desire nymark - Banneri

Raskausaikana toitotettiin, että meistähän ei sitten tule se pariskunta, joka harrastaa seksiä kerran kuussa. Eikä meistä kyllä tullutkaan. Nykyään kerran puolessa vuodessa riittää oikein hyvin. No ei nyt ihan, mutta peitto ei kyllä kovinkaan aktiivisesti ole heilunut tässä talossa Mytten syntymän jälkeen. Eli tässä on ollut aika kuivaa kymmenen kuukauden ajan, mutta nyt tilanne on menossa parempaan suuntaan. Tai sanotaanko aktiivisempaan suuntaan, koska en koe että kuiva seksielämä vauvavuoden aikana olisi huono juttu.

Vauvavuosi on aina rankka, joten onhan se loogista että seksielämä kuivuu, ainakin vähän, tai sitten ihan kasaan, kuten meillä. Meillä peitto heiluu korkeintaan kerran kuussa. Muutama päivä sitten Andreas totesi, että viime kerrasta on ikuisuus. ”Ihanku olisin käyttäny t-paitaa ja shortseja silloin?!”. No, hän oli ehkä vähän liian dramaattinen, mutta miehillehän seksi tuppaa olemaan tärkeämmässä asemassa kuin naisille. Seksittömyys on jotenkin noloa, ahdistavaa ja merkki huonosta parisuhteesta. Oikeastihan seksin määrä ei määrittele mitään. Toki elämä yleensä on onnellisempaa orgasmien kanssa, mutta itse koen olevani super onnellinen, vaikka jalkojen välissä kasvaa hämähäkin seittejä.

Noniin, pistä se pippeli pois!

Annan lapsille niin paljon rakkautta ja läheisyyttä, että illalla ei enää ole mitään annettavaa. Andreas kyllä aina kysyy, jospa tänään vois. Yleensä vastaus on luokkaa ”noniin, pistä se pippeli pois nyt, täs ois muita hommia”. Väsymys ja stressi heijastuu heti seksielämään, mikä tietysti on ihan normaalia. Vauvavuoden aikana väsymys nyt on taattu, ja yksi stressintekijä mulle on esimerkiksi pyykkivuori ja sotkuinen kämppä. Andreas on onneksi tajunnut tämän, ja aloittaa yleensä esileikin hoitamalla tiskejä ja pyykkejä. Voihan niitä perinteisiäkin tapoja kokeilla, mikäli haluaa enemmän menoa ja meininkiä makkarin puolella, mutta jos Andreas antaisi mulle jotkut karkkistringit monen unettoman yön jälkeen vastaanotto ei välttämättä ole positiivinen. Veikkaanpa vähän että vauhtisämpylässä ei olisi vauhtia pitkään pitkään aikaan.

Yleensä arki helpottuu vauvavuoden jälkeen, joten uskon vahvasti että tämä on ohimenevä vaihe. Nyt joku Sirpa varmasti heittää capslocking päälle ja tulee manaamaan että oota vaan, saatana OOTA VAAN, KYLLÄ SE TUOSTA VIELÄ PAHENEE!!!1!1! Lapsi oppii kävelemään, tuhoaa koko sun omaisuuden, huutaa naama punaisena koska uhma! Viiden vuoden päästä sun alapäässä on kyltti, missä lukee SAHARA, ja siellä tehdään turistimatkoja, koska näin kuivia olosuhteita kukaan ei oo vielä nähny! Ja mistäs minä tiedän, saattaa se olla et Sirpa on oikeessakin, mutta just nyt en jaksa stressata asiasta, tässä on niin paljon muutakin.


Itse kuitenkin antaisin sellaisen neuvon, että näistä asioista kannattaa keskustella kumppanin kanssa, jos asia mietityttää. Se, että just nyt on hiljaisempi kausi meneillään, ei tarkoita että parisuhteella menisi huonosti. Se ei myöskään tarkoita, että seksiä ei ikinä enää harrasteta aktiivisesti. Itse koen että henkinen yhteys on tärkeempi, sekä tietty se, että osaa tehdä tiimityötä. Kuivasta seksielämästä huolimatta meidän parisuhde kukoistaa ja ollaan onnellisia. Ei kannata lähteä korjaamaan mitään, mikä ei ole rikki. Andreas kyllä osti minulle sinful joulukalenterin, siinä toivossa että se tarkoittaisi 24 päivää seksiä putkeen. No, kalenterista ollaan avattu yksi luukku, ja tänään on joulukuun 17 päivä. ”Loput luukut avataan sitten viikonloppuna!”. Kyllä rakas, aivan varmasti.

Aina välillä muistellaan alkuhuumaa, ja ihmetellään mitä ihmettä tässä oikein tapahtui. No, elämähän se. Sitten kun lapset ovat muuttaneet pois kotoa, löydän varmaan pölyyntyneen sinful kalenterin mun vaatehuoneen nurkassa. Avataan kaikki jäljellä olevat 23 luukkua, ja sitten tässä talossa on pelkkää jynkkyä aamusta iltaan. Tietyllä tavalla on lohduttavaa kuulla, että muillakin on kuivempia kausia, varsinkin vauvavuonna. Ihminen on silleen jännä, että halutaan aina tietää mikä on normaalia ja mikä ei. Ihan sama mitä se tarkoittaa, kunhan saa tietää olevansa normaali! Sitten voidaan tuulettaa että JEE, olen sittenkin normaali, kaikki kunnossa, asia ei tarvitse toimenpiteitä!

Tätä postausta toivoitte, joten kertokaa nyt sitten senkin pervot, kuinka usein teillä heiluu peitto? 😀

Kommentit (35)

Hyvä aihe ja rehellinen kirjoitus 👍 Niinhän se on, että seksi on sellainen, mikä tulee tapahtuneeksi silloin Kun luonnollisesti tapahtuu. Eihä sitä väkiste kannata eikä suorittaa. Se tulee sit se hetki ku on unet ja stressitasot yms elämän osa-alueet sille suotuisat. Se on sitä extraa, kun muulta elämältä, niiltä pakollisilta jutuilta, jää aikaa ja energiaa.

Jonki verran stressasin ekana vauvavuonna ku ei oikeen haluttanu ja miestä halutti senki eestä. Nyt toinen raskaus menossa ja hallelujah..onneks nyt on sisäistynyt jo mullekin toi, et välillä vaan erilaisia kausia on. Muutkin elämän suuret muutokset voi laittaa halut tauolle.

Ei liity postaukseen mutta onko teillä vielä koira? 🙂 seurailen sua igssä ja siellä en (kai) ole nähnyt aikoihin teijän koirasta mitään :/

Ei ole. Olen kyllä vastannut tähän monesti instagramin kyselyboksin kautta 🥰

Minnekkä ja miksi annoitte koiran pois 😮 multakin mennyt ihan ohi vaikka seuraan sua täällä ja igssä.

Hän tuli meille ongelmakoirana, ja oli silloin tosi pelokas, ujo ja stressaantunut. Noin vuoden jälkeen hän oli paljon iloisempi ja itsevarmempi. Sitten Belle syntyi, ja ensimmäinen 6kk meni ihan hyvin, mutta siinä vaiheessa kun Belle lähti liikkeelle hänestä tuli tosi tosi stressaantunut. Yritettiin hetken ja todettiin että hänen on parempi muuttaa toiseen perheeseen, missä ei ole lapsia. Hän viihtyy ja voi paljon paremmin nykyään, kodissa missä ei ole eikä tule lapsia 😊 Belle täyttää 4 nyt tammikuussa, eli tästä on jo vuosia 😅

Meillä esikoisen aikaan oli aika normaalia pari kolme kertaa viikossa nyt tämän toisen kohdalla on menty kerta viikkoon se tuntuu välillä liian vähältä kun oon meistä aina ollu se aktiivisempi osapuoli mutta luulen että se normalisoituu kyllä ajan kanssa kaikilla 🙂
Ja kyllähän sitä läheisyyttä on muutenkin muistaa halia pussailla ja taputella ohi mennessä ❤️

Meillä molempien lasten kohdalla ensimmäinen vuosi ollut sellasta hiljaiseloa makkarissa tai et mä oisin pärjännyt ilmankin, mut et oikeesti itsestä on tullut se aktiivinen osapuoli myös niin vuosi… Luulen että molempien imetyksen loputtua jotenki ehkä hormoniit tasaantunut tai jotain koska niihin aikoihin aina taas alkanut halut heräämään ihan uudella tavalla 😁 nyt taas kun lapset leikkii hetken keskenään tai ovat päiväunilla voi piipahtaa vaikka pikaisesti makkarissa!

Meillä nämä koronan aiheuttamat etätyöt pelasti sexielämän😅Iltaisin tosiaan päivän lapsien tarpeita täytellessä ei enää jaksais ketään palvella. Nyt ajotellaan lasten päikkäreitä miehen ruokatunnille tai voin piipahtaa työhuoneessa päiväkahvilla jos siltä tuntuu😅

Miulla esikoinen nyt 6kk, ja ollaankohan pojan syntymän jälkeen 3kertaa eli juuri tuo kerran kk heilutettu peittoa. Meille se sopii molemmille, avoimesti kaikesta jutellaan ja pidetään niin parisuhdetta yllä ja hyvää yhteyttä <3.
Ja mikä tässä maailmassa muka on normaalia, tehköön kaikki niin niiku hyvältä tuntuu.

Taitaa olla yhden käden sormilla laskettu ne kerrat tän (vauva)vuoden aikana. Miehelle on haastavampaa ja pahoittaa välillä mielensä vaikka asiasta on keskusteltu. Itseä ei kiinnosta enkä pysty keskittymään kun vauva voi herätä koska vaan. Kyllä se tästä taas normalisoituu, tämä hetki ei ole ikuinen normaali!

Meillä menee just niinku teilläkin😄 mies olis turhankin aktiivinen, mua ei kiinnostais YHTÄÄN! Viiden lapsen äitinä sitä illalla tekee mieluummin jotain muuta kun vastaa seuraavan tarpeisiin🙈🙈 ehkä tää joskus helpottaa!

Jälkivuoto kun loppui niin jatkui normaalisti. Kun vauva nukkui ja jos molemmat kotona niin eihän se katso paikkaa eikä aikaa. Nykyään kolme lasta meillä, mutta silti vähintään kolme kertaa viikossa ja välillä päivässäkin… Meidän parisuhteelle tärkeä juttu ollu, ja ei haittaa vaikka sen takia yöunet jäiskin lyhyeksi!

Meillä oli eka 3 kk hiljaisempaa, mutta siitä se palasi kyllä ennalleen. Kyllä me heilutellaan kerran viikossa. Nyt lapsi 2vuotias ja tuosta 3kk lähtien homma ollut aika vakio. Ollaan koitettu pitää tästä aktiivisesti kiinni, koska tämä on kahden aikuisen suhde siinä missä se on perhe.

Det är kvaliteten och inte kvantiteten som gäller 😉

(Laitan tän kysymyksen uudestaan tänne kun hölmö laitoin sen sun vanhaan -18 postaukseen, jonka linkki oli biossa.😂)
Kerroit joskus aiemmin ..vulvodyniasta? Vaivaako se vielä toisen lapsen jälkeen?😯 Kuulostaa niin tuskaiselta vaivalta..😞

Mulle ei oo ikinä todettu vulvodyniaa, mutta yhdyntäkipuja mulla on ollut. Nyt on ollu sen verran hiljaista, että en oikein tiedä vaivaako edelleen 😅😂 mutta veikkaan että kyllä, koska en ainakaan huomannut mitään eroa esikoisen synnytyksen jälkeen. Tosin lapsettomuushoitojen aikana alapää oli muutenkin kranttu. Oli pissatulehduksia, hiivaa yms jatkuvasti 😬

Joka päivä kyllä heiluu peitto, välillä jopa 2x päivässä. Tyytyväisiä ollaan et ei oo lapsen tulo vaikuttanut seksielämään 🤗 poika 2v löytyy talosta 😊

Meillä koko suhteen pisin tauko seksistä oli esikoisen syntymän jälkeen 4viikkoa kun tikkien sulamista odoteltiin. Sen jälkeen pisin tauko 2 viikkoa ja sekin synnytyksen takia. Neljä alle kouluikäistä lasta kohta löytyy. Me järjestetään seksille aikaa ja jaksmaista, koska se on meille molemmille tärkeä osa parisuhdetta ja tekee meidät onnellisiksi. Ymmärrän hyvin, että monille muille ei ole, eikä minun mielestä ole mitenkään verrattavissa miten suhteessa menee. Meillä ympäri vuoden (ja vauva vuoden) norm. tahti n. 4x/vko, joskus vähemmän joskus enemmän.

Lapseton kaveripariskunta puuhailee muutaman kuukauden välein ja näin ollut jo 15v ajan heidän suhteen alusta saakka ja hyvin onnellisilta molemmat vaikuttaa 🙂

Kerta viikkoo aikalailla joskus useammin tai joskus on parin viikon tauko. Ei oo lapsia eli kahdestaa asutaan. Molemmat ollaan tyytyväisiä 😁👍 henkinen yhteys itelle kans tärkeämpää.

Usein, mutta ei ihan ekan puolen vuoden aikana kovin usein. Miehelle tuli tosi yllärinä kuinka paljon pieni vauva vie aikaa minulta ja suri asiaa jonkun verran. Kyllä me toisemme taas löysimme arjen keskeltä. Hyvä parisuhde ei todella tarvitse jatkuvaa seksiä. Henkinen yhteys paljon tärkeämpi.

Raskauden myötä peittoo heilutellaa vähän vähemmän minun toimestani. Mies on pari kertaa kysynyt, että enkö enään halua seksiä. Kyse ei oo haluista vaan jotenkin raskaus on vienyt osittain seksihalut. Myös jotenkin sitä miettii limakalvojen herkkyyttä näin raskausaikana.

Meillä lapset 2/20 ja 1/17, ja noin kerran viikossa. Touhu on täysin miehen aloitteen varassa, ja hyvin usein ajattelen et ei helvetti en jaksais, mut joka kerta lopulta on tyytyväinen olo ku ei oo antanut pakkeja.

Ihana teksti.
Kyllähän tähän aiheeseen vaikuttaa monta lasta on ja minkä ikäisiä sekä vaan se mikä on kenellekin tärkeää.

Täällä lapsia kolme ja kaikki alle 5v joten eipä peitto heilu pahemmin.
Ekan lapsen jölkeen se heilui, ja toisen syntymän jälkeen väheni.
Kolmannen syntymän jälkeen oli lapsen kanssa alku hankaluuksia niin paljon, ettei siinä ollut kuin toiveita, että perhe pyörii ja lapsien asiat on kunnossa.
Nyt sitten alkanut peitto välillä jo heilumaan mutta harvoin silti.
Yhdessä tämä perhe tehtiin ja molemmat kohdataan toisiamme muuten, harvoin sitä vaan jaksaa kaiken kiireen keskellä.
Kyllä uskon siihen että tilanne muuttuu kun lapset kasvaa, nyt meitä kantaa muistot 🥰

AAMEN!!!

Meillä helmikuinen -20, helmikuinen -16 ja huhtikuinen -14. Peitto heiluu pari kertaa /kk, joskus enemmän. Mutta vähäistä verrattuna aikaan ennen lapsia😂. Illasta; lasten nukkumaan menon jälkeen itsekään ei enää vaan jaksa, ku koko päivän on antanu kaikkensa, vaikka meillä helppoja lapset onkin.

Niin hauska teksti, et nauraa hekottelin täällä ääneen, mikä on vaarallista tähän aikaan (just sain 6,5kk pojan unille!). KIIITOS, että teet tätä työtä. Kiitos että teet sen omalla tavallasi. Jokainen blogitekstisi on minulle ilo, tämä oli kaiken lisäksi superviihdyttävä ja toi ihanasti vertaistukea <3 Meillä kans hiljaista ollut viimeisen vuoden ajan. Loppuraskaudessa ei jotenkin tehnyt mieli, olo oli painava ja kömpelö. Ekat 2kkvauvan syntymän jälkeen oli täyshiljaisuus, ja sen jälkeen tahti ollut 2-3 x kk. Se tuntuu itselleni vauhdikkaalta tahdilta tässä elämäntilanteessa :—D miehelle kelpaisi enempikin.

Meillä on kans helmikuinen ja toukokuun loppuun oli täysi hiljaisuus 😀 sitten vilkastui kun hän täytti puoli vuotta ja siirtyi omaan huoneeseen nukkumaan. Kerta viikkoon nyt puuhataan ja se on tähän kohtaan oikein hyvä 👍

Ei hitto sää kirjotat hauskasti. Suoraa puhetta, mutta hyvällä maulla. Nuo vertauksetki, mite edes tulee mieleen 😂😂😂 Kiitos! Sun blogia on iha paras lukea.

Meillä taitaa vauvavuoden pisin seksitön aika olla 2 viikkoa.. Siis sen jälkeen kun seksiä heti jälkitarkastuksen jälkeen alettiin taas harrastaa. Meillä ei ole asiasta mitään sopimusta ollut, mutta hyvin huomaa, että meillä molemmilla on ”noh, kyllä nyt vähintään kerran viikossa pitää jotain saada aikaiseksi”-mentaliteetti. Ollaan kyllä juteltu siitäkin, että on ihan normaalia ja fine, jos tulee pidempi kuivakausi. Ei ole, vielä, tullut.. Vauvavuosi oli kuitenkin meillä helppo, mutta nyt kun uhma alkaa saapua, niin saattaapi olla, että tänne tulee kilpaileva aavikko-kohde. 😂

Vauva 4,5kk (esikoinen) ja meillä seksiä on 1-2x viikossa… Toki alkuun odotettiin jälkitarkastusta ja sen jälkeen meni vielä n.2 viikkoa että mua ei enää sattunut tai tuntunut oudolle ja siitä sit päästiin vauhtiin ja varmasti tulossa kuivempiakin kausia eikä se meitä ahdista! Nautitaan nyt taas kun voidaan ja mennään jaksamisen ja halujen mukaan!

Tuntuu, että meillä siellä makkarissa puuhaillaan välillä jopa 2krt päivässä & rehellisesti voin sanoa että ei ole ollut sellaista viikkoa (ellei toinen ole reissussa!), että peitto ei olisi heilunut🤭

Mutta ihana & rehellinen teksti jälleen. Näitä on vaan niin super lukea kun ikinä tiedä mitä sieltä seuraavaksi tulee!😂😍

Ei se ihan aina mee niin, että seksi on miehelle tärkeämpää. Meillä oli seksiä kaksi viikkoa synnytyksestä minun aloitteestani, koska en enää kestänyt ilman.

Ihan loistava teksti! Kirjoitat kyllä hyvin, huumoria juuri sopivasti sekoitettuna siihen arkeen.
Meillä esikoinen 7/18 ja aktiivisempaa meillä oli vauvavuonna kuin nyt kun ollaan molemmat takaisin töissä ja tehdään kumpikin vuorotyötä 😀 Itse myös kaipaan sitä omaa rauhaa ja tilaa joten se tilauksessa yleensä ensin iltaisin 😅 aloitin uudessa työssä kun tänä syksynä joten sekin vaikuttaa ja väsyttää tätä tilannetta.

9 kk kaksostytöt, need I say more 🙂 näitä lapsia tehtiin oikein huolella. Kierrossa jossa raskauduin mies jo totesi että ovulaation aika alkaa olla aika rankkaa. Seksihän loppu plussaan. Järkyttävä pahoinvointi alkoi samantien. Kaksosista saatiin tietää RV 7, yritettiin yhden kerran sen jälkeen ja mies totesi ettei pysty. Riskirauskaus pelottelut olivat tehneet tehtävänsä. Ja samaa mieltä parisuhde voi hyvin vaikka peitto ei heilu kaiken aikaa.

Ihanan rehellinen teksti ja pystyn samaistumaan vaikka meillä lapset on jo koululaisia. Välillä on tiheämmin ja välillä vähemmän tiheämmin peiton heiluttamista. Silti koen että meillä menee hyvin.

Siis ihan paras blogiteksti, nauran veet silmissä! Sulla on niin hyvä tapa/tyyli kirjottaa.
Meillä myös helmikuussa -20 syntyny muksu, ja ekat puolivuotta synnytyksen meillä oli vähän sama meno mitä teillä..ei vaan huvittanu/jaksanu. Miehelle se oli isompi kolaus, mulla se (seksittömyys) ei ”tuntunu missään”. Nykyään välillä tekee mieli ihan sikana, ja peitto heiluu aina vaan ku mahollista. Sitä saattaaki seuraa viikon parinki tauko. Vähän vaihtelevasti siis täällä 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X