Eveliina Matilda - Hero Header

Tervetuloa

… seuraamaan vauvan odotusta ja siinä sivussa vähän kaikkea muuta mitä ympärilläni tapahtuu.

Olen siis 18-vuotias nuori nainen. Nyt olen kesälomalla ja syksyllä alkaa viimeinen opiskeluvuoteni turvallisuusalalla. Tarkoitukseni on valmistua turvallisuusvalvojaksi keväällä 2014. Miesystäväni xxxxx on xx-vuotias xxxxxx. Hän lähti tammikuussa armeijaan ja vapautui sieltä vihdoin kesäkuussa. Nyt xxxx on palannut takaisin töiden pariin. Asumme Turun seudulla ja aivan lähiaikoina tiedossa on muutto uuteen kotiimme! Kotipaikkakuntamme muuttuu ja sen myötä monta muutakin asiaa. Tällä hetkellä uudesta kodistamme puuttuu vielä kylpyhuoneen laatoitus sekä kettiön tasot ja kaapit. En malta odottaa, että pääsemme uuteen, ihanaan kotiin ja saan alkaa laittaa vauvanhuonetta valmiiksi.

Raskauteni sai alkunsa helmikuussa xxxxx armeija-aikana. Nyt puoliväli on ohitettu ja olen viikolla 23+0! Noin neljän kuukauden päästä, marraskuussa, meillä on pieni vauva! Laskettuaika on 18.11.2013. Raskauteni on sujunut tähän asti todella hyvin. Minulla ei ole ollut oikeastan mitään raskausvaivoja. Ehkäpä ne kipuilut ja muut vaivat odottelevat suurempia viikkoja…

Niskaturvotusultra raskausviikolla 12.

Jalkapohjat rakenneultrassa raskausviikolla 20. Ultraaja antoi meille myös varovaisen tyttölupauksen!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Miten meinasit hoitaa opiskelut jos pieni syntyy jo tämän vuoden puolella`?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä