desire nymark - Banneri

Ensimmäinen raskauskolmannes on kohta pulkassa, ihanaa! Samalla hullua ajatella, että yksi kolmasosa tästä urakasta kohta on ohi ja förbi. Aika on loppupeleissä mennyt ihan mielettömän nopeasti. Tänään mittarissa on 12+1, eli vielä olisi 195 päivää jäljellä laskettuun aikaan. Kolmosen laskettu aika osui aika kivalle päivälle, nimittäin mun äidin syntymäpäivälle. Tosin tiedämme jo että he eivät tule viettämään yhteissynttäreitä, kerta tämäkin tulee sektiolla. Lääkäri kyllä mainitsi, että nykyään on myös tutkittu josko alatie onnistuisi vielä kahden sektion jälkeen ja ilmeisesti onnistuu vallan mainiosti, mutta kyllä tämä silti menee suoraan sektioon ja sehän sopii minulle vallan mainiosti.

Lääkäri oli analysoinnut mun kilpparikokeita ja tässä vaiheessa ei vielä ole tarvetta tehdä mitään, vaikka tuo tsh on vähän matala. Jatkossa kilppariarvoja seurataan 4-6 viikon välein, eli labrassa saan ravata aika usein tässäkin raskaudessa. Maanantaina kävin myös labrassa tota nt-ultraa varten, enkä ole ihan varma mitä kaikkea multa otettiin. Olen kyylännyt maisaa ihan hulluna, siinä toivossa että tulokset mun rauta-arvoista olisi siellä, mutta ei ole. Muuten sanoisin, että olemme menossa kohti parempaa suuntaa. Eilen söin lämpimiä voileipiä ja tänään pastaa, joten toivotaan että tilanne helpottuu tämän ensimmäisen raskauskolmanneksen jälkeen.

Siellä on ihan varmana kaksoset!

Vatsan koko herättää edelleenkin paljon keskustelua sekä veikkauksia kaksosista. Kuten ennen mainitsin, en itse usko monikkoraskauteen, kerta varhaisultrassa näkyi vaan yksi tyyppi, mutta tiedostan kyllä että vatsa näkyy erittäin selkeästi. Moni myös mainitsi että monikkoraskaus ei välttämättä näy varhaisultrassa, mutta minä kävin niin myöhäisillä viikoilla, joten uskon että tässä voi hengittää ihan normaalisti. Ei sillä, että kaksoset olisi mikään maailmanloppu, mutta olisihan se kieltämättä järkytys silti. Just olen pähkäillyt miten meinaan mahduttaa kolme istuinta meidän autoon, joten menisin varmaan ihan sekaisin jos pitäisi mahduttaa yksi lisää plus tuplarattaat jne. Toisaalta mummini kyllä edelleenkin väittää, että minun tädit olivat maailman helpoimmat vauvat, vaikka niitä nimenomaan oli kaksi. Monikkoraskauden mahdollisuus yhden alkion siirrossa on kuitenkin minimaalinen, joten aihetta ei varmaan kannata spekuloida sen enempää. Tällä kerralla nyt vaan olen kokoluokkaa neljä makkaria + keittiö ja kph.


Äippälomaan on enää viisi kuukautta ja sekin tuntuu aivan hullulta! Mitä vanhemmaksi tulee, sen nopeammin aika menee. Tällä kerralla meillä ei ole vauvalle omaa huonetta, joten lastenhuonetta en pääse sisustamaan, mutta huomenna meillä alkaa maatyöt raksaa varten! Eli onpa vähän enemmän sisustettavaa sitten, kun laajennusosa valmistuu. Mitään tiukkaa aikataulua meillä ei ole, koska siihen vaikuttaa noin miljoona asiaa, mutta olen jo kovin innoissani siitä että projekti ylipäätänsä alkaa! Ideaalitilanne olisi tietysti että koko torppa olisi valmis ennen vauvan syntymää, mutta se menee aivan liian tiukille ja liian tiukka aikataulu ei ikinä ole hyvä juttu. Ollaan siis siirretty sellaiseen boheemiin ”kaikki aikanaan” asenteeseen ja elämä on huomattavasti helpompaa näin.

Seuraava iso juttu raskauden suhteen on siis nt-ultra, joka on ensi viikon tiistaina. Sekin kieltämättä jännittää, varsinkin nyt kun minulla on ollut vähän tiputteluvuotoa. Niukkaa sellaista, mutta kuitenkin. Sormet sekä varpaat ristissä kohti tiistaita sekä sitä niin kovin odotettua toista raskauskolmannesta.

Kommentit (3)

Mun mielestä sun vatsa on täysin normaali noilla viikoilla. Ja huomioon ottaen hormonilääkkeet ja kolmas raskaus. Onnea raskaudesta ❤️

Kyllä, sun maha on valtava. Täältä tullaan viikko jäljessä eikä näy vielä oikein mitään muutosta. Toki olen sanonut aina että mun alavatsapömppö on tyyliä 3-4 kk raskaana. Eipä ole tarvinnut raskautta piilotella kun on muutenkin vähän pyöreämpi😅 tsemppiä valtavasti…

No meidän kaksoset näkyi vasta 10+ jotain 😅 varhaisultrassa ei ollut kun yks.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X