desire nymark - Banneri

Löysin sattumalta raskaustestin meidän lääkekaapista, joten pakkohan se oli testata, vaikka virallinen testipäivä on vasta maanantaina 4.4. Olin ihan varma, että ei se kuitenkaan positiivista näytä ja oletin että menkat alkavat hetkenä minä hyvänsä. Tässä kierrossahan ovulaatio oli ihmeellinen, meillä oli oksennustauti ja siihen päälle vielä flunssa ja olisi muutenkin aika ihmeellistä jos heti ensimmäisestä siirrosta tulisi plussa. Testiin piirtyi kaksi vahvaa viivaa. Epäilin tietty et testissä on jotain vikaa. Se saattoi oikeasti jopa olla vanhentunut, koska oli vissiin jäännyt yli meidän hoidoista 2019.

Andreas lähti ostamaan uusia testejä ja vasta kolmannen positiivisen testin jälkeen tajusin, että kyllä ne oikeasti ovat positiivisia. Sain siis yhden positiivisen kiertopäivä 30 ja kaksi positiivista kiertopäivä 31. Minulle testipäivä on isketty kaksi viikkoa alkionsiirron jälkeen, eli vasta kiertopäivä 35. Käytännöt kuitenkin näköjään vaihtelee paikkakunnan mukaan, ja muissa paikoissa testipäivä on kaksi viikkoa ovulaation jälkeen. Täällä ollaan siis oikeasti raskaana, mutta en vieläkään ole sisäistänyt koko asiaa, vaikka positiivisesta testistä on kulunut neljä päivää. Tuntuu ihan uskomattomalta että ekasta yrityksestä muka tärppäsi. Näillä näkymin meille on siis tulossa kolmonen joulukuussa.

Vääränlainen reaktio, voisitko olla iloisempi kiitos

Viimeksi sain noottia, koska mun reaktio oli liian laimea. Ilmeisesti kaikki odottivat sellaista itken ja nauran samaan aikaan, ja olen onnen kukkuloilla. No, tällä kerralla se oli vielä laimeampi. En usko tähän, voiko oikeasti olla, onko testissä vikaa, näkeekö muut tässä kaksi viivaa, pitäisikö varata aika optikolle, voiko raskaustesti antaa väärän positiivisen. Siihen päälle tietysti kaiken maailman pelkotiloja. Uskaltaako tästä iloita, kerta on niin alussa. Raskausoireena minulla on menkkamaista jomotusta, mikä lienee ihan yleinen oire, mutta ahdistaa. Ravaan vessassa koko ajan ja joka kerta pelkään, että vuoto on alkanut. Tosin pientä vuotoakin voi olla, vaikka kaikki olisi hyvin.


Huomenna saan ilmoittaa positiivisen testituloksen omapolkuun. Tämä omapolku on siis HUSin sähköinen systeemi. Sitä kautta saamme ajan varhaisultraan. Kieltämättä jännittää ihan hirveesti. Lakko saattaa siirtää varhaisultran eteenpäin, joten en siis oleta että pääsisimme heti. Tämä on meille ihan ok. Hoitajat lakkoilee ihan syystä ja itsekin toivon, että lakko tuottaa tuloksia. Se, että meidän varhaisultra mahdollisesti siirtyy vähän eteenpäin ei ole maailmanloppu, ja jos nyt iskisi päälle paniikki, voimme aina varata ajan yksityiselle. Tässä kohtaa en tosin koe, että siihen olisi tarvetta, mutta eletään sellaista tunteiden vuoristorataa taas, että fiilis voi hyvinkin muuttua lähipäivinä.

Andreas on onnen kukkuloilla. Hän on jo raapustanut nimilistaa ja suunnittelee aktiviteettejä isyyslomalle. Itsehan olen aika väsynyt, turvonnut ja aamuisin myös pahoinvoiva, joten olen ollut aika flegu. Täällä on tosin paapominenkin alkanut jo, koska Andreas oli lukenut interwebsistä että kannattaa ”ottaa rauhallisesti raskauden alussa”. Hän siis siivoo, kokkailee ja häärää lasten kanssa. Odotusaika on molempien juttu ja koskettaa miestä ihan yhtä paljon kuin naista. Mies vaan hoitaa oman osansa muulla tavalla, esimerkiksi just tekemällä kotitöitä, kerta ei voi lasta kantaa. Onhan tämä Andreaksen into ja valtava vauvakuume ihan älyttömän söpöä, vaikka en itse ihan vielä uskalla innostua.

Kehossa selkeästi tapahtuu isoja muutoksia, jotka näkyy päänsärkynä, väsymyksenä, turvotuksena sekä menkkamaisena jomotuksena. Aamuisin on ollut vähän pahoinvointia, mutta ei kuitenkaan mitään sellaista järkkyä, mitä Bellen raskaudessa oli. Toivotaan siis että tämä pysyisi lievänä. Leukaan on jo nyt muodostunut mielenkiintoinen finnirykelmä. Puhutaan aina raskaushehkusta, mutta mulla se näkyy turvotuksena ja hormoniaknena. Ihan alussahan tämä on ja vielä voi sattua mitä vaan, mutta istun nyt siis jalat ristissä, toivon parasta ja yritän ottaa mahdollisimman rauhallisesti. Jos kaikki menee hyvin, saamme mitä parhaimman joululahjan tänä vuonna! ♥️ Belle on kovin innoissaan ja on jo raapustanut nimilistan. Siellä on mm Molgan, Simba ja Bruno. Nimestä saattaa siis ehkä tulla ”pientä vääntöä”.

Kommentit (8)

Hyvää äitienpäivää! Miten raskaus on sujunut?

Moi, olis kiva tietää sun oireet ennen plussaa ja teitkö ennen tätä testiä muita testejä? Olen itse samassa tilanteessa, joten sellaiset kiinnostaa.

Ihanaa onnea teille pienen ihmeen odotukseen!!😍

Onnea ihana ihana uutinen kunpa itse saisi pian myös vastaavan onnene kokea ja että kaikki menisi hyvin tällä kertaa

Eeeeeen kestä!!!! Toivotaan, että kaikki menee hyvin❤️ seurannut teitä 5 vuotta kun oma lapsenlapsi syntyi samalla viikolla Bellen kanssa. Ihaninta kaikkea teille!!! Ja Andreas on söpöin! O-N-N-E-A!!! T mummeli

Oij, ONNEA!!!!😍😍 IHANAA!!❤️❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X