desire nymark - Banneri

Sovittiin taas, että hankitaan ihan muutama lahja vaan. Vielä muutama viikko sitten kuvittelin, että lapset saavat sen 3-5 lahjaa per nuppi, mutta miten tässä nyt kävikään niin, että meillä on hirveä lahjavuori. Suurin osa lahjoista on onneksi sellaista tarpeellista, kuten nyt esimerkiksi vaatteita ja ruokailuvälineet. Sukulaisilta ja kummeilta tulee muutama pieni lahja, mutta sovittiin että pidetään lahjabudjetti pienenä.

Myttellä ei tietenkään vielä ollut mitään lahjatoiveita, Belle taas toivoi kaikkea maan ja taivaan väliltä. Bellellä on tosi kiva leikkikeittiö, jonka Andreas on hänelle kasannut, joten päätimme hankkia hänelle muutama (hehe muutama, ei saakeli) lelu keittiöleikkeihin. Päätin, että mitään muovihirvityksiä en enää hanki, vaan ostan puisia leluja.Vaaka, mikseri, munia, maitoa, jauhoja yms leivontaa varten sekä kauppakassi, hedelmät, karkit, tee setti sekä kahvinkeitin. Muoviset ruokalelut saavat siirtyä ulkokeittiöön kesällä. Niistä suurin osa on jo sen verran kärsineitä, että sopivat paremmin hiekkalaatikkoon. Katsotaan jospa nämä puiset kestäisivät leikkejä astetta paremmin.

Muovailuvaha oli toivelistalla, ja sitä kyllä väitin että en ikinä enää tähän taloon osta, mutta mutta… Tarkoituksena oli tilata Nukukuun muovailuvahaa, mutta kaikki oli loppuunmyyty, joten mennään näillä. Samalla bongasin Picture Puzzlesin, joka vissiin on palapelin ja legojen kombo. Waytoplayn tiepalaset vaikuttivat tosi kivoilta, joten näitäkin ostin kaksi pakettia, siinä toivossa että pääsisin junaradasta eroon. Tiepalasten materiaali on kestävä ja joustava raakakumi, mikä on tosi jees.


Belle haluaa aina samistella Mytten kanssa, joten ostin tytöille Kaikon pitkähihaiset, Mini rodinin pingupaidat, metsolan mekot sekä samistelu sukat. Bellelle ostin myös Mini rodinin fleecesetin ja Myttelle bambileggarit. Hanskojen kohdalla en edes tiedä mitä ajattelin, kun tilasin KUUSI PARIA. Huomaako tässä jotenkin selkeesti, että meillä usein on hanskat hukassa? Gugguulta tilasin samistelupipot, sekä kaulahuivin Bellelle. Andreas pyritteli silmiä ja nauroi, eikä halua kommentoida miksi hanskoille ei ikinä löydy paria, eikä myöskään ota kantaa siihen miksi kasa hanskoja aina maagisesti löytyy hänen pakettiautosta.


Myttelle ostin palapelin, shape sorting pallon, pinoamislelun, helmitaulun, mushien stacking cupsit sekä kylpylelur. Muuta en oikeasti koe, että Mytte tarvitsee. Loput Mytten paketeista ovat sellaisia käytännöllisiä, mm ruokailualusta, mukeja ja lautasia. Andreas kyllä ihmetteli miksi ihmeessä tarvitsemme pillejä ja jääpalamuotteja, enkä oikein itsekään tiedä millainen visio mulla oli näille, mutta mutta.. Mytten kohdalla satsataan lahjapaperiin, koska minusta tuntuu että itse lahjapaperi tulee olemaan joulun kohokohta hänelle. Niin, ja ruoka.

Eli sellainen lahjavuori, huh huh. Samaan aikaan kiroilen, että miksi meillä on näin paljon tavaraa. Ihan kun en itse olisi kaikkea himaan roudannut. En tiedä mikä tässä joulussa on, että aina vedetään överit. Tänä vuonna en edes voi syyttää Andia, koska olen ihan itse hamstrannut tämän kasan blackfriday huumassa. Jestas sentään. Millaisia joululahjoja te ootte hommannu teidän lapsille? Onko teillä joku tietty budjetti, vai lahjamääräkiintiö, vai miten hoidatte tämän?

Kommentit (47)

Minä mummina ostin satunallen, kirjan, soittimet ja pyyhkeen pienelle lapsenlapselleni. Lahjakaaoksen sijaan leivomme,laulamme, leikimme ja sylittelemme PALJON. Rakkaus ja turvallinen syli onkin se suurin lahja minkä ihminen voi toiselle antaa.

Meidän 4 kk vauvalle olen ostanut pääasiassa seuraavien koon vaatteita, toppahanskat ja yhden lelun. Kummeilta saa ruokailusetin, minun vanhemmilta turvaistuimen ja lisäksi äitini on ostanut lisäksi vaatteita ja leluja. Myös varmaan sukulaisilta lisää vaatteita ja rahaa.

Neiti 1v4kk saa meiltä vanhemmilta puisia soittimia, dublon aakkosrekan sekä itsetehdyn collegepuvun. ☺️ Sitten muualta (isovanhemmat, tädit/sedät, isotädit,isoisovanhemmat 😆😆) eli kaikilta jotka ovat halunneet muistaa Neitiä jouluna, niin äidin lahjatoiveita neidille 🙈

Lapset saavat isovanhemmilta, sukulaisilta ja kummeilta joka joulu noin 10 pakettia per pää, joten me vanhemmat emme ole koskaan ostaneet lapsille joululahjoja. Meistä tuo 10 on aivan tarpeeksi. Sen sijaan olemme ostaneet pari pakettia Hopen tai Joulupuun lahjakeräykseen.

Ostan lapsille paljon lahjoja mutta pääasissa vain heidän toiveita. Vaatteita, monoja, luistimia yms en osta lahjaksi ellei lapsi niitä erikseen toivo vaan ne hankitaan ihan muutenkin. Viime kuukausina on jo saaneet käyttöön jääkiekkomaila, isommat luistimet, hiihtosukset ja monot sekä isommat lasketteluvälineet. Olisihan nekin voinut paketoida, mutta mielestäni be kuuluu muutenkin hankittavien ja talvi on niin lyhyt että kiva päästä käyttämään heti. Aika pienihän tuo sinun lahjamääräsi on jos ajatellaan että vaatteet voisit laittaa suoraan kaappiin käyttöön niin kuin varmasti muutenkin teet pitkin vuotta. Varmasti kiva antaa lapsille lahjaksi leluja jotka on äidin mieleen, mutta lapsista olisi varmasti kiva saada myös niitä toivomiaan leluja. Lapsilla ei mahdollisuutta niitä itse ostaa. Mieluummin pakettiin piempi määrä mutta niitä lasten toiveita.

Totta! Onhan tässä niitä toiveitakin, kuten nuo leikkikeittiöön menevät jutut ja se saakelin muovailuvaha, jota vannoin et meille ei enää koskaan tule 😆 vaatteita hankitaan tietty muutenkin, mutta Belle itseasiassa toivoi vaatteita pukilta 🤭 noi Mytten ruokailujutut pakataan kyllä turhaan, mutta ideana se että pääsee avaamaan paketteja. Uskon akka vahvasti siihen, ett se itse avaaminen ja paperin repiminen on se hauskin osuus, ei niinkään sisältö 😀

Meillä 4v. poika joka saa jokaiselta isovanhemmalta ja kummilta 1 lahjan, meiltä vanhemmilta taas 2 minulta ja 2 isältään. Ja yksi lahja on pojan ja nuoremman siskon (4kk) yhteinen. Vauva ei saa meiltä mitään mutta sukulaisilta tulee varmaan jotain. Meillä sen verran fiksuja kaikki sukulaiset että kysyvät mitä lapset tarvitsisivat.

Me pidetään homma maltillisena. Mies ostaa tutulta käytetyt virvelit lapsille, viime kesänä tykästyivät kalastukseen.

Tutulta ompelijalta tulee setti vaatteita, se on minun lahjani. Lisäksi yksi lautapeli tai joku muu ajanviete, jonka lapset saa avata jo aattoaamuna. on huomattu, että laskee jännitystä ja älytöntä härdelliä kun eivät ihan niin malttamattomana odota joulupukkia.

Toivelahjat tulee kummeilta ja isovanhemmilta. 6v saa legoja, lelukoira, lisää legoja ja ehkä jonkin Kauko-ohjattavan. 4v saa tarvikkeita ja vaatteita babybjornille, lelukoiran ja lol-nuken. Ja koska mummi haluaa ostaa monta pakettia, on laitettu listaan myös sukkia, pikkareita jne. Laskisin että 12 pakettia kummallekin, joista 3 vaatteita.

Ja uudet villasukat! Ne taitaa ennättää jouluksi. Olisi ostettu muutenkin, mutta joulun aikaan hankinnat menee joulupakettiin, koska äiti tykkää paketoida

Meillä myös näin että kaikki isketään pakettiin, vaikka oltais muutenkin ostettu 😄👍🏻

Jokainen tavallaan, mutta aika hirveetä materiaalisia täällä näköjään liikkeellä.. Meidän 3v. toivoi Ryhmä Hau bussia ja sen hän myös saa, ostin tosin nettikirpparilta käytettynä. Hyvin olisin voinut ostaa uuden, mutta ekologisempi vaihtoehto miellytti itseäni enemmän 🙂 sen lisäksi hän saa muutaman vaatteen, kummitädiltään pienen legopaketin & mun veljeltä sai jo uudet valot potkupyörään. Toivon ettei miehen vanhemmat antaisi muuta kuin sen yhden sovitun lahjan, mun äidiltä hän saa rahaa säästötililleen.
Mun mielestä on turhaa ylikuormittaa lahjoilla, ja opettaa lapsille, että joulu olisi vaan järjetön kulutusjuhla.

Täällä myös vannottu pieneen lahjamäärään lapset kun ei vielä edes joulusta ymmärrä, toinen siis juuri 2v ja toinen 5kk muttamutta , mulla lähtee jouluna aina laukalle tää lahjahomma. Tosin meillä hommattiin myös keittiö/ kauppaleikkeihin puisia juttuja muovisten tilalle ja myös vaatetta. Mutta tää kaikki muu 😂 apua. Vanhemalle tuli paketteja noin 20kpl ihan vaa äidin ostoksina. Ja pikkusellekkin no ehkä noin 6kpl ja tästä puuttuu siis kaikkien muiden lahjat vielä 🥴 ja tiedän että mun oma äiti on samanlainen 🤣😅

Voi hyvänen aika mitä materialismin hehkuttamista. Meillä on sitä ja tätä ja hih, taas meni yli. Maailma hukkuu roinaan.

Meillä kaksi lasta saa meiltä vanhemmilta kolme omaa lahjaa ja yhden yhteisen. Ei mitään isoja, kirjat, yhden lelun ja kylpytakit. Isovanhemmille on esitetty toivomus, että vain yksi lahja per lapsi, mutta tänä vuonna näytti tulevan kaksi molemmille. Vaatteita en joulupakettiin itse laita, koska ompelen suurimman osan lasten vaatteista, ja lapset näkevät aina, mitä työn alla on. Ihanahan se olisi ostaa vaikka ja sun mitä, mutta pienen kodin rajalliset neliöt pitää ostoinnon aisoissa.

Meillä on yhden vanhemman talous, jossa asuu kolme koululaista / teiniä. Pitkäaissairaana raha on tiukassa, mutta tarkoitus on toteuttaa jokaisen lapsen yksi lahjatoive. Lapset ovat jo sen verran isoja, että ymmärtävät valitettavan hyvin perheen tilanteen, eivätkä siksi edes liikoja pyytele. Yksi on toivonut suoratoistopalvelua, toinen kirjaa ja kolmas peliä.
Sukulaiset yhdistivät voimansa, jotta saatiin yhdelle hankittua jouluksi puuttuva toppatakki.
Joulu se tulee näinkin!

Ihana kun oot päässy shoppailee lahjoja 😍
Meillä pakko mennä ostoksille vasta 23. Pvä kun tulee rahaa, toivottavasti sitten vielä löytyy jotakin kivaa 🙄 lapset on kovin intona joulusta, mutta tänä jouluna ollaan sitten keskitytty leipomiseen ja paperi askarteluun. Pienin on alle vuotias niin ei niin perusta mutta 2,5v ja 7v on kyllä intona 😍 nyt vaan toivotaan että saa hankittua lapsille jotakin kivaa, eikä jouluksi tule karanteenia esikoisen koulusta 😭 joulukuun alussa jo karanteenissa oltu ja koulussa edelleen jatkuvasti pari luokkaa karanteenissa 🙁

Muistan kun lapset oli pieniä ja niitä lahjoja tuli älyttömästi. Itsekin mukana hankkimassa tietty😋. Sitten jossain vaiheessa mua alkoi oikeesti vaan ahdistamaan niin paljon tavaran määrä, että ilmoitin kaikille, että ostavat vain yhden lahjan ja sekin mieluiten sellainen jolle tarve. Pikku hiljaa lahjat väheni ja viimeistään kun pojat kasvoi irti leluista, alkoi järkevämpi määrä ilmestymään pukin konttiin. Nykyään lahjojen määrä on vihdoinkin järkevä. Siinä menikin vaan 18 vuotta 😂

Meidän 6kk vauvalle päätettiin olla ostamatta mitään. Sukulaisilta ja kummeilta saanee yhteensä n. 4-6 lahjaa joka tapauksessa. Lahjatoivetta kysyttiin, joten toivoimme hänelle silikonisia kippoja/lautasia tuleviin ruokailuhetkiin 🥰 Toivon, että pystytään pysymään maltillisella linjalla myös tulevina vuosina!

Meillä taitaa olla 3v. lapselle 5-6 lahjaa ja molempien isovanhempien kanssa sovittu, että 5 lahjaa heiltä on maksimi ja hyvin ottivat sen. Tämän lisäksi vielä tulee kuitenkin muutamat lahjat kummeilta, joten lahjojen määrä on valtava joka tapauksessa. Kuitenkin mukana tarpeellisia ja tytön itse toivomia juttuja, siksi ovat ihan perusteltuja. Rakastan ostaa lahjoja ja se riemu, mitä ne aiheuttavat lapsessa on sen arvoista. Meillä kuitenkin luovutaan vanhoista mm. lahjoittamalla Hope ry:lle tai myymällä kirpparilla. Enkä nyt niin järkyttynyt lahjamäärästänne 😀 Joulu on kerran vuodessa ja mielestäni lahjat nyt vain kuuluvat siihen. Kukin ostaa oman kykynsä mukaan 🙂

Meillä 1 käytännöllinen lahja per lapsi. Koska luonto ja maapallo ei vain kestä kulutushysteriaa ja koska he oppivat arvostamaan sitä 1 lahjaa kun että niitä olis 10

Yritän myös aina ostaa vähän. Max 5 mutta Hupsis aina on puolta enemmän🤭 10 on ihan yläraja mutta onhan siinäkin. Jos jokainen viidestä lapsesta saa 10 pakettia, se on yhteensä 50 pakettia eli aikamoinen vuori. Juuri eilen paketoidessa mietin mistä saan lisää säkkejä mihin ne pakkaan. Ja toi lahjojen piilotus on kans yks operaatio😅

Me ostettiin viime vuonna 1 lahja pojalle, tänä vuonna muutama 🙂 Hän on siis pian 3 niin alkanut eri tavalla leikkimäänkin! Saa parkkihallin, noita samoja Waytoplay paloja, Spiderman-hahmon ja Emekin tukkirekan.

Aina menee överiksi. Joka joulun jälkeen mietin että miten hitossa näitä paketteja on taas näin paljon. Ja seuraavana vuonna taas aloitan hamstraamisen syyskuussa ja sit joka kerta viime hetken ”vielä tää tästä kun ei oo tarpeeksi”-ostokset.

En nyt puhu meidän kohdalla mistään kymmenistä lahjoista mut kyllä niitä aina kertynyt esikoiselle (nyt 7 v) kaikkinensa (omat lahjat, isovanhempien, kummin jne.) 10-20 varmasti. Nyt vauva 5 kk jouluna ja hänellekin on varmasti 10 pakettia… Tosin paljon käytännöllistä kuten ruokailujuttuja ja vaatteita, pari lelua lisäksi. Mut saa nähdä mitä kahdet isovanhemmat ja kummit sun muut tädit on keksineet….

Meillä ostetaan pienet lahjat lapsille. Tänä vuonna isot (10v kaksoset) jaa Bluetooth kaiuttimet ja juniori (kohta 2v) saa Muumipehmon. Lisäksi paketit on tulossa molempien puolien isovanhemmilta, ja sedältä (muut meidän vanhempien sisaruksista on kummeja..). Eli alle 10 pakettia tulossa kaikille. Tämä on meille aina ollut tietoinen valinta, ei haluta että lapset saavat kauhean tavaravuoren..

Meidän jokainen lapsi (perheessämme 6 lasta) saa 3 lahjaa, (kummit/isävanhemmat tms. Eivät laita lahjoja), 10v ja 9v tytöille ostettiin collegehousut ja paidat, pikkarit, pienet n. 30e legopaketit sekä toilettilaukut jossa sisällä pompuloita, shampoota huulirasvaa… 8v poika saa kuularin ja collegehousut sekä paidan, pienemmät myös yhden lelun (tyttö sylvanian pupuperheen, pelin ja collegehousut ja paidan, poika dubloja, housut ja paidan) yhteiseksi lahjaksi monopoly ja isompi n. 50e legopkt. Rahaa ei ole ostaa enempää ja lapset ovat erittäin tyytyväisiä näihinkin vähäisiin lahjoihin. Ei myöskään haluta opettaa lapsia hukkumaan tavaraan ja siihen että joulu on pelkkiä lahjoja. Meidän 10v tyttö totesi että jouluna ei ole tärkeintä lahjat vaan tunnelma, hyvä ruoka ja yhdessäolo!

Me ei osteta tänäkään vuonna 1,5v taaperolle mitään. Hän on suvun ainoita lapsia, niin paketteja tulee älytön kasa ihan mummien, kummien ja tätien toimesta. En edes keksisi mitään järkevää, kun kaikki tarpeelliset lahjatoiveet on jo kerrottu sukulaisille 😀 Ajattelen myös, että näin pieni ei vielä kaipaa lahjoja, joten mieluummin säästetään rahat ihan vaan elämiseen. Mutta ihania lahjoja oot ostanut teidän tytöille!

Itsellä kun oli tyttö leikki-iässä, hänellä oli maalla vanha tupa pihan toisella puolella leikkimökkinä. (keittiö, huone ja kuisti). Säästin monenlaisia elintarvikepakkauksia, täytin ne rytätyllä sanomalehdellä, teippasin uudelleen kiinni ja varastoin ne keittiön ruokakaappiin koti- ja kauppaleikkejä varten.

Nehän ne on just parhaita! Aidot tyhjät elintarvikepakkaukset samoin kuin vaikka kampaamoleikkeihin tyhjät hajuvesi-ja shampoopullot (tulee vielä oikeat tuoksutkin mukana) 😊 Ja näistä on vieläpä helppo päästä eroon sitten, kun ei enää leikitytä -> kierrätykseen vaan 👍

Saa niin paljon läheisiltä ja sukulaisilta leluja ja vaatteita joten päädyttiin sitten lahjana antaan sähköhammasharjan 😁👌🏻

Apua, överit mutta..tässä lista mitä lapsemme 7 vuotias poika saa.

Laskettelumonot, hiihtomonot, brion kuulalabyrintti, otsalamppu, puhuva ja välkkyvä pikatchu, ruotsia puhuva pokepallo, sisätöppöset, lumiskuutti, nintendo, pokemonpallovyö, slinky, pelikortit, tikkataulu, airhockey peli, harry potter yövalo, harry potter sammakko suklaata, lattialla pyörivä itsestään pyörivä näätä, taikasauva, aku ankka ensilantti, aku ankka pihdit, pomppupallo, lumiukko pehmolelu, valokuvakehys jossa vettä ja sydämiä ja meidän kuva, puinen tornipeli, geomag magneetteja, driftaus kauko ohjattava auto ja jos joku vielä ostaa jotakin niin sit hieman lisää…arvio näihin meni ehkä noin 2000 €

Joka vuosi sanon, että tänä vuonna joulu sit ihan iisisti ja ehdotan, että mitä jos ei ostettaisi lahjoja? Tämä maailma on pullollaan ylim. Tavaraa ja kierrätyksen kautta saa usein tarpeeksi hyvää. MUTTA sisäisesti jotenkin olen sen verran hullu, että rakastan sitä lahjojen ostamista, kiirettä, stressiä ja etenkin jännitystä. Se vain jossakin määrin luo sitä joulua ja hei… se on vain kerran vuodessa 😅🤣 Tärkeintä kuitenkin on yhdessäolo ja sen haluan opettaa lapsille. Sitä arvokkaampaa lahjaa ei ole, kuin koko perhe ja suku yhdessä.

Joulukuussa 6kk Adidaksen setin ja Metsolan pipon. Aattelin et tänä vuonna oon järkevä 😂 Ku lahjapaperi varmast on kiinnostavampaa, mutta mulla on paha kutina et mun äidillä on lähten homma lapasesta. Siellä ollaan joulu ja hänen ensimmäinen lapsenlapsi 😆

Oli lista ja budjetti. Sitten tuli uusi toive ja taas uusi. Mulla on kolme lasta ja lisäksi paljpn sisaruksia (joista osa vielä pieniä), joten lahjakasa vierasmakkarin nurkassa vaan kasvoi ja kasvoi.
Yks ilta todettiin puolison kanssa että EI Taas, miksi ei osata pysyä järkevinä. Tänä vuonna vastaus oli edellisiä vuosia synkempi kun todettiin koronan vaikuttaneen ajatteluun ja siihen että halutaan lapsille kaikkein ikomuistoisin joulu kaiken tän vuotisen paskan ja jaksamisen jälkeen.

Me sovittiin miehen kanssa et kolme lelua per lapsi maksimissaan ja sit on muutama paketti vaatteita (ulkoiluun lämpökerrasto, hanskoja ja muutamat housut ja paidat). Tämä on hyvin toteutunut, sukulaisilta tulee lahjoja ja ollaan uusperhe joten lapsilla on toinen joululahjoja myös toisten vanhempien luona 🙂

Ei lahjoja (konkreettisia) lapsille ollenkaan, materiaalia maailma pullollaan ja koti. Miksi hamstrata lisää?

Lähinnä aikaa lapsille ja yhdessä oloa. Perheenä ja aikaa isovanhempien kanssa. Itse kasvanut ilman isovanhempia ja se harmittaa kovin siksi haluan lasten viettävän aikaa rakkaiden kanssa.

Mun ei pitänyt ensin ostaa vajaa 2v tytölleni muuta kun pari kirppikseltä löytynyttä kirjaa, mutta yhtäkkiä löysin itseni tekemästä yli satasen tilausta lildecorille ja sieltä tuli ihana paketti nukkejuttuja ja leikkiruokia 😍 odotan itekin joulussa eniten että päästään avaamaan tää paketti 🤣🤣

Tänä vuonna kyl vedin heti sellasen linjan, et mie ostan lapsille vaan tarpeeseen lahjat ja molemmat sitte sai uudet hanskat 🙂
Sanoin heille, että muuta ette multa saa, pukki tuo loput. He haluaa aina tietää, et mikä lahja on multa tullu ja mitä iskä on ostanu 😁

Ihania lahjoja 🎄 Ite hankin aina paljon lahjoja, koska jouluhan on kerran vuodessa vaan 😂 Lasten ilo on jotain niin parasta 😊 nyt kun isommat jo nuoria aikuisia niin toiveet on vähän muuttuneet,joten paketit ei ole niin isoja. Mutta koska tyttöjä on kuusi niin voit vaan kuvitella lahjojen määrän 🎄💕

Me ei ostettu taaperolle mitään. Saa jo sukulaisilta ja kummeilta melkeen kymmenen lahjaa, mikä on musta ihan sairaasti. 🙈
Mut eettisen ja ekologisen oloisia teidän valinnat! Se on musta tosi tärkeetä ja pelastaa paljon, vaikka menikin överiksi!😂

Joka vuosi päätän, että nyt vaan muutama lahja per pää ja lopputulos on aina sama mitä sinulla. Mutta samalla tavalla joukossa on myös oikeasti tarpeellista kuten uudet pyyhkeet, pesuaine setit, vaatteita yms. Joukossa tottakai myös niitä toivelistalta löytyviä.

Ihania noi puiset keittiölelut 😍 Mä ostan 1,5 -vuotiaalle pari lelua, mutta uskon että tulevaisuudessa enemmän kun vähän kasvaa ja osaa toivoa asioita. Mutta ihana antaa lapselle asioita, joita hän toivoo jos vain rahat riittää. Pyrin silti, että ilo jouluun löytyisi myös muualta kuin tavaramäärästä. Nyt on varmasti eniten innoissaan vaan ruuasta 😂

Meillä lähisuku muistaa lapsia, joten itse ”pääsee vähemmällä”. Olenkin päätynyt itse panostamaan kalliimpaan lahjaan tai niihin eniten toivottuihin. Tänä vuonna lähti kyllä vähän käsistä, kun jokainen saa oman tabletin, mutta niistä on toivottavasti iloa pitkään ☺️

Hyvin olit ainakin perustellut noita lahjoja ja niiden tarpeellisuutta! En ainakaan itse kokenut et tossa olis ollut mitään ”turhaa” etenkin kun osa oli vaatteita ja muuta käyttötavaraa. Ja esim. leikkikeittiön tavarat koostui monesta ns. pikkutuotteesta, jolloin tavaramäärä ehkä vaikuttaa isommalta kuin oikeasti on 🙂 Kivoja lahjoja mielestäni!

Miten susta on yhtäkkiä tullu tollanen merkkifriikki?

Ei nyt niinkään se merkki, vaan laatu ja eettisyys 😊 suositaan pienyrittäjiä ja suomalaisia yrityksiä. En enää halua tukea pikamuotia. Kannattaa katsoa ” Verta, hikeä ja t-paitoja” yle areenasta, jos haluaa tietää enemmän pikamuodista ja miksi laatuun kannattaa panostaa ♥️

Ihania noi kaikki vaatteet 😍 Me ei ostettu mitään kun on vielä niin pieni vauva, että ei ymmärrä lahjojen päälle. Ootan sitä, et vauva kasvaa niin voi ostaa kaikkea ihanaa.
Nuo puiset lelut on hienoja.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X