desire nymark - Banneri

Onhan elämä mullistunut melkoisesti äitiyden myötä. Koko ajan tulee uusia vaiheita, opitaan uusia asioita ja varsinkin nyt taaperoiässä löydetään joku uusi mielenkiinnon kohde päivittäin. Ensin vessaharja, sitten tavaroiden iskeminen vessanpönttöön jonka jälkeen siirryimme kukkaruukkujen kimppuun ja kannettiin multaa ympäri kämppää. Paras juttu hiekkalaatikossa on hiekan syöminen ja sana ”ei” (tai meidän tapauksessa ”nej”) aiheuttaa käänteisen reaktion. Silloin innostutaan vielä kovemmin ja jatketaan niitä kiellettyjä juttuja hymysuin.


Belle ei ollut ihan yhtä utelias ja menevä kuin Mytte, joten sanoisin että tämä taaperoaika on ollut haastavampi nyt tällä erää. Samalla tämä taaperoikä on aivan ihana, kun luonne tulee esille enemmän ja enemmän. Mytte on sellainen super utelias ja aurinkoinen pieni tapaus, ja ennen kaikkea NOPEA. Siis tämä pieni kerkeää vaikka minne ihan nanosekunnissa. Mulle äitiys on aina ollut täynnä ristiriitaisia tunteita. Tavallaan ärsyttää, kun peilit ja ikkunat aina ovat täynnä kädenjälkiä. Kun lattialle ilmestyy pieni jalanjälkiä kesken moppauksen, ja sohvasta ja matoista löytyy mitä ihmeellisimpiä tahroja. Aina jotain on hukassa ja öisin saa purra hampaat yhteen, kun astuu legojen päälle. Välillä taas iskee paskahalvaus, kun kuuluu mökää keskellä yötä ja olen jo meinannut kutsua manaajan paikalle, kunnes olen tajunnut että kysessä on jonkin sortin puhuva tai laulava lelu.


Äitiys on rankkaa mutta ihanaa

Muovailuvaha ja intiaanihelmet aiheuttavat tuskanhikeä, kaiken maailman soittimet taas veritulpan. Silti lasten ilo on jotain niin hurmaavaa, että kyllähän sitä saakelin muovailuvahaa ja legoja tulee hommattua. Välillä olisin valmis maksamaan vasemman käden ja oikean jalan yhdestä vapaaillasta, mutta sitten taas jos on lapsivapaa, iskee hirveä ikävä. Rakkaus on jotain niin voimakasta, että välillä lasten aiheuttamaa kaaosta ei edes huomaa. Se on ihan normi settiä, että duploja ja leluja siivotaan rikkalapiolla. Välillä tähän kyllä tarvittais jopa lumikolaa, mutta ei se nyt ole niin justiinsa. Ensin ajattelin, että sellainen robotti imuri olisi maailman näppärin juttu, mutta eihän meidän Roomba raukka kerkee siivota, ennen kun lattia taas on pullollaan tavaroita ja voi itku, kun jokin tavara eksyy imuriin. Mun ”fuck it, menkööt sitten” asenne muuttuu kuitenkin aika nopeasti siihen, että ollaan kaivamassa sitä pölypussia, etsimässä aarteita.

Cocomelon oli alussa maailman ärsyttävin ohjelma, nykyään taas osaan kaikki biisit ulkoa ja laulan mukana sydämeni kyllyydestä. Ennen en myöskään tajunnut miten frozen on niin hehkutettu, mutta nykyään sekin kuuluu ihan lempileffoihin. Onhan siinä hyvä juoni, hyvät biisit ja kaunis grafiikka. Olaf on myös aivan huikee tyyppi. Eli tosta noin vaan Frendit ja Beverlyhillsin täydelliset naiset iskettiin sivuun, ja tilalle tuli kaiken maailman lastenleffat ja ohjelmat. Noita kinder munia en tosin vielä oikein ole hiffannut, enkä ikinä tajua noista rakennusohjeista mitään, mutta ehkä vielä joku päivä.

Talosta poistuminen on nykyään sellainen tosi aikaanvievä prosessi, ja aina ollaan kohteessa vähän myöhässä. Sitten taas, jos pitäisi lähteä johonkin yksin, on tosi alaston olo ilman vaippalaukkua. Kaivan mun pientä käsilaukkua noin tuhat kertaa, että ”onko mulla nyt oikeasti kaikki?!”. Äitiaivoista en edes jaksa puhua, koska tässä vuosien varrella on tapahtunut niin monta äitiaivo-mokaa, että en itsekään pysy perässä enää. Kerran kävin kaupassa eripari kengät päällä, kerran meinasin lähteä ilman housuja ja muutaman kerran olen lähtenyt pyjamassa. Olen iskenyt puhelimen jääkaappiin ja astianpesukoneeseen, kaatanut korviketta kahviin, pessyt pyykkiä ilman pyykinpesuainetta. Onhan näitä.

Äitiydessä väsymys on aina läsnä, sekä kiire, mutta silti odotan innolla, mitä nämä meidän tättähäärät keksivät seuraavaksi. Nämä kaksi ovat kyllä sellainen söpö pieni kauhukaksikko, että oksat pois! Kertokaa teidän hauskin/huvittavin muisto äitiydestä? 😀

Kommentit (14)

Meillä on kolme vauhdikasta poikaa, jotka on kaikki nukkuneet tosi huonosti. Sekoillut olen varmasti enemmän kuin edes muistan… 😀 Yksi mikä jaksaa naurattaa on, kun eksyin matkalla kauppaan. Se sama Prisma, jossa käytiin aina. En vaan yhtäkkiä muistanut, miten sinne parkkipaikalle pääsee. Kolme kertaa ajoin väärään suuntaan, kunnes löysin oikean risteyksen. Unohdin myös joskus, miten auton tuulilasinpyyhkijät toimii. Enkä uskaltanut testata, kun en yhtään muistanut mitä muuta niistä vivuista voi tapahtua. Oli varmaan tosi turvallista ajaa autoa siihen aikaan niillä yöunilla…

Ja joskus kesken ruoanlaiton hukkasin kuoritun sipulin. Roskis oli tyhjä ja mistään sitä ei koskaan löytynyt. 😀

Meillä myös kuopus on kova touhuaja, menee kuin pyörremyrsky kohteesta toiseen, sekoittaa jo seuraavaa paikkaa kun olen siivoamassa edellistä katastrofia. Meillä on myös sanonta lapsille tilanteisiin joissa ollaan lähdössä esim.jostain kyläpaikasta ”Lähdetäänkö nyt kotiin sekottaan?”. Herättää hilpeyttä sillä hetkellä ja kotona aika paljon päänsärkyä.😄
Äitiaivoissa on useammankin kerran tullut laitettua kissanruoka tiskikoneen pesuainesäiliöön. On tämä äitiys melkoinen laji vaan ihanaa silti!

Pyörre myrsky on enempi ku tuttu 7kk jätkä ja 2,5v typy saa melkosen kaaoksen päivän aikaan ja on kyllä jos jonkinmoista tempausta ollu lasten toimesta😅Äiti aivoilla on tullut käytyä neuvolassa miehen boxerit jalassa omien alushousujen sijaan, käytyä kaupassa yöhousut jalassa,laittanu korviketta vedenkeittimeen ja pessyt hampaat käsien pesuaineellq yms🤭

Itse ainakin tarkoitin ihan äidinmaidonkorviketta 😄

Minä kyllä sanoisin, että lapsista lähtee ääntä. Ei persoona/energiataso ole yhteydessä lapsen sukupuoleen 😊 kuten ei myöskään mielenkiinnon kohteet.

Aamulla väsyneenä otin kulauksen vettä ja olin laittamassa suuhun tiskitablettia vitamiinin sijaan 🙄

Väsyneenä huomaan etten keskity kunnolla isompien lasten kertomiin juttuihin.. saatan vaan sanoa et mm.. niin, kyllä.. Se on aiheuttanut monta riitaisaa ja huvittavaa tilannetta 😁

Ps. My Day videoo odotellen 🌸

Voisit käyttää samaa nimimerkkiä ja sähköpostiosoitetta, niin näitä ei tarvitse erikseen hyväksyttää joka kerta, vaan menevät automaattisesti läpi 😊 sun säpo ei näy muille, joten ei ole mitään syytä keksiä uutta joka kerta. Varsinkin kun ip osoitteesi kuitenkin näkyy 🙂

Voi apua noita Karenin kommentteja🙈🤣 Hienosti jaksat suhtautua niihin Desire 😊

En tietenkään komentele ketään, mutta en myöskään ota kommentteja tosissaan jotka tulevat samalta ihmiseltä, monta kappaletta per postaus mutta eri käyttäjänimellä. Tuntuu hassulta kompata omaa mielipidettä 🤷🏼‍♀️
Toivottua reaktiota et tule täällä saamaan, mutta mikäli silti haluat jatkaa lukemista niin saat toki jatkaa 😊

Kyllä Karen, meillä on koko elämä aikaa oppia uusia asioita ja kuten sanoit, haaskaat vaan omaa aikaasi ja sen saat toki tehdä. Se on myös totta, että jokainen sivunlataus on kotiinpäin ja jokainen kommentti nostaa algoritmiä, joten kiitos siitä 😊

Tässä tarkoitin algoritmit sosiaalisessa mediassa. Suosittelen tutustumaan aiheeseen, mikäli et halua tukea vaikuttajia joista et tykkää. Moni meistä tienaa elantonsa somella 😊

Olen parturi-kampaaja, enkä koe että olisin pompotellut saatika käskenyt sinua tai ketään muutakaan tekemään yhtään mitään 😊

Mistä ihana olkkarin matto on ostettu? 😊

Tämä on VM Carpetin hattara 😊 en nyt muista mistä tilasin 🙈

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X