eveliina matilda - Banneri
Ihan ensimmäiseksi kiitos kaikille onnittelijoille! <3
Mun valmistujaisjuhlat sujui tosi hyvin. Aamulla meidän luokalla oli todistustenjako Villa Marjaniemessä. Tilaisuudessa oli alkumalja, kartanon esittely, paljon puheita, meidän luokan musiikkiesitys, kakkukahvit sekä tietysti todistusten jako. Olen erittäin tyytyväinen päättötodistukseeni. Siinä taisi olla pari ykköstä mutta loput numeroista olivat vaihtelevasti kakkosia ja kolmosia. Arvosteluasteikko on siis numeroin 1-3.    

Iltapäivällä minua juhlittiin sukulaisten ja ystävien kesken vanhemmillani, jonne äiti oli järjestänyt hienot juhlat. Ruoka sekä kahvipöydän tarjoilut olivat tosi hyviä ja sain aivan ihania lahjoja. Vieraat näyttivät viihtyvän ja niin vihdyin minäkin. 
Sain tarpeellisia lahjoja sekä rahaa. Kiitos kaikille!
Myös Adeliinaa lahjottiin. Ihana lammas käsinukke sekä ylisuloinen aasiksi pukeutunut nalle. 😀
Aden kummitäti Sohvi osti typylle ihania kesävaatteita
Sohvi <3

© Emilia 
© Emilia

Illalla vieraiden lähdettyä, myös vanhempani läksivät kotoa, koska kokoonnuimme luokkani kanssa vanhempieni luona juhlistamaan päätöspäivää hieman kosteammissa merkeissä. Hengailtiin altaalla, pelattiin biljagdia, grillattiin ja juotiin. Puolen yön maissa siirryimme juhlimaan Turun Yökerhoon, mistä meille oli varattu pöydät. Ilta hieman venyi ja minä taisin olla kotona joskus aamulla viideltä. 😀 Tuli juhlittua tarpeeksi taas vähään aikaan!

P.S 
mekko Zara 
rannekorut ja korvikset Accessorize
kaulakoru Kultajousi

Kommentit (5)

Paljon onnea valmistumisen johdosta. 🙂 Ihania lahjoja olette molemmat saaneet. 🙂

Paljon onnea! Oot tosi kaunis näissä kuvissa 🙂

Jättisuuret onnittelut täältäkin – uskomaton suoritus! Jossain vaiheessa olisi kiva lukea postaus, jossa avaisit vähän turvallisuusvalvojan työtä ja sitä, minkälaisia ura-/kouluttautumissuunnitelmia itselläsi on jatkossa.

-Koo

Paljon onnea valmistumisen johdosta! Uskomaton suoritus kun juuri syntyneen vauvan kanssa jaksoit opiskella!! Siihen ei moni pysty 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X