eveliina matilda - Banneri

Juhlatunnelmia

Ihan ensimmäiseksi kiitos kaikille onnittelijoille! <3
Mun valmistujaisjuhlat sujui tosi hyvin. Aamulla meidän luokalla oli todistustenjako Villa Marjaniemessä. Tilaisuudessa oli alkumalja, kartanon esittely, paljon puheita, meidän luokan musiikkiesitys, kakkukahvit sekä tietysti todistusten jako. Olen erittäin tyytyväinen päättötodistukseeni. Siinä taisi olla pari ykköstä mutta loput numeroista olivat vaihtelevasti kakkosia ja kolmosia. Arvosteluasteikko on siis numeroin 1-3.    

Iltapäivällä minua juhlittiin sukulaisten ja ystävien kesken vanhemmillani, jonne äiti oli järjestänyt hienot juhlat. Ruoka sekä kahvipöydän tarjoilut olivat tosi hyviä ja sain aivan ihania lahjoja. Vieraat näyttivät viihtyvän ja niin vihdyin minäkin. 
Sain tarpeellisia lahjoja sekä rahaa. Kiitos kaikille!
Myös Adeliinaa lahjottiin. Ihana lammas käsinukke sekä ylisuloinen aasiksi pukeutunut nalle. 😀
Aden kummitäti Sohvi osti typylle ihania kesävaatteita
Sohvi <3

© Emilia 

Illalla vieraiden lähdettyä, myös vanhempani läksivät kotoa, koska kokoonnuimme luokkani kanssa vanhempieni luona juhlistamaan päätöspäivää hieman kosteammissa merkeissä. Hengailtiin altaalla, pelattiin biljagdia, grillattiin ja juotiin. Puolen yön maissa siirryimme juhlimaan Turun Yökerhoon, mistä meille oli varattu pöydät. Ilta hieman venyi ja minä taisin olla kotona joskus aamulla viideltä. 😀 Tuli juhlittua tarpeeksi taas vähään aikaan!

P.S 
mekko Zara 
rannekorut ja korvikset Accessorize
kaulakoru Kultajousi

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Paljon onnea valmistumisen johdosta. 🙂 Ihania lahjoja olette molemmat saaneet. 🙂

Avatar

Paljon onnea valmistumisen johdosta! Uskomaton suoritus kun juuri syntyneen vauvan kanssa jaksoit opiskella!! Siihen ei moni pysty 😉

Avatar

Jättisuuret onnittelut täältäkin – uskomaton suoritus! Jossain vaiheessa olisi kiva lukea postaus, jossa avaisit vähän turvallisuusvalvojan työtä ja sitä, minkälaisia ura-/kouluttautumissuunnitelmia itselläsi on jatkossa.

-Koo

Avatar

Paljon onnea! Oot tosi kaunis näissä kuvissa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä