desire nymark - Banneri

Siis apua mitä syvää paskaa nämä kirotut Pfizermenkat voivatkaan olla! Tiesin, että kierto voi mennä sekaisin rokotteen jälkeen, mutta en nyt ihan odottanut tällaisia monsuunimenkkoja sentään. Ensinäkin kierto meni totaalisen sekaisin. Tuntui että se vaan jatkui ja jatkui, ja oudoista alavatsakivuista huolimatta (jotka kyllä muistuttivat menkkakipuja) vuoto ei alkanut. Joskus kiertopäivä neljäkymmentäjotain (oiskohan ollut 46?) hana aukesi, ja voi pyhä sylvi mikä painajainen. Jälkivuoto ei ollut mitään tähän verrattuna.

Heräsin keskellä yötä ihan järkyttäviin kipuihin. Sellaisiin, että en edes kyennyt nousemaan ylös sängystä. Siinä sitten makasin verilammikossa ja yritin ottaa käyttöön niitä synnytysvalmennuksissa opittuja hengitysharjoituksia. Vuoto oli niin vitun runsasta, että maxitamppooni ja yöside ei edes estänyt läpivuotoa. SIIS KOMBONA. Kahden viikon ajan istuin sanomalehden päällä, koska se nyt oli ihan se ja sama mitä tortonkia sinne reikään pisti, monikkona tai jopa triplana, siellä oli sellaiset uhrijuhlat meneillään että pressu lienee ainoa luodinkestävä vaihtoehto.


”Juupas eipäs” terveisin kohtusi

Kahden viikon jälkeen vuoto loppui ja siirryttiin niihin ”juupas eipäs” päiviin. Päivä vuotamatta, heität tortonkit kaappiin ja liikut ilman siteitä ja suojia, hans aukeaa taas. Viikon juupas eipästelyn jälkeen menkat alkoivat taas. Nämä muistuttivat normimenkkoja, eli olivat runsaideltaan normaalit. Kipuasteikon perusteella sanoisin myös, että olivat ihan perusmenkat, mutta toisaalta tuon ekan episodin jälkeen kipukynnys varmaan oli astetta korkeammalla ku normaalisti. Nämä kestivät onneksi vaan kolme päivää, MUTTA SILTI, tuplamenkat. Mitä vittua.

En nyt siis odota tota toista rokotetta (saatika seuraavia menkkoja, ei saatana) mutta kyllähän minä kuitenkin meinaan sen ottaa. Korona on varmasti vittumaisempi kuin nämä kirotut Pfizermenkat, mutta olihan tämä monsuunimenkka-episodi silti melkoinen työmaa. En edes halua tietää mitä mun olemattomalle rautavarastolle kuuluu tämän jälkeen. Iloisesti olen kyllä popsinut rautalisää koko ajan, mutta eihän se tähänkään saakka ole vaikuttanut suuntaan tai toiseen. Mutta, ”onneksi hemoglobiini sentään on hyvä vielä!”, kuten joka ikinen lääkäri on toitottanut tähän saakka. Syytä paniikkiin ei siis ole, vieläkin ollaan elossa ja kahvin voimalla jaksan elää elämääni ainakin seminormaalisti.

Onneksi meidän pakastealkion siirto siirtyi eteenpäin. Muuten tämä kierron sekoilu olisi varmasti vituttanut astetta enemmän. Enkä nyt muutenkaan ikinä ole nauttinut menkoista. Ensin jäätävät PMS vitutukset, sitten itketään milloin mihinkin ja ollaan niin herkällä tuulella että oksat pois ja syödään IHAN KAIKKEA ja jäätäviä määriä. Turvotuksen ja finnien kanssa sitten odotellaan vuotoa ja seuraavat viisi päivää kärsitään kivuista, samalla kun pyrit suojaamaan kaikki valkoiset lakanat/housut/hameet/tuolit/sohvat/you name it. Ihan vaan sen takia, että koko tämä paska toistuu muutaman viikon päästä. Ei helvetti. Oispa edes noi tulpat ja rätit ilmaisia, kuten Skotlannissa.

Onko muita, jotka ovat kärsineet Pfizermenkoista?

Kommentit (32)

^ Hyvin sanottu siellä perällä. Harmi, että valtaosa ei tuotakaan kommenttia lue.

Siis yritetäänkö tässä normalisoida tätäKIN k-rokotehaittaa? Pfizermenkat. Sairasta 😡 Kenen mielestä on normaalia että flunssapiikki aiheuttaa epänormaaleja kuukautisvuotoja. Silti tuokin kirjoittaja-nainen on ottamassa toista piikkiä koska pelkää enemmän jotain 99,5%n selviämisennusteista koronaa, ja vaikka ne piikit ei estä sairastumasta eikä estä tartuntoja.

En voi kuin ihmetellä niitä jotka korruptoituneiden valtamedian ja poliitikkojen aivopeseminä uhrasi oman kehonsa ja terveytensä usalaisen huijarifirman kokeellisen geeni-injektion testaamiseen.

No mulla menee kuukautiskierto sekaisin jo ihan stressistä tai flunssasta. Raudanpuute taas aiheuttaa noita monsuunimenkkoja välillä, joten mun tapauksessa tämä kyllä on ihan normaalia enkä hirveästi jaksa stressata asiasta 🤷🏼‍♀️ Toinen kierto rokotteen jälkeen oli ihan tavallinen.

Onnea kaikille Stealth Sterilization-ohjelmaan osallistuneille.

Monihan on kommentoinut tähän, että ovat tulleet raskaaksi pfizer menkkojen jälkeen..🤔

Ihan kamalat menkat! Jokainen itse tietää parhaiten mitä tekee mutta suosittelisin miettimään vielä kaksi kertaa toista rokotusta. Ehkä semmoinen tutki – kyseenalaista – mieti -hetki olisi parasta? Tuollainen vuoto ei ole missään nimessä normaalia kenellekään ja on ihan älytöntä että näitä kuukautishäiriöitä pistetään stressin piikkiin mediassa ja julkisuudessa. Tällainen vuoto ei johdu stressistä eikä mistään muustakaan ”normaalista” vaivasta.

Oikeesti: tutkikaa – kyseenalaistakaa – miettikää! Kovin paljon tietoa ei löydy suomalaisesta mediasta vaan sitä on kaivettava hitusen kauempaa!

Ei oo ollu menkkoja yli 10 vuoteen. Lasten jälkeen oon käyttänyt minipillereitä ja niissä ei menkkoja tuu. Ja gynen kanssa juteltiin et näitä voi käyttää vaihdevuosiin saakka. Joten mulle ei rättipäiviä tuu. Rokote ei tehnyt muuta kuin leuanalus imusolmukkeet hieman turpos.

Täällä toinen Hep 🙏🏻. En edes tajunnu kierukan poiston jäljiltä että kyse vois olla myös rokotteen vaikutuksesta. You name it. Thanks. Aiva jännittää normalisoituuko tämä lysti ensi kuussa.. Pistää niin harmittamaan että hormonikierukka ei sopinut ja hanat aukes niagarana saman tien. Noh, näillä mennään.

Ei maksa vaivaa kokeilla joitai helppoja (osan aineista saa ruokakaupasta tai metsästä) vaihtoehtoisia hoitoja injektion haittaoireisiin. Itsekkin otan mäntyteetä ja rosepippuria suojautuakseni rokotettuje piikkiproteiinilta, vaikken rokotettu itse olekkaan. https://mkrsuomi.fi/koronarokotuksen-haittojen-torjuminen/

Kaikista aivopieruista tämä vei kyllä voiton… ei herranjumala sentään miten sekaisin ihmiset menevät, koululaitos on pahemmassa pulassa kuin pisa-tulokset edes näyttävät. Sulle ja muillekin salaliittoteorioihin uskoville – kantsii pitää ne ajatukset ihan siellä oman foliohatun sisäpuolella, kun muuten tulee ihmisestä aika v*tun tyhmä kuva. Ihanaa, että rokotepassi otetaan pian käyttöön.

Mitään vasta-argumentteja ei näköjään kuitenkaan ollut vaan päätit lähettää nollapostauksen, joka on täynnä henkilöön käyviä ad hominemeja.

Ei kuulosta kyllä ollenkaan normaalilta. Itse en imettövänä edes harkitse piikin ottamista. Mitä enemmän kuulee haitoista, sen varmemmin vastustan. Suosittelen kyllä odottamaan, sillä tutkimukset pahoin vielä vaiheessa. Voi lapsia!

Kyllä nämä rokotehaitat aiheuttaa paljon isomman ongelman kuin koronan sairastaminen. Ihmiset vuotaa ihan solkenaan, sitten tulee oireet ja aletaan tappelemaan siitä onko ferritiinin mittaaminen muoti-ilmiö vai ei… Tunnen myös 30 koronaan sairastunutta ihmistä, osa riskiryhmäläisiä ikänsä tai sairautensa puolesta. Kaikki kärsineet koronan pikku flunssana. Media vaan on uskotellut tämän olevan kamalan paha virus ja ihmiset sitten hakevat rokotteen ja kärsivät mitä kummallisemmista rokotehaitoista.

Ihan vain kiitos rehellisyydestä ja toki myötätuntotsempit! Aika karmealta kuulostaa. Toivottavasti oli vain väliaikaista moinen vesiputousefekti, eikä jää pysyväksi.

Olettehan kaikki monsuunimenkoista kärsivät/kärsineet tehneet haittavaikutusilmoituksen Fimeaan?

Mun läheisistäni on koronaan sairastunut noin neljä perhettä. Kenelläkään ei ollut mitään kummosempia oireita. Nää piikkioireet kuulostaa kyllä paljon pahemmilta. Niin ja ketään näistä perheistä ei ollut vielä rokotettu. Joku sairasti ensin koronan ja otti sitten piikin. Piikki oli kuulemma paaaaljon pahempi.

Ei oo vielä synnytyksen jälkeen alkanu menkat, kohta 10kk siitä, mutta kun kuullu näitä rokotuksen jälkeisistä oireista/vaikutuksista kuukautisiin, en kyl ehkä odota kovin innolla et mitä luvassa sit kun joskus päättävät alkaa… 🥴

Juu. Ensin kestivät 16 päivää ja vuoto 5-6x normaalia suurempi. Olis voinu vaan istua, nukkua ja syödä pytyllä. Vessassa ravasin 15-30min välein, öisin 30-60min välein. Kuukuppi oli aika hyvä kuitenkin. Neljä Japanin lippua piirsin lakanoille öisin, kun puolessa välissä menkkoja en vaan enää pysynyt hereillä, niin että olisin ollut vessassa joka tunti. Sitten tuli viikon tauko ja sitten alkoivat uudestaan runsaina. Väsymys ollut sanoinkuvaamatonta, hiljalleen helpottaa. Sterilisaatioon alle viikko.

Täällä! Ei menkkoja minipillereiden takia ollenkaan mutta samanapäivänä kun hain ekan pfizer rokotteen, illalla alkoi menkat. Kipu oli kans ihankun teininä. Niin outoa! Kesti pari päivää.

Kaks viikkoa synnytyksen jälkeen otin rokotteen ja siitä kaks viikkoa jomotti ja tuntu siltä kun olis ollu menkat mutta mitään ei tullu pihalle. No jälkitarkastuksessa sitten asennutin kuparikierukan ja sitten vuosin hulluna viikon, loppu viikoks ja nyt tiputtelee koko ajan…saas nähdä kauanko kestää ja mitä tapahtuu tokan piikin jälkeen….

Ja tuon jälkeen meinaat vielä ottaa rokotuksen uudestaan? Ja buusterit kaks kertaa vuodessa? Tyhmästä päästä kärsii koko pillu. 🙂

Kyllä meinaan 😊 en ymmärrä miksi näissä asioissa aina pitää asettaa rokotetut ja rokotevastaiset vastakkain. En minä kutsu rokotevastaisia tyhmiksi (tai mitään muutakaan). Jokaisen oma valinta mitä kehollensa tekee jne. Mutta en myöskään jaksa kuunnella mitään ”tyhmät lampaat” tai mikrosiruja sinne tänne 😴

Oli samanlaiset, tosi runsaat (ja väärään aikaan) mutta ei sentään lopuja. Kesto 8pv kun yleensä 2vrk 😀 ja 1pv väliä ja uusiks. Ei onneks ollu kipuja. Huhhuh!

Mulla on ollut aina runsas vuoto, eikä rokote asiaa ole muuttanut. Mulla kuukuppi – se sellainen suurin malli, johon pitäisi teoriassa mahtua vaikka koko viikon vuoto – täyttyy runsaina vuotopäivinä parissa tunnissa. Yötä päivää. Tamponeista luovuin aikanaan juuri siksi, ettei yösiteen ja suurimman OB:n kanssa välttämättä pärjännyt puoltakaan tuntia.
Sellaista se vain toisilla on.

Oon synnyttänyt vajaa 4kk sit ja menkat ei oo viel alkanut. Kuitenkin pari päivää rokotteesta maha oli turvonnut ja kipeä kuin ennen menkkojen alkua ja wcssä kerran pyyhkiessä tuli punaista. Vuoto ei tän enempää jatkunut ja menkkaoireetkin meni seuraavana päivänä ohi, mut uskon vahvasti että oli tän rokotteen syytä, koska ne menkat sitten ei alkanutkaan, eikä oo senkään jälkeen näkynyt, vaikka hieman yli ”kierron” verran tästä aikaa.

mullakaan ei ole menkat vielä alkaneet kun imetän tiuhaan vauvaa. mutta tokan rokotteen jälkeen on nyt viikon kestänyt mahakipu ja turvotus. kerran tuli paperiin punaista pyyhkiessä.

Onkohan turvallista imettää, jos olet ottanut rokotteen?
Ei kyllä itse imettäisi.
Jenkeistä on huonoja kokemuksia asiaan liittynen <3

Ei oo Pfizer menkat, mutta noi on mun normimenkat. Kestää sen 10-13päivää ja ekat 5päivää vuotaa läpi aivan kaikesta. On maksitamponit ja siteet ja silti saa 2h välein juosta vaihtamassa. Ja aivan piip*moinen paineen tunne alapäässä, ihan kun sieltä olis koko kohtu tippumassa alas.

Modernan rokotteen sain ja ekat menkat synnytyksen jälkeen alko kahen viikon sisällä rokotteesta. Ja voi jumaliste sitä vuodon määrää.. tunnin välein piti rättiä olla vaihtamassa. Ei riittäny ultra longit ja yösiteet. Vakavasti harkittin laittavani ne taaperon kokoset suojat mitkä laitetaan synnytyksen jälkeen🤯 puolitosta viikkoa vuoti ja siitä sitten puolen viikkoa mietti että vuotaako vai ei🤦‍♀️ nyt onneks näyttää että kierto on normalisoitumassa🤞

Kiteytit tän täydellisesti. V*ttu mitä paskaa on menkat ollu itellä toisen rokotteen jälkeen.

Ekat menkat oli n. Viikon myöhässä, kivut&vuoto aika normaalit, mutta nyt 12 pv myöhässä , että saa nähä koska alkaa 😒 Ei tässä nyt muuten , muttakun ollaan kans just toista vauvaa yrittämässä , niin en todellakaan olisi ottanut rokotetta ennen raskautumista jos olisin tämän tiennyt ( Ekat jutut näistä menkkasivuoireista luin viikko sen jälkeen ku otin ekan satsin…🙄🙄)

Täällä kärsittiin kans sellaisesta vuodosta,että luulin vuotavani kuiviin. Soitin pöivystykseen kolme kertaa ja seuraavana aamuna kävin gynellä tsekkaamassa,että kaikki ok. Huhhuh, elämäni pelottavin hetki!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X