desire nymark - Banneri

Meidät vihittiin tänään Porvoon maistraatissa. Itse vihkiminen kesti kokonaiset 58 sekunttia, todella nopea setti ilman ylimääräistä jaarittelua, eli häät muun makuun. Mukana oli kaksi todistajaa, eli kaasot, sekä lapset. Nämä koronahäät hoidettiin kasvomaskien kanssa, joten pusu jäi nyt välistä, mutta meillähän on loppuelämä aikaa pusutella. Vihkimisen jälkeen juhlittiin pizzan kanssa ja joimme lasin kuplivaa. Meillä piti myös olla valokuvaus, mutta siirsimme sen eteenpäin, koska ilma oli aika mielenkiintoinen. Peilijäätä, loskaa ja muutama sadepisara.


Meidän piti alunperin tanssia häitä viime kesänä, mutta peruimme ja päätimme ”katsoa uudestaan sitten, kun korona on ohi”. No sehän ei nyt taida ”olla ohi” vielä pitkään pitkään aikaan, joten päädyimme nyt tähän ratkaisuun, ja katsotaan miten tehdään juhlien kanssa sitten joskus tulevaisuudessa. Tiedän, että moni morsian tuskailee häiden kanssa, mutta sanoisin että tämä maistraattivihkiminen oli ihan super hyvä konsepti ilman turhaa stressiä ja paineita! Toinen hyvä asia tässä, oli tietysti hääbudjetti. Käytetään häistä säästetyt rahat talon laajennukseen, mikä oikeastaan on ihan fiksu idea.


Laittauduin itse, ja vaatteet valkkasin omasta vaatehuoneesta päivää ennen häitä. Päädyin suoriin valkoisiin housuihin sekä valkoiseen paitaan. En ole sellainen mekkotyypi, joten olisin luultavasti päätynyt samantyyppiseen ratkaisuun vaikka meillä olisi ollut isot kekkerit. Koruina toimi mummin vanhat helmikorvakorut sekä sormukset. Sattumalta häävärit olivat ne aika epäperinteiset musta ja punainen, mikä oikeastaan oli ihan siisti juttu, koska moni hääperinne ja etikettiin liittyvä asia on mielestäni juuttunut kivikaudelle. Hääkimppuna mulla toimi Mytte.

Sormus oli oikeastaan ainoa asia, mihin oikeasti satsattiin. Oli muuten yllättävän vaikea homma löytää kihlasormukseen yhteensopiva vihkisormus, mutta päädyin sitten lopulta tähän ovaaliin timattisormukseen, jonka tilasin Korkeila Jewelleryltä. Häämatka jää nyt tekemättä, koska korona, ja hääyö vietetään kotona. Ostin sentään uudet lakanat ja ostimme brunssitarvikkeita huomiselle. Vietämme rauhallisen viikonlopun perheen kesken meidän lempipaikassa, eli omassa kodissa.


Olihan tämä nyt astetta erikoisempi setti kasvomaskeineen, mutta toisaalta olen tässä vaiheessa niin tottunut kasvomaskeihin, että tuntui ihan peruskauralta hoitaa tämäkin osa elämästä maskin kanssa. Maskiahan ei ole pakko käyttää vihkimisessä, mutta suosittelen teitä silti käyttämään. Kerrotte sitten lapsenlapsille, että katsos mummilla ja vaarilla rakkaus kukoisti jopa keskellä pandemiaa, jos lapset ihmettelevät miksi perhealbumi on täynnä kuvia turpasuojan kanssa.

Tästä jatkan elämää rouvana, uuden sukunimen kanssa. Onhan tämä siirtymä Nyman -> Nymark todella iso. Katsotaan millainen identtiteettikriisi tästä vielä pukkaa.

Kommentit (21)

Tulin jotenkin tosi onnelliseksi tästä postauksesta, paljon onnea teille, näytätte niin onnellisilta<3 Ja sinä todella kauniilta, ihana asu!

Suuret onnittelut! Kaunis morsian 🙂

Onnea! Kivan rento vihkiminen ja lasten mukanaolo ihana.
Itse toivon kirkollisen siunauksen vihkimiselle.

Minusta on parasta se että kuvista näkyy aika. Nyt käytetään maskia ja vieraita niukasti..
Me menimme maistraatissa naimisiin 10 yhteisen vuoden jälkeen, esikoinen 2v ja masussa salamatkustaja.
Nyt yhteisiä vuosia takana jo 33 vuotta, esikoinen ja salamatkustaja asuvat jo omillaan sekä kaksi nuorinta vielä kotona.
Häämatkamme tehtiin 5 vuotta häiden jälkeen.

Onnea ja pitkää ikää liitolle!

Onnittelut💐! Olette ansainnut toisenne 😙💝
Sulla on kivan rento blogi ja sana hallussa.

Paljon onnea teille!! Oikein säteileilette maskien takaa 🙂

Onnea! Tosi kaunis toi sun housupuku 🙂

Onnittelut ja kaikkea hyvää teille tästäkin eteenpäin! 💕💕💕

Paljon onnea! Näytät upealta tuossa puvussa! Ja Andi myös!

Paljon onnea teille! Niin kaunis pari!

Onnea, onnea, onnea vaan! Punainen tupa ja perunamaa! 3

Paljon onnea! Ihana että uskalletaan järjestää häitä kaiken tän keskellä vaikka niitä ei suuremmin voi juhlia ❤️

Tuhannesti onnea!! Elämän tärkein matka, on tulla toista puoli tiehen vastaan. Kaikkea hyvää teille.

Onnea ❤️❤️

Isot onnittelut!

Ja pienet häät on parhaimmat (jos siis itse tykkää). Meillä oli aikoinaan todistajatkin maistraatin puolesta, koska haluttiin tehdä homma täysin salassa muilta. Vihkimisen jälkeen käytiin läheisen ravintolan lounaalla ja kotiin tullessa kiskaistiin rennot kotivaatteet päälle. Mutta niin oli meidän näköistä ja meidän mieleen.

Onnittelut 💙💙❤️❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X