desire nymark - Banneri

Meidän vauvavuosi oli sinänsä tosi helppo. Ei koliikkia, ei refluksia, ei allergioita. Meille siunaantui sellainen tyytyväinen ja hyvin nukkuva vauva. Kaksi ei todellakaan mene siinä missä yksikin, mutta Mytte integroitui meidän perheeseen tosi hienosti, eikä isosiskokaan ollut kovin mustasukkainen. Meidän arki lähti pyörimään tosi hienosti heti ja rakkauttahan meidän perheessä on ollut yllin kyllin. Yksi asia taas, mikä meillä ei enää ole, on aikaa. Vuorokauden tunnit loppuvat kesken ja aina jotain on tekemättä.

Ajanpuute ja pitkät tehtävälistat eivät sinänsä ole vaikuttaneet meidän parisuhteeseen. Hienosti osataan tehdä yhteistyötä ja jollain ihmeen tavalla saadaan aina asiat sumplittua. Läheisyyttä ja rakkautta on kyllä ollut, mutta siinä vaiheessa kun meillä olisi ollut aikaa seksiin, se on vaan yksinkertaisesti jäänyt. Netflix ja popparit ovat edelleen kovassa suosiossa, mutta ilman sitä ”chill” osaa. Välillä on ollut astetta aktiivisempia kausia, mutta sitten jompikumpi lapsista on kipeä tai nukkuu huonosti, ja sitten koko asia unohtuu, jonka jälkeen taas iskee pitkä kuivakausi. Tämä lienee ihan normaalia lapsiperheessä, mutta en silti ymmärrä miten ajan löytäminen seksille voi olla näin vaikeaa.


Ennen joulua ostimme sinful kalenterin. Avasimme ehkä kymmenen luukkua, jonka jälkeen asia taas ”vaan jäi”. Sattumalta löysin tämän kalenterin muutama viikko sitten, ja avasimme loput luukut. Kyllähän siitä kieltämättä tuli pientä puhtia ja säpinää molemmille, ja samalla paljon keskustelua aiheesta. Miten sitä nuorena jaksoi olla niin räväkkä, hullu ja kokeilunhaluinen. Oli korsettia, outoja asentoja ja marathonsessioita. Nykyään elämä kostuu mummopikkareista ja unettomat yöt johtuvat jostain ihan muusta. Seksiä harrastetaan joskus ja jouluna, ja yleensä nekin kerrat menevät pikapano kategorian alle, tai sitten koko homma pitää keskeyttää syystä X.

Mistä minä edes tykkään?

Tajusin, että olen 28 vuotias, enkä vieläkään ole ihan varma mistä pidän. Vaniljaseksi on tosi jees, mutta seksi voi olla niin paljon muutakin. Monta asiaa on tullut kokeiltua nuorempana ja silloin en tykännyt, mutta ehkä asia olisi eri nyt, kun vieressä on luotettava kumppani ja muutenkin itsevarmempi olo. En tiedä. En myöskään tiedä missä vaiheessa minusta tuli niin saatanan tylsä. Tai milloin minulla viimeksi ylipäätänsä olisi ollut seksikäs olo. Itsevarma tai kaunis olo kyllä, mutta seksikäs? Ehkä joskus 2017. Enkä kyllä myöskään ole tehnyt yhtään mitään jotta voisin tuntea oloni seksikkääksi. Tällä hetkellä en edes muista milloin minulla viimeksi olisi ollut farkut jalassa, joten jos alusvaatelaatikostani löytyy jotain missä on pitsiä, ne on luultavasti ostettu kauan kauan sitten.

Koronatilanteeseen on tuskin tulossa muutosta ihan pian, joten tässähän olisi oiva mahdollisuus tutustua itseensä. Kokeilla uusia juttuja, katsoa mistä oikeasti tykkää ja löytää se oma sisäinen seksin ylipapitar. Yritin jo tilata itselleni uusia alusvaatteita, mutta alusvaatemuoti on kerennyt muuttua sen verran, että asiaa pitää sulatella hetken. Tarjolla oli pushuppia ja super pushuppia, nahkaa, latexia ja nykyään pikkareiksi kelpaavat näköjään pelkkä ohut nauha. Mitä taas tulee tuohon sinful kalenteriin, niin sen kimpussa olen jo. Joihinkin asioihin joudun kyllä keräämään vähän rohkeutta vielä, mutta makkari ei enää ole pelkästään nukkumista varten.

Kuinka usein te harrastatte seksiä nykyään?

Kommentit (6)

Riippuu viikosta paljon 0-5 kertaan
Itellä selkeesti töihin paluu vaikuttanu vähentävästi.

Mitä on vaniljaseksi? Liittyykö tää tähän: ”harrastin autoni pakoputken kanssa seksiä” tai ”kiihotun vain kun sisälleni työnnetään hillopurkki joka menee rikki”?. Tuo oli ääriesimerkki… Btw, aikaa löytyy seksille jos sitä oikeasti haluaa. Jos painottaa muut asiat tärkeämmäksi niin sitten ne on tärkeämpiä ja seksiä harrastetaan silloin kun sen kokee tärkeäksi.

Harraastamme harvemmin (2-4x kk) , mutta homma on laadukkaampaa kuin nuorempana. Tais sitten vaan kunto on jo tällä iällä (40+)huonompi,niin tuntuu kovemmalta=tajunnanräjäyttävältä urakalta.
Mutta sooloon kannattaa panostaa myös. Satisfyerilla saa eka omat himot hereille, niin siitä on helpompi jatkaa.

Siis tottakai! Siitähän tämä postaus kertookin, miten ollaan priorisoitu muita asioita 😊

Kiitos tästä kirjotuksesta! Vauvavuosi meni nohevasti, mutta niiden unettomien öiden myötä uni houkuttelee paljon enemmän ja päivällä löytyy aina muuta tekemistä. Muutama ”kauppareissu” tehty kun lapsi jätetty isovanhemmille ja kotiin pikasille, mut hirvee vaiva niissäkin 🤣

2v ja 2kk kotona, seksiä nyt ollaan yritetty harrastettua kerran viikkoon. Jos ei muuten kerkeä niin sitten vaikka keskellä yötä kesken unien😂 onneks molemmat tytöt nukkuu yöt hyvin. muuten saattas väsyttää😅

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X