desire nymark - Banneri

Meille iski maailman sitkein, rasittavin ja oudoin flunssapöpö elokuussa. Tämä saakelin pöpö on kiertänyt meidän perheessä seitsemän vitun viikkoa! Ollaan eletty melkoisessa selviytymismoodissa, jonka huomaa aika selkeästi nurkissa olevista pölypalleroista, pursuavasta pyykkikorista ja silmäpusseista. Päiväkodin syyskausi on toisin sanoen alkanut oikein mallikkaasti. Belle on ollut paikalla kokonaiset viisi päivää, joten seinät todellakin kaatuvat päälle tässä vaiheessa.


Testeissä ollaan ravattu, kaikki negatiivisiä. Lääkärissä ollaan myös ravattu tiheään tahtiin, diagnoosina ”ihan tavallinen syysflunssa”. Kerkesimme olla niiskuttamatta muutaman päivän, kunnes Bellelle ilmestyi valkoisia pilkkuja nieluun. Angiina. Onneksi se on selätetty, ja tällä hetkellä kaikki ovat väsyneitä ja turhautuneita, mutta terveitä. Koputamme siis puuta, että tämä järkyttävä syysflunssa olisi ohi meidän osalta. Mutta, tässä viime aikoina olen kahlannut kaikki suoratoistopalvelut läpi, joten listaan muille flunssaisille muutaman katsomisen arvoisen jutun!

1. Dirty John (netflix)

Tästä on tehty sekä dokkari että sarja. Suosittelen molempia! Koko case on todella karmiva ja pistää aivot raksuttamaan. Varsinkin ne kohdat, missä naisen uusi mies (tämä dirty John) käyttäytyy mulkkumaisesti naisen lapsia kohtaan. Miten sokeaksi rakkaus voi tehdäkään.

2. Jonestown: terror in the jungle (viaplay)

Tämä on dokkari, joka kertoo lahkosta. Näin lyhkäisyydessään: Vuonna 1978 tehtiin Jonestownissa, Guyanan viidakossa, Yhdysvaltain historian suurin joukkoitsemurha. Itse en tiennyt tästä asiasta yhtään mitään, mutta äitini kyllä muistaa miten telkkarissa ollaan uutisoitu tästä. Tässä keississä kuoli yli 900 ihmistä, josta suuri osa lapsia, joten ei ehkä välttämättä sovi herkille.

3. Ministry of evil: The twisted cult of Tony Alamo (viaplay)

Tämäkin on sellainen lahko/kulttidokkari. Kuusikymmentäluvulla Tony ja Susan Alamo rekrytoivat ihmisiä liittymään heidän lahkoonsa. Tämä sisältää niin paljon hulluja juttuja pahoinpitelystä lapsimorsiamiin. Yhdessä vaiheessa tämä Tony jopa pöllii ruumiin, ja tästä tehdään rikosilmoitus. Todella ahdistava, mutta silti katsomisen arvoinen.

4. Peter Nygård: naamion takana (discovery+)

Tämä dokumenttisarja avaa seksiuaalirikoksista syytetyn Peter Nygårdin elämää lähipiirin sanoin. Kyseessä on sellainen limanuljaska, että vitutuskäyrä ja verenpaine kyllä väistämättäkin nousee, mutta näistä asioista on pakko puhua, joten suosittelen katsomaan vaikka ei nyt ehkä sovi rentoutumista varten.

5. 9/11: One day in America (viaplay).

Tämä kuusiosainen dokkari kertoo terroriskusta 9/11. Itse olin 8 vuotias kun tämä kauhea asia tapahtui, joten tiesin tästä kyllä paljon, mutta en silti kaikkea. Dokkari sisältää aika paljon raakaa matskua, joten tämäkään ei ole herkille, mutta kyseessä on kuitenkin todella hyvä ja kattava dokkari.

Yritin heittää tänne sellaisia, jotka kaikki eivät ole nähneet. Mutta mikäli olet missannut nämä, niitäkin kannatta katsoa: Sons of Anarchy, Estonia (dokkari), Lucifer, Good girls, Suits, Billions, Queen of the South.

Iskekää tänne alle teidän leffa/sarjavinkkejä! Kuten huomaatte, olen kahlinut kaikki suoratoistopalvelut läpi aika aktiivisesti 😅

Kommentit (4)

YleAreenasta tanskalainen draamasarja Kolmekymppiset. Ihan loistava!!

Kiitti näistä, menee katseluun ainakin noi pari ekaa! Tässä mun (ei dokkari😄) vinkkejä! Orphan Black (netflix): käsittelee ihmiskloonausta, todella mielenkiintoinen sarja. Snowpiercer (netflix): dystopia siitä mitä käy, kun ihmiskunta on tuhonnut maapallon elinkelvottamaksi, ja kaikki jäljellä olevat ihmiset elävät junassa.

Blacklist! Löytyy Viaplaysta. Ja Kovat Kaulassa, jos sitä et vielä ole katsonut, sarja itsessään ei enää mikään uutuus toki ole.

Hei kiitos näistä! Mytte saa vielä poskihampaita, joten yöt menee pitkälti sarjojen parissa (samalla kun yritän silittää ja lohduttaa pientä) 😅

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X