eveliina matilda - Banneri

Oih, teitä lukijoita on eksynyt tänne ihan huikeee määrä!
Tämä voi johtua jostain synnytys/imetyshormoneista(?) mutta ihan liikutun siitä kuinka moni jaksaa lukea ja kommentoida mun tarinointiani täällä. Vaikka en aina vastaa kaikkiin kommentteihin, niin silti aina luen viestinne ajatuksella. Joka kerta tulee tosi hyvä fiilis kun kirjaudun bloggeriin ja näen että moni on taas ottanut kantaa kirjoitukseeni. Ilman teitä lukijoita mulla ei todellakaaan olisi näin suurta motivaatioita pitää tätä blogia.

Viime päivinä meidän perheen elämä on ollut kovin menevää.  Minä olen päivisin koulussa ja iltaisin teen koulujuttuja, (järjestän ristiäisiä) ja nyt parina iltana olen ollut järjestyksenvalvojana jääkiekkopeleissä. Tony taas on painanut töissä pitkiä päiviä ja tehnyt töitä myös viikonloppuina. Vapaa-aika Tontsalla on mennyt jääkiekkoharjoituksissa ja -peleissä. Ja kun tähän kaikkeen lisätään vielä pikkuvauva, niin on aivan mahtavaa jos päivällä ehtii istahtamaan puoleksi tunniksi kahvikupin äärelle, saati päivittämään blogia….
Tälläinen menevä elämäntyyli kyllä sopii mulle. Ainoana miinuksena on se että kotityöt kasaantuvat, meinaan pyykkivuoren huippu hipoo kattoa ja tänäkin iltana meidän keittiössä tuoksuu noutoruoka.
Minä en tosiaankaan ole samalla aaltopituudella facebookin mammaryhmien kotiäitien kanssa. Harvase päivä äidit valittavat kun ovat jumiutuneet kotiin ja seinät kaatuu päälle koska mihinkään ei tule lähdettyä ja vauva on kutakuinkin fuusioitunut kiinni äitiin. En toki moiti mutseja jotka valitsevat tämän ehkä hieman ”perinteisemmän” tavan elää vauvan kanssa.
Tässä mun koulunkäynnissä ja muissa menemisissä mua pelottaa ainoastaan se että jään jostain paitsi. Adeliina kasvaa kovaa vauhtia ja oppii jatkuvasti uutta. Mitä jos minä olen jossain muualla silloin kun vauva esittelee jotain uutta taitoaan? Olisi kamala kuulla joltain kenellä vaavi on ollut hoidossa että: ”tänään Adeliina hokaisi miten tartutaan leluun..”  Aina kun olen Adeliinan kanssa nautin hänestä ihan täysillä. Nyt kun koulun käynnin myötä mulla on päivisin vahemmän aikaa neidin kanssa, niin osaan ottaa yhteisestä ajasta kaiken ilon irti. Kun on hetken erossa niin sitä jaksaa ihan eri tavalla seurustella ja puuhailla pikkuisen kanssa. Suosittelen että kaikki kotiäidit ottavat ainakin kerran viikossa itselleen pari tuntia lapsivapaata aikaa, koska sen jälkeen sitä taas näkee lapset eri silmin ja pikkuisen ikävän siivittämänä jaksaa puuhailla heidän kanssaan koko sydän mukana.

Adeliinan tämän hetken ykköslelu!

Mun pitisi keksiä blogille uusi nimi ja tehdä uusi banneri, kun vanha nimi on vähän tyhmä, kerran lapsen nimi onkin nyt sitten Adeliina eikä Ellie. Mun pää lyö ihan tyhjää nimen suhteen. Yritin banneriakin väsätä muutamaan otteeseen, mutta olen vaan niin surkea kuvanmuokkauksessa ja muussa, ettei siitä tullut yhtään mitään. Jos teillä on ehdotuksia blogin uuden nimen suhteen niin otan kaikki mielelläni vastaan! Ja jos täältä löytyy joku innokas bannerin tekijä niin kaikki vinkit ja ideat on tervetulleita.

Kommentit (16)

Mikä se sun siskon blogin osoite on??

Juu kyllä rinnat,imetys ja synnytys/raskaus jutut on kiinnlstavia

Hienoa että saat opinnot hoidettua loppuun. Omassa elämäntilanteessani toivoisin vielä saavani ns. iltatähden (yritystä ollut nyt 3 kk). En halua mitenkään paheksuen arvostella kenenkään valintoja. Itse olen päättänyt että jos niin ihanasti asiat menee että lapsi tulee niin haluan sitten todellakin nauttia siitä vauva ajasta ja olla paikalla. Tilanne nyt on kuitenkin eri kuin silloin ku tein lapseni nuorena (18 v) ensimmäinen lapsi. Nyt on ammatti ja työpaikka ja vakaa taloudellinen tilanne. Toki pidän kiinni harrastuksestani eli monenlaisesta liikunnasta. Ajattelen asian niin että tämä lapsi sitten todellakin on se viimeinen enkä halua missata mitään. Meillä on uusioperhe. Mun lapseni on jo aikuisia vaikka itse olen 39 🙂 Miehelläni on kaksi lasta. Nyt olisi vielä aikaa ja mahdollisuus yhdelle pienelle!
Tämä blogi on hyvä kun jaksat kirjoitella myös lapsestasi eikä pelkästään kaikkea muuta. Vaikutatte hyviltä ja huolehtivaisilta vanhemmilta. Ja pakko sanoa, että olet todella luonnon kaunis!

Munkin pitäis valmistua kokiksi tänä.keväänä. Sain kuitenkin 11/13 vauva. Täysipäiväisesti oöin kotona 2kk sen jälkeen jatkoin koulua 3pv viikossa. Vauva oli 8-13 mun äidillä ja 13-16 miehen mummin luona.
Vähensin imetystä kuitenkin 2.5kk imetin.
Opiskelu tasa painottaa arkea, haluan olla myös töissä/opiskelemassa.
Ja kesä ollaan taas yhdessä 🙂

Mä oon sunkaa nii samaa mielt sun kaa! 🙂

Milla

Juu imetys ja synnytys jutut on kiinnostavia… Hyvä blogi!:-P:-)

Eikö sulla imetys kärsi? Ja koska sä yleensä oot pikkusen kans?

Tuo "Me & Adeliina" ois muuten hyvä, mutta paremmalle kuullostais "Us/We & Adeliina / Me ja Adeliina"

Blogin nimeksi sopisi yksinkertaisesti "Me & Adeliina" tai vaan pelkkä vauvan nimi

Tee Semmonen banneri kisa 😉 Niinkun siskosi! Blogin nimestä-että joku yksinkertainen, lyhyt ja ytimekäs, joka kuvaa hyvin blogia. Nätti oot <3

Vauvallanne on niin kaunis nimi, että sopisiko bloginkin nimeksi ihan vain Adeliina? 🙂

Ei nyt millään pahalla mutta: Itselläni on Adeliinan ikäinen vauva ja hieman särähti korvaan tuo " vauvan fuusioituminen äitiin".. itse täysimetän (ja tosi tyytyväinen, että imetys onnistui) ja vauva syö päivisin noin 2-3h välein. Eipä siinä ihan hirveen kauas vauvasta lähdetä, toki pyrin käymään esim. kaupungilla tai salilla pari kertaa viikossa.. mutta kyse on siis vain muutamasta tunnista.. siis minkäs teet, ihan hirveen paljon ei omaa aikaa saa, kun imettää! Eli mä ymmärrän kyllä hyvin äitejä, jotka valittaa, että seinät kaatuu päälle ja välillä haluaisi vaikkapa käydä leffassa tai baarissa tai olla vaikkapa yksi päivä ihan itsekseen 🙂

Söpö neiti! Oon samaa mieltä, että lapsivapaata pitäis jokaisen raaskii ottaa! 🙂

Mun mielestä tuo banneri mikä sul nyt on, on tosi hyvä! 🙂

Ehkä helpoin ratkaisu blogin nimelle olisi vaan vaihtaa tytön oikea etunimi Ellien paikalle 🙂

Voi mikä ihana neiti! Tosi paljon sun näköinen 🙂

mä tyksin sun blogistas tosi paljon, varsinkin sun kirjotustavasta, jota ainakin ite tykkään lukee c:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X