desire nymark - Banneri

Esikoisen synnytyksen jälkeen kätilö lohdutti, että seuraavalla kerralla menee varmasti paremmin. Vastasin että toista kertaa ei tule. Tätä samaa jankkasin aika pitkään. Olin aivan varma, että lapsiluku jää yhteen. No, kolme vuotta myöhemmin kuopus syntyi. Raskausaikana väitin taas, että lapsiluku on täynnä. Haha, nyt päätimme että lähdemme yrittämään kolmatta bebeä keväällä 2021. Minä olen sitä mieltä, että kolme on maksimi. Andreas on eri mieltä, ja haaveilee astetta isommasta lapsikatraasta. En enää uskalla sanoa juuta enkä jaata, koska ilmeisesti aika kultaa muistot ja mun mielipiteet tuppaavat muuttumaan.

Sektion jälkeen pitäisi odottaa vuosi, joten maaliskuussa saisimme lähteä yrittämään. Alustavan suunnitelman mukaan ilmoittaudumme pakastealkion siirtoon huhti-toukokuussa. Tämä nyt riippuu kuukautiskierrosta, sekä mille päivälle ovulaatio iskee. Viikonloppuisin ei tehdä pakastealkion siirtoja, eikä punaisilla päivillä ja sitten on kaiken maailman sulkuja yms. Varaudumme tietysti siihen, että kierto on sekaisin, emmekä odota tärppiä heti. Keretään yrittämään muutaman kerran ennen kesäsulkua, jos nyt kierto ei mene ihan sekaisin, kuten viimeksi kävi. Meidän välikierto ennen pakastealkion siirtoa oli jotain 50+ päivää pitkä.

Miksi meillä on kiire?

Ilman tätä lapsettomuus diagnoosia odottaisimme varmaan vielä hetken, mutta näissä asioissa nyt aina kestää ja mikään ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, joten päätimme että nyt mennään eikä meinata. Pakkasessa on vielä 9 alkiota, joten tällä erää pääsemme vähän helpommalla, mutta pakkasessa oleva alkio ei tarkoita positiivista raskaustestiä. Pahimmassa tapauksessa teemme kasan tuloksettomia pakastealkion siirtoja, jonka jälkeen meidän pitää päättää lähdetäänkö tekemään uutta IVFää vai ei.

Tällä kerralla ei ahdista ja pelota ihan yhtä paljon, mutta luultavasti pompin silti pitkin seiniä piinapäivillä. Moni on ihmetellyt, miten tulemme jaksamaan kolmen kanssa. Itse taas tiedän, että meidän voimavarat kyllä riittävät. Tämä vauvavuosi on mennyt niin mallikkaasti, että olen pystynyt tekemään töitä samalla, perustamaan verkkokaupan ja Andreas on tehnyt tosi pitkiä päiviä. Ei sen takia että meidän olisi pakko, vaan koska haluamme. Ollaan kuitenkin sovittu, että mikäli meille siunaantuu vielä kolmas lapsi, otamme vähän rauhallisemmin.

Olen löytänyt positiivisen asenteen jostain ja mun sisäinen vaisto sanoo, että kaikki tulee olemaan helpompaa tällä kerralla. Tässä ei edes tarvitse leikkiä neulatyynyä, koska pakastealkion siirto tehdään luonnolliseen kiertoon. Ei IVFää, eikä lääkkeitä. Olen kokenut yhden rankan raskausajan ja rankan synnytyksen, sekä yhden helpon raskausajan ja täydellisen synnytyksen. Toki toivon, että seuraavakin olisi sellainen helppo, mutta varaudun myös pahimpaan. En nyt tiedä kannattaako tällaisista asioista stressata, tai ylipäätänsä suunnitella mitään. Eihän näihin asioihin pysty vaikuttamaan kuitenkaan, pitää vaan toivoa parasta.

Esikoisen raskausaika sekä vauvavuosi oli todella rankka, joten tiedän että selviän. Kuopuksen kanssa taas kaikki meni helposti, enkä ole stressannut turhista asioista, joten tiedän myös että oikealla asenteella pääsee pitkälle. Kai minusta sitten on tullut positiivinen ihminen, joka ei jaksa murehtia. Toivotaan tietysti että kaksi maagista viivaa ilmestyisi puikkoon mahdollisimman nopeasti, mutta jos ei niin ei. Tiedämme kuitenkin, että ilman yritystä niitä viivoja ei ainakaan tule. Eli nyt nautimme tästä vauvavuodesta ja rennosta elämästä vielä muutaman kuukauden ja sitten mennään kohti vihreitä smoothieita, stressitöntä elämää ja muuta terveyshömppää, niin että keho olisi valmis pakastealkion siirtoa varten.

Onko joku teistä raskaana? Vai yrittämässä? ♥️ Jotenkin veikkaan, että tätä blogia lukee 2017 ja 2020 vauvan saaneita äitejä 😄

Kommentit (65)

Itseasiassa yksi 2016 ”vauvan” äiti täällä lukee xD mulla kyllä lapsiluku on taatusti täynnä, mut onhan sitä nyt kiva lukee näitä 🙂

Täällä vapaaehtoisesti lapseton. olen seurannut matkaasi aivan ensimmäisestä postauksesta asti. Hyvin mielenkiintoinen matka. On rikkaus saada kuulla elämästäsi, sekä lukea muiden kommentteja. Minulla on muutama ystävä jotka kärsivät lapsettomuudesta ja haluaisin ymmärtää heitä paremmin. En uskalla herkillä hetkillä heiltä kysellä, että mites nyt kävi? Vaikka se vilpittömästi kiinnostaakin. He tietävät kyllä, että halutessaan kuuntelen heitä mielelläni, mutta minun on vaikea ymmärtää. Olen aikoinani saanut kolme keskenmenoa ja ne silloin kipuillut läpi. Silloin ei elävää lasta suotu ja nyt olen valinnut lapsettomuuden.
Kiitos kaikille, äitiys on lahja jonka olette kaikki ansainneet, kullekkin toivomansa määrä.

Meillä takana yksi alkion siirto joka oli biokemiallinenraskaus. Ja seuraavaa päästään yrittämään ehkä tammikuussa jos kierto sattuu sopivasti. Lapin matka sattuu pahaan aikaan ja myös sairaala muuttaa tiestysti juuri siinä, jolloin pariin päivään ei pysty ultraamaan. Meillä hoidot oman endometrioosib takia joka aika paha, ja leikattiin ennen hoitoja. Kyllähän tässä alkaa olla aika malttamaton kun huhtikuusta alkaen ensin luomusti muutama kuukausi yritetty, sitten oli kesäsulku ja leikkaus ennen varsinaisten hoitojen aloitusta.

Toivottavasti menisi teillä nappiin nuo ja seuraava tulisi pian!

Täällä 15 ja 20 syntyneiden äiti lapsettomuutta ja hoitoja tuloksetta takana ennen esikoista 6 huotta sitten luomu plussa.
esikoisen jälkeen taas meni reilu 4 v ja tulin luomusti raskaaksi joka päätty 5+8 keskenmenoon
Sitten 6kk sen jälkeen taas luomuplussa josta syntyi toinen lapsemme
Ekan kerran 12 v otettiin ehkäisy käyttöön vaikka kestänyt kauan aina raskautua. Luulen että meidän lapset on tässä toki mieli voi aina muuttua ikää kuitenkin 32 ja miehellä 34 🙂

Tsemppiä teille hoitorumbaan keväälle 🙂

Täällä toukokuisen 2020 mama, päätettiin hiljattain jättää ehkäisy pois 🤎 todennäköistä on ettei vielä pitkään aikaan tärppää koska kuukautiset eivät ole synnytyksen jälkeen vielä alkaneet, mutta varovainen toive pikkusisaruksesta.

17 ja 20 syntyneet täällä 😊 kaikkea hyvää tulevalle vuodelle ❤

Tyttö 11/2017 ja poika 4/2020, aikanaan aloin blogiasi seuraamaan hätäsektiokokemuksen vuoksi. Tsemppiä yritykseen, toivotaan että tärppää nopeasti, vauvat on ihania 🥰

Jos kaikki menis niin ku Strömsöössä nii ois meillä varmaan jo 2 vuotias, mut ei. Ilman ehköisyä oltu vuodesta 2017 asti. No..ei menkkoja eikä ovulaatiota tiedossa paitsi viime kuussa tuli ekat luomumenkat ja itkuhan siin tuli. Viimeks ollu luomumenkat 15 vuotiaana ja oon nyt 26. Pcos diagnosoitu 16 vuotiaana. Lapsettomuushoitoihin olisi tarkotus mennä syksymmällä, mut ensin pitää pudottaa painoa sellanen 10 kg et pääsen ees hoitoihin.. Pitää vaan toivoa että kaikki menee hyvin sit kun alotetaan ja sit saa kattoo miten pitkälle hoidois täytyy köydä.

Omalla kohdallani vasta lähdössä esikoisen yrittäminen. Hiukan jännittää kun viime vuonna yrittäessä tuli keskenmenoa ja muutoin ei tärpännyt. Tämä vuosi menikin siinä, että kokeilee laittaa elämän tavat kuosiin jos parempi onni ensi vuonna. Rakastan seurata sum blogi kirjoituksia😍

Hyvä veikkaus lukijakunnasta, vauvat 17 ja 20. Olen edelleen sitä mieltä että lapsiluku tässä. Meillä kun lapsille ei ole suotu kovin hyviä unen lahjoja 😬
Nimim 2-6 tunnin pätkittäisillö yöunilla mennään.

Raskaana viikolla 15. Takana 2 vuotta lapsettomuutta, joista 6 kk lapsettomuushoidoissa. Punktiosta tuli 9 alkiota, ei tuoresiirtoa, koska OHSS riski. Pakastesiirroista yksi nega, 7 ei kestänyt sulatusta/ei jakautunut kunnolla ja 1 plussa, josta nyt pienoista odotamme 💕

Täällä myös 2017 äidiksi tullut, nyt toinen toiveissa. Yksi keskenmeno takana, hyvin aikaisilla viikoilla toki, mutta silti jätti pienen pelon takaraivoon; mitä jos nyt ei onnistu lainkaan? Onneksi on joulu tulossa ja lomaa sekä aikaa perheen parissa ❤️. Ihanaa joulun odotusta😀!

Naulan kantaan arvattu, tyttö synty 08/2017 ja poika 02/2020😅 nyt ei ihan heti lapsia lisää, pitää saada oma terveys kuntoon kun kesällä diagnosoitiin epilepsia ja lapsella ollut myös omat haasteet jotka nyt voiton puolella 🥰

Kiitos hyvästä blogista! Meillä on vuonna 2016 syntynyt, pitkään ja hartaasti ”tehty” ICSI-poika, ja nyt pian 4 kk ikäinen tyttö, joka sai alkunsa ekasta pakastesiirrosta ❤️❤️ Alkioita olisi ollut kaksi, mutta toinen ei selvinnyt sulatuksesta. Eli pakkanen on nyt tyhjä. Tytön vauva-aika on tähän mennessä ollut ihanan helppo poikaan verrattuna, ja haaveissa on kolmas lapsi jossakin vaiheessa. Mutta sehän sitten tarkoittaa automaattisesti uutta ICSI:iä. Eikä julkiselle puolelle toki ole enää asiaa 😅 Mielenkiintoista nähdä, milloin kuukautiset alkavat, ei sillä että oikeastaan niitä vielä kaipaisin 😆 Lapsettomuustaustasta johtuen en oikein osaa ajatella, että kolmas lapsi tulisi meille mitenkään helposti. Itse olen kuitenkin myös jo nyt 5 vuotta vanhempi kuin silloin kun edellinen ICSI tehtiin, vaikkei lapsettomuus johdukaan minusta vaan miehestä. Itselläni sellainen lääkityksiä vaativa perussairaus, jonka vuoksi raskaudet on suunniteltava todella tarkasti. Onnea teille kolmannen yritykseen!

Hei, täällä on kans äiti ihminen, lapset ovat 2013,2015,2019 ja 4 laskettuaika on heinäkuussa

Raskaus vkolla 7 😁 järkyttävä raskauspahoinvointi meneillään. Haaveilen myös toisesta lapsesta. Toivottavasti tämä alkais helpottaa,välillä pää pöntössä miettii en kyllä ota uusiksi 😁

Lapset alkaa olee jo ”isoja” ku pienempi täyttää 5 vuotta ja vauvakuume heräs muutamia kuukausia sitten. Miehen kanssa sovittu että kesällä puhutaan sitte josko yks tehtäis vielä. Oon sanonu kaikille et mun lapsiluku jää kahteen mut nyt toivon kovasti että kesällä sitä kolmatta lähettäis yrittää ku vielä ikää alle 30 vuotta itellä. 🙈

Yhden lapsen äiti, syntynyt 2014. Eikä haaveissa ole enää toista. Ik itselläni 35+.
Olen jo hyvän tovin, vuosia seurannut blogiasi 🙂

Täällä lapset 2016 ja 2019, toiveissa olisi vauva vuodelle 2021, viimeistään alkuvuodelle 2020.
Puhuttiin miehen kanssa että yrittäminen aloitetaan maalis-huhtikuussa 2021, riippuen miten kierrot menee. Toisaalta taas tekisi mieli aloittaa jo nyt koska vuodelle 2018 mulla tuli kaksi kemiallista/keskenmenoa, kumpia ikinä olivatkaan. Joten pelottaa että.taas menee ”miljoona vuotta” ennenku on raskaana.

Täällä 19 syntyneen lapsen äiti. Toisen lapsen olisi määrä syntyä toivottavasti helmikuussa. 😊 Lapsettomuus asiat minut tänne lennätti.

Täällä seuraa 16 syntyneen pojan äiti, tällä viikolla tule toisen odotuksessa puoliväli.
Eksyin blogiisi lapsettomuusjuttujen kautta, meillä selittämätön lapsettomuus ja esikoinen saikin alkunsa heti kun annettiin lupa tulla mutta tämän toisen kanssa meni 2v, kolmas inssi tärppäsi. Seuraavaksi oltaisiin siirrytty ivf johon ehdittiin kaikki suunnitelmat tehdä ja reseptitkin kirjoittaa valmiiksi.

Tsemppiä teille yritykseen! Ja kiitos kivasta ja rehellisesti blogista.

Esikoisia odotan ♥️Toukokuussa 2021 on laskettuaika. Kaksoset matkustaa mukana 6 vuoden lapsettomuushoitojen tulos tuotti viimein tulosta ♥️ Hyvää kannattaa odottaa ja koskaan ei saa luovuttaa.

Esikoinen syntyi 7/2017 ja olen siitä asti seurannut mahtavaa blogiasi 🙂 Nyt olen 12. viikolla raskaana ja odottelen kuumeisesti nt-ultraa uuden vuoden aattona! Paljon hyvää sinulle ja perheellesi ja hyvää joulua 🙂

No mutta ilman muuta kannattaa. Mistä muuten kirjoittaisit vuoden päästä? Taloudellisesti teille kannattavaa.

Yrittäjälle lisääntyminen ei ikinä ole taloudellisesti kannattavaa. Pitää huomioida äitiysloma, isyysloma, sairastelut yms ☺️ Iske kaikki exceliin niin johan huutaa punaista 😀

Minkä pituisia sun kierrot on nyt ollu? Pysyykö sun kierrot luonnostaan säännöllisinä? Eli miten tässä kohtaa näet kiertojen vaikuttavan pas:oon?🙂 Onnea matkaan!!😍

Tällä hetkellä kierto on tasainen (28pv), mutta hoitojen aikana se meni ihan sekaisin! Oli tuplamenkkoja ja sairaan pitkiä kiertoja (kuten toi 50+ päivää ennen siirtoa). Joten varaudun siihen, että kierto taas heittelee 😅 en tiedä johtuiko pistoshoidoista, tukilääkkeestä vai stressistä, mutta ivfän ja tuoresiirron jälkeen pidettiin välikierto ja sitten tärppäsi. Eli saattaa olla et keho vaan oli väsynyt ja tarvitsi lepoa 🤷🏼‍♀️ Kiitos kovasti 🥰♥️

Hei! Mielenkiintoinen postaus. Toivotaan, että kun lähdette yrittämään kolmatta niin kaikki menisi hyvin🙂 täällä ollaan raskausviikolla 5

Hei!
Olen pidemmän aikaa seurannut blogiasi ja nyt oli kommentin aika 🙂
Paljon tsemppiä teille tulevaan yritykseen, pidetään peukkuja!
Itsellä lapset 2/16, 1/18(kaksoset) ja 4/20.
Kymmenen vuotta tahatonta lapsettomuutta takana ennen kuin esikoinen sai alkunsa icsistä. Ensimmäisestä ivf hoidosta ainutkaan alkio ei tarttunut matkaan (15 kpl). Toisessa hoitokierrossa päätettiin kokeilla icsia. Tuoresiirtoon ei päästy, koska punktiossa tapahtui komplikaatio. Ja vain viisi alkiota pakkaseen. Ensimmäinen pas ja esikoinen sai alkunsa. Toinen pas tehtiin esikoisen ollessa reilun vuoden. Siirrettiin molemmat viimeiset alkiot, koska olivat niin ”hitaita”. Niin vain nämä kaksi rupualkiota ovat kohta kolmivuotiaita. Olimme niin onnellisia näistä kolmesta lapsesta, kaikkien rankkojen vuosien jälkeen. Enää ei tarvitse mitään hoitoja ja voimme keskittyä ”normaaliin elämään”. Kunnes joku ylempi taho päätti puuttua peliin ja tulin luomusti raskaaksi. Minä, jonka ei pitänyt omin avuin raskautua.
Ja niin syntyi kuopuksemme tänä vuonna.
Mutta nyt on lapsilukumme täynnä, ikää jo sen verran, että kroppa tuskin kestäisi.
Toivon onnea teille kaikille, jotka hoidoissa olette, menette. Matka voi olla pitkä ja kivulias, mutta toivoa ei saa menettää koskaan. Vanhemmaksi voi tulla tavalla tai toisella.
Jatkossakin tulen seuraamaan blogiasi!

Täällä vuosimallin 2018 ja 2020 vauvat 😀 Josko meille joskus vielä kolmas suotaisiin, mutta hieman myöhemmin. Tällä hetkellä tässä härdellissä on meille tarpeeksi kädet täynnä, mutta silti en vaihtaisi mistään hinnasta pois ❤️ Kovasti tsemppiä teille yritykseen ja ihanaa joulun aikaa ❤️

14, 16 ja 17 lapset löytyy sekä neljännen la 3/21 🙂 kiva lukea sun tekstejä ja tsemppiä tulevaan yritykseen!

-17, -19 ,-20. 😁 Hommaa on niin paljon , mutta ei kyllä vaihtaisi mistään hinnasta. Vielä tätäkin aikaa tulee ikävä, vaikka nyt jotkut päivät tuntuu vuosilta (jos kukaan ei oo nukkunut päiväunia, kaks tekee hampaita samaan aikaan jne.. )

Meillä lapset 4v sekä 2v. Oon vieläki niin väsynyt kuopuksen vauva-vuodesta, että ajatuskin kolmannesta lapsesta hirvittää. Vasta 1,5 v. Alkoi nukkumaan yöt, lisäksi atopiaa, allergiaa, hampaita ja uhmaa. Vaikka rakastan lapsia, en varmasti jaksaisi näin pian uutta vauva-aikaa valvomista ym. Mutta ehkä sitten muutaman vuoden päästä 🙂

Mulla on 2020 tammivauva ja nyt uuden beben laskettu on kesäkuussa 2021 🥰 tsemppiä yritykseen.

Pojat 2/18 ja 7/20 löytyy täältä ja lapsiluku on täynnä. 🙂

2kk sitten päättyivät lapsettomuushoidot tuloksettomina. 3 tuoresiirtoa ja 1 pas eikä yhtäkään plussatestiä. Ensi maaliskuussa tulee 3 vuotta siitä kun jätimme ehkäisyn pois. Yritys on päällä koko ajan ja jossaib kohdin kokeilemme varmasti vielä yksityistä klinikkaa.

Kolmen lapsen jotka on syntyneet 8/12 10/14 ja 7/17 ja blogiasi on kiva seurata vaikka oma luku on täynnä😊

Raskaana 37+2… Jännäksi menee tuleeko vuoden -20 vai -21 vauva. Ennestään löytyy -13 ja -16 syntyneet. Kovasti tykkään seurata sun juttuja aitojen ja vertaistuellisten tekstien vuoksi. Ihanaa loppuvuotta 🙂

Kolmas alkionsiirto tulossa tällä viikolla ja sitten pakastin on tyhjä. Ensi kuussa luultavasti taas sitten rankempi hormonihoito ja munasolupunktio – ellei korona keskeytä lapsettomuushoitoja uudelleen ennen sitä.

Täällä vihdoin raskaana, ensimmäisestä pistoshoidosta tärppäsi. Toivottavasti kaikki menisi hyvin loppuun asti, vasta reilu viikko sitten plussasin ❤️

Onnea yritykseen❤️ Meillä toiveissa saada ensimmäinen lapsi jota yritetty tuloksetta nyt puoli vuotta. Minulla todettiin hiljattain pcos joka vaikeuttaa asiaa ja keväällä edessä lapsettomuushoidot mikäli keltarauhashormonikuurit eivät riitä. Olen seurannut sun blogia alusta asti ja nyt kun asia on itselläkin ajankohtainen, on lohdullista lukea teidän onnistumisesta 😊 kiitos kun kirjoitat asioista avoimesti, se luo uskoa että jonain päivänä meilläkin onnistaa ❤️

Pakko kommentoida tähän! Niin sama tilanne! Puoli vuotta ”yritystä” takana ja toive ois että saatas lapsia❤️❤️❤️❤️

Mulla 11 syntunyt tyttö. Alkujaan aloin seuraan sua sun eron aikoihin, kun itsellä oli aikoinaan ollut myös vaikea ja vähän samankaltainen ero, kun lapsi oli taapero. Nyt tuntuu siltä että varmaan ei muita lapsia tulekkaan, kun ei miestäkään ole ja ikää alkaa oleen jo sen verran että vaikeempi kohta tulla raskaakskaan enkä halua olla vanha äiti. Mutta oon myös pidemmän aikaa aatellutkin että yksi lapsi on mulle hyvä. Oon vähän kateellinenkin sulle ollut kun tuntuu että hoidat kaikki hommat niin mallikkaasti lapset, työt ja remontit. Kun itse en varmaan jaksais yh arjen ja työn lisäks muuta. Mutta meitähän on monenlaisia, toiset jaksaa enemmän ķun toiset. Miehesi vaikuttaa myös niin unelmamieheltä ja isältä.

Esikoinen syntyi 2019 heinäkuussa ja nyt varovasti toivotaan, että saadaan seuraavakin syliin asti, elokuussa 2021❤

Mulla on molemmat 😂 1/17 ja 3/20 syntyneet, siks sua on mukana seurata! Me ollaan vahvasti sitä mieltä että tää kaks on nyt hyvä. Ekan kanssa oli helvetin rankkaa ja tää toinen on superhelppo joten huipulla on hyvä lopettaa 😀 tsemppiä yritykseen, toivottavasti pian tärppää 😊

Raskaana ♥️ toinen kolmannes alkaa huomenna. Inseminaatio alkuinen lapsi kyseessä. Syyskuussa yk4 tärppäsi <3

Eka ivf ja tuoresiirto toimi marraskuun vaihteessa ja toistaiseksi tyyppi on jaksanut pysyä kyydissä 😅

Minulla on 11/18 syntynyt poika ja nyt tänä syksynä päätettiin mieheni kanssa alkaa yrittämään toista lasta 😊

Tilkassa tehdään siirtoja myös lauantaisin.

2020 vauvan äiti ja myös raskaana❤️

Ekasta pas:sta tuli plussa pari viikkoa sitten ♥️😌 Pikkusisarusta odotellaan kovasti vaikka matka on vielä pitkä.
Tsemppiä kevääseen! 😊

Kovasti tsemiä yritykseen! ❤️ Täällä lukee blogia -13, -15 ja -19 syntyneiden muksujen äiti 😁 kroppa ei itsellä mahda enään kestää neljättä muksua, muuten saattaisi olla jo neljäs tulossa 🙈

Vi har en flicka som e 2017 född o nu har vi beräknat med lillasyster i Januari 2021 😊

Täällä ollaan raskaana ja toukokuussa la!
Meille tehtiin siirto samaan aikaan kuin teillä Mytten kohdalla, mutta valitettavasti matka ei jatkunut alkuviikkoja pidemmälle (sitten tuli Korona & kesäsulku🤦🏼‍♀️) tästä toivon että jatkuu loppuun, onhan kuitenkin viikko 18 menossa 😍
Kotona myös 11/17 tyttö❤️❤️ Toukokuussa syntyy poika💜💜 tsemppiä siirtoihin ❤️

Vi har en alkio i frysen (vi har gjort en tuoresiirto o fick bara en alkio ti frysen) som väntar på att vi ska i förhoppningsvis i januari prova igen. Sen hamnar vi igen på dehär IVF-rumban. För jag misstänker att de kommer int att lyckas nu följande gång heller 😅

Meillä tammikuinen -20 ja näillä näkymin alotellaan bebe nro 2 yritystä myös huhti-toukokuussa jos ei aiemmin villiinnytä. 😀 Mulla tosin kierto on vieläkin kateissa, kummasti muuten rupee menkkojakin kaipaamaan kun kohta tulee vuos synnytyksestä eikä kierto oo käynnistynyt lainkaan.

Pakko kommentoida tähän, että mulla tuli ekat kuukautiset vasta kun ”vauva” oli 1v4kk, mutta ne olikin ekat ja vikat sillä erää, sillä nyt odotellaan toista ❤

🙋 Jos kaikki menee hyvin, ensimmäinen vauvamme syntyy huhtikuussa 2021!
Kiva kun jaat teidän matkaa blogiin!

Meillä edessä keväällä icsi-hoito. Ensimmäinen icsi-lapsi täyttää pian 6 vuotta 🙂 Täälläkin eletään jännittäviä aikoja!

Olen Äiti lapsille jotka ovat syntyneet 2008,2011, 2017 ja jos kaikki menee loppuun asti hyvin niin 2021 maaliskuussa syntyy vauva

On kyllä äärettömän rohkeaa kertoa kaikista hoidosta ja tulikin luettua paljon ennen omien hoitojen alkua teidän matkaa. Toivottavasti tämä meidän 4 alkio pysyisi matkassa, toiselle kolmannekselle sentään päästy. Tsemppiä teille! 💕

Raskaana tällä hetkellä, helmikuussa pitäisi tulla esikoinen. Oon kuitenkin seurannut sua jo pitkään, kun sulla on kiva tyyli kirjoittaa asioista, vaikka minulla ei ennestään yhtään lasta olekaan 😁

🙋‍♀️ täällä ollaan viimesiä hetkiä raskaana rv41+4, huomenna yliaikaiskontrolliin ja toivottavasti sitten käynnistys, kun ei tää kakkonen sitten halunnut lähteä ittekseen tulemaan. Ellei sitten ihan viime hetkillä päätä toisin 😄 Toivottavasti teillä tärppää keväällä ❤

Yritetty keväästä 2019 saakka, ehkä vielä joskus on meidän vuoro. Toivon, että 2021 olisi meidän vuosi, mutta tällä hetkellä jaksaa toivoa enää kovin vähän..

Älä luovuta kuten jo tuossa omassa postauksessa sanoin ihmeitä tapahtuu <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X