiukset, jotka sojottavat suoraan ulospäin, kuin vilkut, eikä niitä meinaa saada ojennukseen millään! Hiuslakka vaan pahentaa asiaa, silloin ne vasta sojottavat ulospäin kuin tuntosarvet! Sitten kekkasin, että näihin pieniin babyhiuksiin voi levittää pienen määrän suojavoidetta hammasharjan kanssa, ja sitten vasta hiuslakkaa. Lopputuloksena on sileä ponnari, ilman hätävilkkuja tai tuntosarvia.

Rauhoittamaan ihoa sheivauksen jälkeen

Mun sääret on yhtä kuivat ku sahara, varsinkin talvisin. Sheivaaminen saattaa välillä oli melko tuskaista, ja sheivauksen jälkeen sääret muistuttavat joko kebabbia, tai sitten vesirokkoa. Nykyään levitän kinttuihin suojavoidetta sheivauksen jälkeen, ja lopputulos on sileät sääret, ilman ylimääräisiä lisämausteita.

Kaiken kaikkiaan Ainun suojavoide on supertuote, ja ennen kaikkea erittäin monikäyttöinen! Kiillotan jopa meidän hanat tällä voiteella. Itse koen myös todella tärkeäksi testata lasten ihonhoitotuotteita, koska jokainen meistä haluaa varmasti antaa lapsellensa sitä parasta mahdollista apua rohtuneisiin huuliin, kuivalle iholle tai vaippaihottumalle. Minä liputan tämän suojavoiteen puolesta, varsinkin nyt kun syksy on täällä ja talvi tulossa. Suojavoiteen avulla saamme nauttia lumesta ja pakkasesta, ilman rohtuneita huulia ja kuivia käsiä.

ARVONTA!

Arvon kolme (3) ainu-tuotepakettia! Yksi paketti sisältää Ainun Suojavoiteen, Ainu Pesunesteen ja Ainu Pesuvaahto & Shampoon (arvo noin 10€). Osallistu kommentoimalla tätä postausta ❤️ Arvonta päättyy 1.11.20!

Kommentit (418)

Monipuolinen tuote ja kotimaisuus ratkaisi ostopäätöksen🙂.

Mukana arvonnassa. Tätä Ainua ostan. Hyviä vinkkejä monipuoliseen käyttöön! On kotimaista mikä on todella hieno asia ja ratkaisi ostopäätöksen👍🙂.

Uskon että meillä myös tuleee ainun suojavoidetta menemään monen monta purkkia, koska todettu niin toimivaksi tuotteeksi 🤗

Hyviä vinkkejä! Ehdottomasti mukana!😊

Vau, pakko tuota on kyllä testata.

Kuulostaa niin hyvältä että pakkohan tätä voidetta on päästä kokeilemaan.

Kuulostaa niin hyvältä ja monipuoliselta että pakko päästä kokeilemaan!❤️

Tämä menee ehdottomasti testiin!

Haluan ainakin kokeilla!!

Mukana arvonnassa 🙂 täytyykin kokeilla suojavoidetta taaperon talvikuiville poskille!

Olen etsinyt voidetta, joka auttaisi kuivan ihon hoitoon. Jalat ja kyynärpäät ovat pahimmat. Löytyisköhän tästä apu?

Täytyy hankkia tätä voiidwtta! Hybänkun kerroit tästä voiteesta! Olen purkkia pyöritellyt käsissä monwsti mut en ole tajunnut et on oikeasti hyödyllinen ja tarpeellinen pikkuvaippapepuilleni. ❤

Olisi hienoa päästä kokeilemaan tätä voidetta ❤️

Tietääkö joku voiko tätä käyttää nänneihin imettäessä? Vai parempi turvautua lanoliiniin?
Menee kyllä hankintalistalle kuitenkin 💗

kuullut pelkkää hyvää kyseisestä voiteesta, mutten tiennyt että on noin monipuolinen😍 tammikuussa syntyvälle pienokaisellekki tulee varmasti tarpeeseen joten hankintalistalle menee!

Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta.

Suojavoide meilläkin kovassa käytössä 5kk poitsu kanssa. Tuotepaketti tulis kyllä siis tarpeen! Hyviä vinkkejä kyllä mihin kaikkeen suojista voikaan käyttää!

Kaikille rasviille perheessä on käyttöä.

Atoopikon äitinä mieluusti kokeilisin kyseisiä tuotteita 😊

Olisi hyvä tuote kokeilla lapsenlapseni karheisiin sääriin.

Tätä haluaisin kokeilla 🙂

Olisi kiva kokeilla tätä voidetta 🙂

Ainun rasvat ovat hyviä😇

Monipuolinen voide, täytyy testata👍

Mukana😊olisi kiva kokeilla näitä!

Mielenkiintoinen postaus! Mukana arvonnassa

Mukana arvonnassa 😊

Mielenkiintoinen postaus! Mukana kisassa.

kelpais atooppiselle äitille ja vauvalle 😍

Suojavoide on juuri se mitä tämä perhe kaipaisi

Mukana olis kiva kokeilla näitä

Olipa hyvä tietää, kuiva iho kiittää

Mukana. Kuulostaa huipputuotteelta.

Minulla läytyisi käyttöä juurikin kaikkiin käyttötarkoituksiin mitä blogissa mainitaan. Tämä menee ostoslistalle. 👍🏻

Mukana arvonnassa

Todellakin, kaivattu uutuus ja tarpeellinen myös meille reilusti ikääntyneille.

Toimiikohan raskausarpien ehkäisyyn? Mukana arvonnassa.. Haluun testata tätä 😊

Kuulostaisi hyvältä, pienen kuivasta otsasta toisinaan kärsivän vauvani iholle.

Mielenkiintoisen oloinen tuote 🤔 mukana ollaan 😊🤩

Täytyypä laittaa testiin meidänkin perheessä. 💕

Tämä ois varmaan hyvä mun ihottumaisille jalanpohjille

No nytpä kuulostaa monipuoliselta tuotteelta! 😍 Helmikuussa saapuu esikoinen, olisipa mahtavaa saada moinen paketti valmiiksi varastoon nuppuselle ❤️ mukana siis!

No nytpä kuulostaa monipuoliselta tuotteelta! Helmikuussa saapuu esikoinen, olisipa mahtavaa saada moinen paketti valmiiksi varastoon nuppuselle. Mukana siis!

No nytpä kuulostaa monipuoliselta tuotteelta! 😍 Helmikuussa saapuu esikoinen, olisipa mahtavaa saada moinen paketti valmiiksi varastoon nuppuselle ❤️ mukana siis!

No nytpäs kuulostaa monikäyttöiseltä voiteelta! 😍 Täällä esikoinen saapuu maailmaan helmikuussa, olisipa mahtavaa saada tällainen paketti varastoon odottamaan nuppusta ❤️

Suojavoide on ollut superhyvä meidän vauvan ihon kuiviin kohtiin 👍

Tykäten mukana hyödyllisessä arvonnassa….jos ei koita, niiin ei myöskään voita

Osa näistä tuotteista menisi joulupukin konttiin ja osan pitäisin itse

Tykäten mukana tässä aivan mahtavassa arvonnassa

Mukana! Pienelle ihanalle lapsenlapselle menisi tämä paketti 🙂

M6kana. Antaisin tyttären perheelle jossa kaksoset kohta 3 vuotiaat ja helmikuussa tulee vauva ❤.

Kuulostaa mahtavalta voiteelta!

Mukana! Perheen atoopikoille tulisivat kokeiluun ja käyttöön.

Mukana arvonnassa. Ainakin atoopikko-koululaisten kämmenselkään haluaisin koettaa uutta rasvaa. 👍

Omalle kuivalle iholle olisi kiva testata

Mukana ollaan! 😊

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Olen etsinyt tällaista voidetta, joka sopii useampaan eri tarkoitukseen. Toivottavasti onni potkii 👍🍀

Mukana arvonnassa. Jouluna lapsi tulossa ja varmasti tulisi tapeeseen.😊

Mukana. Ehdottomasti kokeiluun menee vauvan iholle ja omille kuiville käsille ja katkenneille baby hiuksille.

Tämä olisi ihana paketti tulevalle tammikuiselle ♥️

Nämä niksit menee kyllä testiin! 😍

Tämähän kuulostaa mahtavalta voiteelta, eli mummin ja lapsenlapsen 11kk käyttöön erinomainen varmaankin, peukut pystyyn että päästään kokeilemaan

Mukana! Ja siis kaikkiin noihin hyvä perusrasva on meillä ihan elintärkeä, mutta toi vauvahiusten kuriin laitto menee kyllä ihan ensimmäisenä testiin! 😀

Mukana 😍 Pakko testata näihin vauvahaituviin 😬

Mukana,ainun tuotteet ovat huippuja

Mukana, tulisi testiin 6kk ikäiselle tyttärelleni sekä jos saisi omat baby hiukset kuriin ❤

Mukana koska tuo supervoide olis ihana voittaa! 🤩

Mukana! En ole koskaan kokeillut näitä eikä meillä ole käytetty Ainun pesu tmv tuotteita, mutta nyt kiinnostuin kyllä, ainakin tää hoitovoide pitää käydä ostamassa testiin, lapsi on herkkäihoinen niin tämä voisi ollakin sopiva rasva!

Oooooo goodbye baby hair! 😍 Kiitos vinkistä testiin menee!

Mukana, hiuksille testaisin 🙋🏼‍♀️🙂

Mukana😄 ihana olis päästä testaa vastasyntyneelle pikkuneidille näitä tuotteita.😍

Jes, vihdoin neuvo noihin ärsyttäviin vauvahiuksiin! 💪😄

😍👍 bästa produkten för vintern och kylan! ❄☃️

Voi että mitä hyviä ideoita. Nuita babyhiuksia on kyllä riesaksi asti ja en oo hyvää konstia keksiny niiden taltuttamiseen. Kiitos hyvistä vinkeistä. Nytpä osallistun arvontaan…tiedä vaikka osuisi arpaonni kohdalle😁👍

Tää täytyy kyllä todellakin testata! Saa nähä mihin ehtii ekana!🤩

Mukana arvonnassa ehdottomasti 😊nämä menisi pikkuisille lapsenlapsille 💙❤️🥰🥰

Testiin menee noihin babykarvoihin 😄

Mukana😍 3 viikon päästä alkaa tukka katkeileen 😫😆

Onpas monikäyttöinen voide 🤍

Ihanan vastuullisia tuotteita 👍 otettais mielellämme testiin 5kk tytöllemme ❤️

Olipa hyviä vinkkejä, kiitos niistä!

Käyttöä olisi! Kummasti kylmenevä ilma kuivattaa, vaikka meidän kolmekuisella ei juuri iho ongelmia oo ollut ❤️

Löysin voiteelle käyttöä itsekin, kiitos vinkeistä.

Voi että 😍tulis kyl tarpeeseen meitin 4kk pikku tytöl😍

Mukana! 😍 reilu 6kk pojan super kuiva iho tarvis niin tätä!

Tää pitää laittaa ehottomast kokeiluu heti huomenna!

Tulisi esikoiselle käyttöön kunhan hän ensin syntyy tässä💕😊

Tulis kovaan käyttöön meidän perheessä. Meillä nimittäin on 2-v tyttö ja 2kk ikäinen tyttö😍.

Itellä on jo käytössä tuo suojavoide, haluaisin kokeilla noita muitakin tuotteita eli mukana! 🙂

Mukana. Suojavoide kiinnostaa!

Mukana🤩 suojavoide täytyy jokatapauksessa laittaa testiin 😊

Todellakin mukana! Sais vihdoin baby hairit kuosiin ja tyttö rakastaa kylpyvaahtoa😍❤

Oispa kiva päästä kokeilemaan! 😍

Mukana! Ei äkkiä arvaisi, kuinka monikäyttöinen tämä tuote on, kiitos vinkeistä 😊

Oi oispa huippu kokeilla, kuulostaa toimivan niin moneen juttuun!

Beibihiukset tarttis niin kuriin 🤯

Tätä pitää kyllä kokeilla! Lapsilla kädet kovin kuivat ja mulla ne ihanat babyhiukset joita ei saa millään aisoihin.

Kuulostaa sen verran hyvältä, että tulis meilläkin varmasti käyttöön. Täällä vauvan posket punottaa ja itellä kädet karheena ja eiköhän sen tolle miehellekin sais käyttöön!🙈

Tätä en olekaan ikinä testannut! 👍 Testiin lähtee!

Mukana🤩Kädet ja jalat aina talvisin rutikuivat, joten tulis ehottomasti käyttöön!

Koko perheelle turvallisia voiteita jos mihinkin vaivaan,kätevää

Niin ulapalla vielä kaikkien hoitovoiteiden ja pesuaineiden kanssa kun esikoinen syntymässä, että kiitos esittelystä ja vinkeistä!

Sitä täytyy huomenna käydä ostamassa 😊👍

Tyttärentyttären kasvot,on kuiva ja jos tulee pakkasia taitaa kuivuu lisää…oliskohan tästä apuja….

Pakko kyllä testata, itse imetän juuri kahden viikon ikäistä vauvaa ja noi babyhiukset on niin raivostuttavia. 🤦🏻‍♀️

Oliskohan tää hyvö myös meidän vauvan kuiviin poskiin? Tahtoo olla vähön karheat nyt kun kelit kylmentyneet.

Just eilen katsoin kaupassa suojavoidepurkkia, vielä jäi toistaiseksi hyllyyn. Pitää kyllä käydä hommaamassa, kun oli niin hyvät käyttötarkotukset! Vaippakakkuuni oli sujautettu montaa muuta Ainun purkkia 😊🙏

Kuulostaa joka paikan höylältä, äh eikun VOITEELTA!😂

Olispa mahtava päästä kokkeihleen kuihviin paikhoin tuota rasvaa 👍🙂

Voi kyllä kelpaisi tuotepaketti meidän 2kk hymypojalle, joka rakastaa kylpemistä niin palkt että itku tirahtaa aina poislähtiessä! 🙈🤩

Mukana arvonnassa! Hyviä niksejä!😊

Tätä olisi ihana päästä kokeilemaan. Minä, 3v esikoinen ja jouluksi odotettu vauva ❤️

Pakko kokeilla babyhiuksiin tätä kikkaa.

Meilläkin kovassa käytössä ”suojis” ❤️❤️
On kyllä ihme tuote! 🥰

Ehdottomasti mukana! Tuleva vauva pääsisi testailemaan myös ❣️

Olisipa kiva päästä testaamaan koko perheen voimin! 🙂

Meillä pienemälläkin (5kk) atooppista ihotumaa, tätä olisi ihan pakko testata vielä! Varsinkin nyt syksyllä ja talvella kun mikään ei tunnu auttavan. Ihan pakko testata, olisi mahtavaa jos auttaisi. 🧡

Voi olisi ihana valmiina meidän maduasukille❤️

Olisi kyllä kiva päästä testaamaan kyseisiä niksejä näillä sun luottotuotteilla 💛

Olisipa kiva saada tälläinen testiin meidän kuiville syysihoille 😍

Nyt ilmeisesti löytyi se voide jota tarvitsen, kun iho kuivaa välillä tosi pahaksi varsinkin käden selkä.

Hauskoja tipsejä kiireiseen taapero-arkeen! Suojavoide kuulostaa luottotuotteelta👌

Kuulostaa hyvältä voiteelta😊

Monikäyttöiset tuotteet ovat parhaita!

Mikä-mikä-mikä-mikä on tällainen supertuote? Mistä saa? Mikä hinta? Löytyykö tukkutuotteena, jos on omiaan minullekin? Kuulostaa fantastiselta!

Tätä olisi ihana päästä testaamaan meidän tytölle jolla todella kuiva iho ja itsemme myös 😍

Ainun tuotteet ovat kyllä hyviä!

Olis miva kokeilla ,kun ei oikein tahdo löytää,mitään sopivaa iholleni

Näitä ois kyllä ihana koklata!

Kuulostaa mahtavalta voiteelta!

Tulisi tarpeeseen kun esikoinen syntyy ensi vuonna :)!

Kuulostaa hyvältä voiteelta

Näitä turvallisia tuotteita tarvitaan varmasti nyt pienen vauvan kanssa! Osa tuotteista jo käytössä, mutta tätä suojavoidetta emme ole vielä kokeilleet!

3-viikkoinen neiti täällä ja olisi kiva testata Ainun tuotteita, kun niistä ei vielä kokemusta ole 🙂

Ainu pesuneste on meillä käytössä, pitääpä kokeills tätäkin 😊

Meilläkin on tämä suojavoide sekä tuo pesuneste käytössä ollut jo jonkin ja on ollut ihana huomata, et nää ei ärsytä pienen pyllyosaston ihoa yhtään! 😍

Testiin menee, mukana arvonnassa!

Mulla hiukset aina edestä ja sivuilta ihan pystyssä vaikka kuinka lakkaa suihkuttelet et tää vinkki menee kyllä kokeiluun😁

Mukana, olisi kiva testailla. (:

Hyviä vinkkejä. Pitää ottaa testiin 😊

Mukana😍 pakkaset tulossa niin paras ajankohta olisi testata suojavoidetta👌🏽

Kuulostaa hyvältä voiteelta, pakko kokeilla ☺️

Tulisi käyttöön meillä 😊 25.10 meillä on la ja ennestään on 5 ja 3 vuotiaat pojat ❤️❤️

Antaisin pienelle lapsenlapselleni

Ois kiva voittaa paketti! Meille on syntymässä nyt lokakuussa pienenpieni esikoisvauva, niin varmasti tulee tarpeeseen alkavilla syksyn pakkasilla viimeistään 😊

Ainun paketti olis ihan omiaan meidän herkkäihoiselle 8kk pojalle! Tuota suojavoidetta täytyy kyllä kokeilla itsekin kun näyttää sekä oma että pojan naama kärsivän näistä ilmenevistä ilmoista. Kiitos paljon vinkeistä! 🙂

Olis kyllä ihana ylläri voittaa paketti. Käynyt nyt niin monta vastoinkäymistä, että huh!
Voide menis mulla ja meidän kolme vuotiaalle neidille.

Olisi varmaan hyviä tuotteita 🤔 Antaisin lapsenlapselleni ja hänen isosisaruksilleen

Ois aivan mahtava päästä testaa näitä tuotteita vihdoin 7vkon ikäisen tyttäreni kanssa! 🤩

Siis käy ihan kaikkeen?

Täytyy ottaa testiin tämä tuote niin lupaavalta vaikuttaa.Kädet on todella kuivat kaiken pesemisen ja käsidesin jälkeen

En ole vielä kokeillut, mutta alkuvuodesta tulee varmasti käyttöön esikoisen synnyttyä.

En ole vielä kokeillut tätä tuotetta mutta vaikuttaa toimivalta ja monikäyttöiseltä. Mukana siis arvonnassa 😊

Ainun tuotteet on todella hyviä. Mukana arvonnassa!

Mukana ollaan, ja olemme herkkäihoinen perhe niin mieluusti kokeiltaisiin 🤗🤩

Oii tulisi käyttöön heti kk sisällä kun vauva syntyy 😍

Kuulostaa pelastukselta 😀 harmi kun en kuullut tästä jo aiemmin.

Kuulostaa ihanan hoitavalta! Kuiva korppu iho.

Tämä ois täydellinen meille🙂

Kiitos vinkeistä, talven tullen iho kuivuu taas entisestään joten varmasti tulisi tarpeeseen ja varsinkin nyt raskausaikana iho kun on jo muutenkin kovilla.

Mukana 👌👍 kuullostaa huipputuotteelle, tätä on saatava 😊

Oi, olisikohan tosta apua kasvomaskien kuivattamaan ihoon.

Täytyykin testata, Sahara jalat tuttu juttu itsellekin ja sitten jääkin helposti talveksi semmone haisulin karvoitus…

Pitänee testata 😀

Mukana! Jokapäiväisessä käytössä meilläkin, niin itsellä, kuin viisikuisella tyttärellä 😊

Pitääpäs testata. Itsellä atooppinen iho ja taaperolla herkkä iho varsinkin talvisin. Ja vastasyntyneellekkin tulisi varmasti käyttöön. Mukana arvonnassa! 🙂

Ainu tuotteet on kyllä ihania🤩 meillä pesuneste melkein jokapäiväisessä käytössä ✨

Meillä tuota merkkiä pesuneste ja todennu todella hyväksi kaikinpuolin vauvan kans. Täytyy tänään käydä vielä hakemassa tuo kauppaan mentäessä, kuulostaa sen verran hyvältä, et vois kokeilla noihin juttuihin tuota! 🙂

Hyviä vinkkejä. Lisäksi plussaa kotimaisuudesta ja hajusteettomuudesta.

Hyviä vinkkejä! Vaikuttaa monipuolista tuotteelta.

Enpä ole vielä tutustuttuaan ko.tuotteisiin. kiva olis päästä testaamaan

Näihin en olekaan vielä tutustunut ☺️

Suojis menee kyllä kokeiluun – mukana arvonnassa!

Tekstin luettua pakko kokeilla suojavoidetta. Varsinkin talvella iho muistuttaa saharaa. Ainun muut tuotteet hyvin tuttuja meidän perheessä. 🙂

Täytyy ehdottomasti lisätä tää suojavoide kauppalistalle kun on noin monipuolisesti käytettävää 😁

Tätä pitäisi päästä itekin testamaan 😍

Pakko päästä itsekin testaamaan näitä tuotteita 😊

Suojavoide onkin testaamatta vielä meillä.

Olisi kiva päästä testaamaan! 🙂

Vihdoin joku vinkki näiden tuntosarvien piilottamiseen, kiitos!!! 😄💪

Olis kiva kyllä testata.. 🤩

Kuulostaa liian hyvältä ☺️

Kuulostaa hyvältä! Plussaa vegaanisuudesta.

Tuotepaketti lähtisi siskolle ja hänen pian syntyvälle esikoiselleen 😊

Ehdottomasti testiin! 🤩

Mahtavia vinkkejä mihin muuhun kun vauvan pyllylle tätä voi käyttää! Tää on kyllä ehdottomasti yks omista luottotuotteista pienokaisen ihon hoidossa mutta tarvii ostaa näköjää oma putelikin 😇

Kokeilemisen arvoinen tuote 👍🏻

Täytyykin ostaa testiin tätä 👍

Meillä näistä tuotteista tykätään koko perhe! Kolmella lapsella kuluu tuotteita mukavasti joten nää tulis käyttöön 😊

Tarpeeseen tulisi, mutta pikku perheelle lahjoittaisin.

Alkuvuodesta syntyvä pikkuinen voisi todella tarvita näitä tuotteita. Etenkin, jos reppana pieni perii äitinsä karmivat atooppisen ihongeenit. Äitikin varmasti käyttäisi tuotteita oman ihonsa hellimiseen☺ ja tuo miesten käsien suojaaminen menee varmasti testiin!

Mahtavat käyttötarkoitukset, just pyörittelin kaupassa tätä kädessä, mutta seuraavalla kerralla nappaan kyllä mukaan! Osallistun tällä samalla arvontaan 😊

No nyt vaikuttaa niin hyvältä.ja monipuolisesta voiteelta että pakko muistaa tätä kaupasta ostaa jossain välissä

Oispa kiva päästä testaan tätä lapsien kanssa 🙂

Ainu – tuotteet vielä tuntemattomia minulle, mutta tarkoitus olisi alkaa niitä käyttää kun baby helmikuussa syntyy. 🙂

Mukana arvonnassa, näitä olisi kiva päästä testaamaan 😊

Mukana arvonnassa, näitä olisi kiva päästä testaamaan 😊

Haluisin testaa näitä vauva ja tasoero meillä 🙂

Taapero piti sanomani 😀

Olisi ihana päästä testaamaan. 😊 Jouluna pitäisi ensimmäinen lapsi syntyä jolle olisi hyvä päästä kokeilemaan näitä tuotteita.

Mukana❤ 9 päivää laskettuun🥰🤰🏼

Tämän otan testiin, ihan jo siitä syystä että on kotimainen tuote.

Mukana arvonnassa🙂 Ostinkin ihan vasta testimielessä tätä suojavoidetta tammikuussa tulevalle pikkuselle, mutta täytyypä testata tätä heti omiin kuiviin käsiin ja huuliin!

Esikoiselle täytyykin hankkia suojavoidetta, mukana kilpailussa ❤️

Kiva kuulla vinkkejä voiteen käyttöön ja ehdottomasti mukana arvonnassa ☺️

Tahtoo kanssa kokeilla! Kuulostaa hyvältä.

Kiva kuulla käyttöideoita kun esikoista tässä odotellaan ja olen Ainun tuotteita hankkinutkin valmiiksi. Kotimainen tuote oli meille tärkeä edellytys sekä hajusteettomuus 🙂

Aivan mahtavia käyttö ideoita. Nämä täytyy testata.

Hei enpä ole tästä suojavoiteesta vielä kuullutkaan! Meillä myös ongelma kuivat huulet sekä kädet näin ilmojen viiletessä. Täytyypä pistää ostoslistalle. Meidän pienellä 4kk pojalla on kyllä sinkkivoide ja perusvoide Ainulta jo hyvin käytössä tulleet tutuiksi ja tietysti öljy kylvyssä! ☺

Hups menikin kommenttia tuonne toiseen, noh tässä tänne😆: Kuulostaa sen verran mielenkiintoiselta, että täytyy testata tuota voidetta 👍 itellä ihan sama ongelma käsien kanssa ja vielä päiväkodissa töissä 😬😍 varsinainen käyttäjä vasta tuloillaan ❤️

Tuotepaketti tulisi tarpeen esikoisen syntyessä parin kuukauden päästä. Kuulostaa hyvältä ja monipuoliselta tuotteelta!

Esikoiselleni ostin testiin tätä kyseistä suojavoidetta ja totesin että ilman en pärjäisi! Suuri plussa, että voi käyttää koko perheen tarpeisiin!

Ostan ainun tuotteita kun haluan tukea suomalaista yritystä. Olis ihana saada pesuvaahto ja shamppoo testiin, kun neidillä hiukset vihdoinkin kasvoi 😍

Mukana arvonnassa. Suojavoide on 👌

Mukana arvonnassa. Ainun pesuvaahto on hyvä tuote.

Mukana arvonnassa, kuulostaa todella hyvältä tuotteelta varsinkin pienen vauvan kanssa!

Mielenkiintoinen teksti, pitääkin testata! Mukana ollaan 🙂

Tämä on minunkin suosikkituote, ihana vegaaninen löytö!

Jag deltar i utlottningen! Vi har använt Ainus produkter och har gillat dem!!! 🧡👍

Ihanaa olisi päästä kokeilemaan🥰

Tulisi kyllä meilläkin tarpeeseen 😊

Ihana postaus! Mukana kisassa 😘

Ainu on meidänkin perheen pelastaja. Niin tuttipulloista voiteisiin! Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

Mukana arvonnassa! Tuo suojavoide on kyl ihana jokapaikanhöylä 😊

En yleensä ees klikkaa näitä ns. mainontablogeja, mutta nyt oli niin itselle ajankohtainen ja kiinnostavakin teksti,että tuli luettuakin ihan loppuun asti. Huippuja vinkkejä jotka varmana tulee itselläkin kotona käyttöön 🙂

Vau! Hyviä ja käytännöllisiä vinkkejä joita en itse ollut tullut ajatelleeksi. Kiitos!

Hyviä ideoita käyttöön. Täytyykin ostaa tuote kokeiluun!

Kiitos monipuolisista käyttövinkeistä! Nää on ihan uusia tuotteita mulle mutta täytyy kyllä testata kunhan esikoinen syntyy!

Mukana arvonnassa, olis kyllä niin tarpeen tuo suojavoide meidän perheessä vinkkien perusteella 🙂

Olipa hyvä vinkki sojottaviin babyhiuksiin! Voidetta on jo ja heti huomenna kokeiluun!

Mukana arvonnassa! Mukava olisi testata 😊

Mukana arvonnassa! Meidän perheessä myös joka päivä käytössä😊

Tää Suojis onkin ihan uus tuttavuus, muut tuotteet onkin käytössä 😍

Jopas on voide 😀 Olenkin jo mietiskellyt että minkälaiset ihonhoito tuotteet olisi meidän helmikuussa syntyvälle pikku neidille hyvät varsinkin kun oma iho on ilmojen viilentyessä kuiva kun korppu. 🤭
Nämä olisi kyllä niin mukava saada testiin.

Kuulostaa hyvältä. Olisi mukava päästä pienokaisen kanssa testaamaan 🙂

Kaikkeen sitä yksi voide pystyykin. 😊

❤, meidän 7kk neidillä iho kuivuu todella herkästi eikä ole vielä löytynyt hyvää rasvaa yms.

Kelpais omalla kotikylällä valmistetut tuotteet tulevalle babylle 🙂

Ihana,selkeä teksti 👍 Olen pyöritellyt useammin tätä purkkia kaupassa ja miettinyt ostaakko vai ei ja nyt tämä teksti vakuutti viimeistään että kannattaa ostaa 🙏

Pitäisi testata näitä, mukana 🙂

Tulisi käyttöön kolmen pienen lapsen kanssa 😊

Hyviä niksejä, mekin kokeiltaisiin mieluusti 😊❤️

Kuulostaa hyvältä tuotteelta ja tulisi todellakin käyttöön 😊

Tämähän alkoi kiinnostaa. Mielelläni kokeilisin jos voittaisin.

Meilläkin tuo suojavoide kovassa käytössä!

Tota kulmajuttua täytyykin kokeilla!
Mukana! (:

Mukana, tulisi tarpeeseen ja olisi kiva testata. 🙂

Kaikki mahdolliset kokeiltu kalliisti , olis kiva löytää sopiva tuote.

Todella monipuolinen tuote!👍

Olisi kiva kokeilla tätä 🙂

Kuulostaapa tuo suojavoide hyvälle. Pitää kyllä kokeilla sitä.

Vegaanius on tärkeä juttu. Arvostan myös monikäyttöisyyttä.

❤ Ainun tuotteet on kyllä niin hyviä ja jokapäiväsessä käytössä meilläkin, arvonnassa mukana ja suojavoide onkin loppu ❤

Mukaan kisaan, minusta tulee kohta pian ”tupla – mami”, kun tytär & vävypoika saavat toisen ihanaisen pikkuisen, jonka hoitamiseen toki tarvitaan laadukkaita tuotteita.

Wau, sitä on aina käyttänyt samoja yuotteita lasten kanssa, eikäole tullut mieleenkään tutustua muihin. Ehdottomasti lähden testaamaan tätä myös!

Oi, tuo suojavoide on oikea tehopakkaus. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kun on noin monikäyttöinen!

Täytyy ottaa testiin tuo suojavoide.

Mielelläni kokeilisin noin huipulta vaikuttavaa tuotetta! 🙂

Mielestäsi ei ole miehen ja naisen rooleja, silti kirjoitat: ”Eli jokaiselle miehelle kannattaa iskeä tämä suojavoidepurkki käteen ennen kuin ne häipyvät autotalliin.”

Totta, mutta en näe että autotallissa olisi kotitöitä, eli ns ”miesten hommia”, vaan enemmänkin ”harrastuksia” tai sitten töitä. Toki riippuu ihan omasta kasvatuksesta, arjesta jne. Varmasti eri asia, jos mun oma isä ja mies ei ois tällaisia yksilöitä, jotka tykkää ruuvailla ja rakentaa kaikenlaista ”ihan muuten vaan” siellä tallissa 😄

Voisin kokeilla, kuivaa ihoa lapsilla aina talvella

Kuulostaa hyvältä tuotteelta. Mukana arvonnassa.

Olisi kiva kokeilla 😊
Syksyllä kaipaa kuivan ihon tuotteita.

Mukana. 🙂 Tuo olisikin ihan uusi tuttavuus meille.

Onpa monikäyttöistä rasvaa,enkä ole ennen törmännyt. Mukana arvonnassa!

Mukana! Tulevalle joulukuiselle vauvalle ja 2v taaperolle tulisi tarpeeseen 🙂

Kuulostaa voiteelta joka sopisi myös meidän perheelle.

Enpä ole vielä tätä tuotetta kokeillut, lähtee ehdottomasti testiin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X