desire nymark - Banneri

Kesäloma on nurkan takana ja toivon mukaan pääsemme nauttimaan Suomen kesästä rannalla, metsäretkillä, mökillä, puistoissa sekä omalla terassilla. Tämä tarkoittaa myös, että helppojen välipalojen tärkeys korostuu, koska en todellakaan halua viettää suurimman osan kesästä keittiössä ja haluan että lomareissut onnistuvat ilman nälkäkiukkua.

Semperin fruktmumsit ovat todella näppärä välipala ja maistuvat meidän lapsille ihan sellaisenaan, mutta näistä saa myös taijottua vaikka mitä! Fruktmumseja löytyy monessa eri maussa ja sisältävät soseutettuja hedelmiä. Ei makeita mehuja tai mehutiivisteitä, eikä lisättyä sokeria. Lisäksi puuroihin on lisätty lasten kannalta tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita sekä rapsiöljyä. Semper on juuri lanseerannut uutuusmaun Mustikka & kaura, mistä meidän esikoinen oli kovin innoissaan. Uutuusmaku pääsi testiin pienen paniikin kautta, kun olin unohtanut että päiväkotiryhmä oli menossa metsäretkelle ja välipalaboksiin piti keksiä kivaa sisältöä minuutin aikataululla.

Mustikkaletut

Mieheni, joka on tämän talon kokki, kehitti lettureseptin käyttäen Semperin mustikka & kaura frutkmumsia ja näistä tuli ihan älyttömän hyviä! Itse koen että letut ovat jälkiruoka, mutta lisäämällä fruktmumsin letuista tulee jämäkämpiä ja niillä lähtee nälkäkin, joten sopivat erinomaisesti välipalaksi, aamupalaksi tai brunssiin ja jopa päivälliseksi.

RESEPTI

1 pussi Fruktmums mustikka&kaura

1 DL MAITOA

1 KANANMUNA

3/4 VEHNÄJAUHOA


Hillon voi korvata fruktmums smoothiella. Meidän lapset yleensä haluavat fruktmums vadelmaa tai fruktmums mansikkaa lettujen kanssa. Tällaiset helpot reseptit ovat myös sadepäivän pelastus. Sopivan helppo ja nopea, joten lapset voivat osallistua ruuanlaittoon ja ruoka on valmis ennen nälkäkiukkua. Näillä pienillä kun keskittyminen herpaantuu aika nopeasti ja sitten ollaan jo tyhjentämässä kippoja ja kappoja pitkin keittiötä.

Vuosien varrella mieheni on taikonut vaikka mitä Semperin fruktmumseista, kuten esimerkiksi Mytten 1v kakku, mehujäät (nämä ovat muuten iso pelastus jos lapsesi tekee hampaita tai sairastaa angiinaa!) ja joulutortut. Semperin sivuilla löydätte enemmän reseptejä, mikäli haluatte kokeilla jotain uutta lasten kanssa. Fruktmums soseet ovat myös olleet todella iso pelastus meidän vähän liiankin nirson 5v kanssa. Hänelle iskee välillä päälle sellaisia vaiheita, kun mikään ei kelpaa ja eletään pyhällä hengellä. Herkkujen sijaan yritän myös tarjota näitä smoothiepusseja. Ei sillä, että olisin täysin valkoista sokeria vastaan, mutta se sokerihulina karkkien jälkeen.


Olen itsekin turvautunut fruktmumseihin raskauspahoinvoinnin aikana. Varsinkin jääkaappikylmänä nämä ovat oiva välipala ja moni teistä myös vinkkasi näistä, joten en liene ainoa kenelle ovat olleet pelastus alkuraskaudessa. Kertokaa mitä piditte lettureseptistä mikäli päätätte kokeilla! Andreas on tästä reseptistä niin kovin ylpeä, kun löysi lettuihin täydelliset mittasuhteet
😁

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X