desire nymark - Banneri

Tänään kävin nt-ultrassa ja tyypillä on kaikki hyvin! Hän liikkui oikein aktiivisesti, vilkutti ja huokaili ja teki kuperkeikkoja. Niskaturvoitus oli 1.2-1.9 eli rajan alla. Jäämme nyt siis vielä odottamaan kirjettä, koska niskaturvoitukseen kohdistetaan verikoe sekä muita riskitekijöitä. Yksi riskitekijöistä on ikä, mutta tämä lasketaan ilmeisesti alkion iän mukaan. Eli papereiden mukaan olisin sitten 26 vuotias, eikä 29. Nämä asiat jaksavat aina hämmentää ja yllättää, vaikka kyseessä on meidän toinen pakkassiirto.


Kaikki näytti siis hyvältä, mikä on meille kaikille iso helpoitus. Pahoinvointi on mennyt parempaan suuntaan, mutta väsymys sen kun pahenee. Tämä johtuu ilmeisesti rauta-arvoista. Kyselin labratuloksien perään, koska nämä eivät edelleenkään näy mulle maisassa eikä omakannassa. Hemoglobiini oli ihan hyvä (126) mutta ferritiini 6, eli aika matala. Valitettavasti mennään yleensä pelkästään hemoglobiinin mukaan, joten jäämme nyt siis näköjään taas odottamaan kunnes se laskee alle 100 ja sitten vasta mietitään rautainfuusiota, jos silloinkaan. Seuraava neuvolakäynti on 14 kesäkuuta, joten katsotaan miltä hemppa näyttää sitten.

Synnytyssairaala on jo valittu

Naistenpolilla oli taas vastassa tuttu kätilö, joka oli mukana esikoisen synnytyksessä sekä hoiti suurimman osan ultrakäynneistä kuopuksen kanssa. Jälleen kerran harmittaa, että synnäri suljettiin, koska naistenpolilla on aina ollut tosi kiva henkilökunta ja muutenkin tosi rauhallinen fiilis verrattuna esimerkiksi Naistenklinikkaan. Tosin minulla on pelkkää positiivista sanottavaa Espoon sairaalasta missä kuopus syntyi, joten meidän kohdalla synnärisairaala on jo valittu. Kätilön mukaan suunnitellut sektiot yleensä ajoittuu raskausviikolle 39, eli meidän kohdalla se olisi joskus ihan joulukuun alussa.

Sain jo varata ajan rakenneultraan, mutta se on vasta heinäkuun loppupuolella. On muuten törkeen hyvä systeemi tämä sähköinen ajanvaraus. Ennen kotiin saapui kirje missä oli päivämäärä ja aika, mutta nykyään pääset itse selaamaan vapaita aikoja ja valitsemaan itsellesi sopivan ajan. Mitään syytä tiputteluvuodolle ei löytynyt, joten toivotaan että loppuraskaus menisi ilman tätä rasittavaa vaivaa, joka aina iskee pienen paniikin päälle. Istukka on etuseinässä, joten en välttämättä tunne vauvan liikkeitä vielä hetkeen. Pakko myöntää että en edes muista missä istukka sijaitsi viimeksi, saatika milloin tunsin ekoja liikkeitä. Esikoinen oli aika rauhallinen, kuopus taas jumppasi ja myllersi taukoamatta. Varsinkin öisin, mikä vaikutti negatiivisesti yöuniin.

Kuopuksesta puheen ollen. Meillä on nyt menossa joku ihme vaihe, taas. Herätään 3-4 aikaan ja nukahdetaan uudestaan vasta joskus aamulla, jos silloinkaan. Ollaan Andreaksen kanssa ihan saakelin väsyneitä. Esikoisen kesäloma alkoi tänään ja olen jo nyt vastaanottanut reklamaation säästä. Sinänsä olen kyllä samaa mieltä, kaatosade ei ole se kaikista ihanin lomasää. Hän oli kuitenkin tosi innoissaan ultrakuvista ja uteli heti jos me jo tiedämme kumpaa sukupuolta vauva on ja rupesi päivittämään hänen omaa nimilistaa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X