desire nymark - Banneri

Kolmosella ei vielä ole mitään työnimeä, vaan menee koodisanalla kolmonen tai ”tuleva vauva”, enkä usko että tulemme keksimään hänelle työnimeä. Kuopuksella ei myöskään ollut, vaan sai koodinimensä Mytte vasta synnytyksessä. Sillä nimellä häntä edelleenkin kutsutaan. Nykyään tosin olemme siirtovaiheessa, ja välillä häntä myös kutsutaan nimellä Allis. Tämä on sinänsä vähän outoa, koska ajattelimme että hänen nimeä lausuttaisiin Aliis.

Kuopuksen kohdalla ajatuksena oli löytää B kirjaimella alkava nimi, joka sopisi kivasti Bellen kanssa. Nimilistalla oli Bianca, Beatrice ja Benjamin. No, kuopus ei sitten näyttänyt yhtään Biancalta eikä myöskään Beatriceltä. Siirryttiin sitten takaisin satuteemaan, koska Belle sai nimensä Kaunotar ja hirviö leffan mukaan. Nimilistalle ilmestyi My, Alice, Madicken ja Ronja, mistä sitten päädyimme Aliceen. Nyt jälkeenpäin mietittynä My ja Ronja olisi ehkä olleet sopivampia, koska hän on kyllä sellainen rämäpää että huhhu.

Tällä kerralla ajatuksena olisi siis taas löytää satuteemaan sopiva nimi. Esikoisen listana on tietysti Bruno ihan kärjessä ja heti perään Pumba sekä Timon. Sen kyllä sanon, että satuteemaan sopiva nimi on yllättävän vaikea löytää, joten saattaa olla että päädymme johonkin ihan muuhun ja skipataan koko teema kolmannen kohdalla. Nimilistalle on tähän saakka päätynyt Bianca, Ophelia, Aurora, Odette, Fiona, Ronja, Cedric, Caspian sekä Lucius. Teeman ulkopuolelta löytyy sitten vielä Celene, Gabriel sekä Atlas. Poikanimien kohdalla olen todella nirso, joten niitä ei ikinä ole mitenkään runsaasti kertynyt meidän nimilistalle.

Selasin myös meidän sukupuuta ja sieltä löytyi vaikka mitä, mm. Adelaide, Aina, André, Filippa, Ceasar, Astrid, Saga, Victoria sekä sitten vielä astetta vanhempaa mallistoa kuten esimerkiksi Kurt, Fjodor, Rune, Gerda, Göta, Ingeborg, Gunhild. Sieltä en löytänyt mitään nimilistalle pistettävää, vaikka Saga ja Astrid sinänsä sopisivat teemaan. Molemmat lapset ovat lopulta saaneet nimen joka ei ollut mukana nimilistalla, joten jos historia toistaa itseään tiedämme, että kaikki äsken luetellut nimet eivät ainakaan päädy viralliseksi nimeksi. Molempien kohdalla nimi on lyöty lukkoon vasta muutama minuutti ennen papereiden allekirjoittamista. Mytten kanssa tuli jopa muistutus kirje, että voisitteko nyt jo lyödä jonkun nimen lukkoon ja ilmoittaa valittu nimi meille, kiitos.

Onko nimen valinta ollut teille helppoa vai aiheuttanut päänvaivaa? 😀

Kommentit (1)

Satuteemasta valitsisin itse nk. sivuhenkilöitä esimerkiksi Ronjastasta valitsisin nimen Mattis ja Marikista nimen Alva.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X