eveliina matilda - Banneri
Minä en todellakaan ole mikään tyylitaituri, mutta toiveidenne takia ajattelin tehdä muutaman kirjoituksen siitä miten laitan itseni, mitä tuotteita ja välineitä käytän. 
Aloitetaan vaikka meikistä, mikä kylläkin on melko olematon osa ulkonäköäni. En ole taitava meikkaaja, enkä siksi käytä kovin paljoa meikkiä, mutta meikkaan kyllä päivittäin, paitsi harvemmin mökillä. Tykkään itselläni luonnollisesta meikistä, en jotenkin tunne peilikuvaani omakseni jos naamassani on raskaat rajaukset tai näyttävästi punatut huulet. Olisi kuitenkin hienoa oppia tekemään näyttävä iltameikki silmiin kun lähtee viettämään iltaa esim. yökerhoon. Ehkä vielä joku päivä ostan kunnon luomiväripaletin ja opettelen jonkun youtube-tutorialin avulla bilemeikin.

Mulla on täällä mun vessan ”kaapissa” tällainen pieni kaunistautumisnurkka jossa voin rauhassa istua ja käyttää kaikkia tököttejäni. Usein kuitenkin meikkaan olohuoneessa luonnonvalossa jotta lopputulos on luonnollisempi.
 Laittautumistuokion jälkeen on helppo piilottaa pyörremyrskyn jäljet. 😀
Olen vähän sellainen että ostan uusia meikkejä ja hamstraan kaikkia kaunistautumisvälineitä, mutta kuitenkin käytän vain murto-osaa haalimastani kokoelmasta. Näissä kolmessa pussissa olevista meikeistä käytän päivittäin vain seuraavia asioita..
 Lorealin mineraalipuuteri on tosi hyvää. Ostin aluksi väärän värin, mutta nyt kun aurinko on hieman muuttanut ihon sävyä tämä sulautuu oman ihon väriin täydellisesti. Ei jää raskaaksi kerrokseksi iholle vaan antaa huokosten hengittää. Suosittelen kaikille ketkä eivät kärsi runsasta peittävyyttä kaipaavista finneistä tmv.
Lumenen kulmakynää käytän aina kun näyttäydyn ihmisten ilmoilla. 
Hennon punakkaa huulipunaa käytän aina silloin tällöin jos on jotain vähän ihmeellisempää menoa.
Näiden lisäksi tykkään välillä siapista kulmaluulle (ihan kulmakarvan alapuolelle) valokynää, joka saa katseesta avonaisemman ja raikkaan.

Sain Carmexilta nämä huulirasvat ja rakastuin! Tuosta metallipurkissa olevasta kirsikasta tuli mun suosikki kun se on niin hyvin tuoksuinen. Tuo tuubissa oleva rasva on käytössä aina kun kuljemme veneellä, koska siinä on aurkonkosuoja ja mun huulet välillä palaa merellä koska aurinko on siellä niin paljon voimakkaampi. 
 Näissä kuvissa mulla on ainoastaan noita ylempänä esitettyjä meikkejä sekä tupsuripset.
Kaikki meikkivinkit ovat tervetulleita, sillä kuten jo aiemmin mainitsin en mikään asiantuntija tässä lajissa ole.

Kommentit (16)

Olen etsinyt tuon näköistä paneelia/ laminaattia joka paikasta. Voisitko kysyä Tonylta jos hän muistaisi puutavaran valmistajan tai mistä sitä saa hankittua? Kiitos <3

Mistä tuo puinen liukuovi on hankittu? Haluan samanlaisen! 🙂

Se on itse tehty.. Runko on jotenkin hitsattu jostain metallista ja sitten siihen on kiinnitetty tuo puu ja kahvat. :DD En ehkä ole paras henkilö neuvomaan että miten ovet on tehty. XD

Apua nyt olet laihtunut liian laihaksi…. toivottavasti ei ole kyse samasta kun empulla aikanaan

Minä olen aina ollut tämän mallinen. En siis laihduta. 🙂

Miks sulla on 6 dödöä? 😀

Haha! :DD En tiedä. Ostan aina uuden ennen kuin vanha loppuu ja niin niitä sitten on vaan kertynyt…

Ostin tänään postauksesi innoittamana tuon Satin coral-huulipunan ja se on huulipunakokelmani uusi suosikki. Aivan ihana sävy! Tee vain jatkossakin meikkipostauksia 🙂

Se on ihana sävy! vaikka en niin huulipunista pidä, tätä tulee käytettyä. 🙂

Mistä olet ostanut ton sun ihanan puisen rasian?Ihana meikki nurkkaus sinulla.

Kiitos. 🙂 Mun kummisetä on tehnyt sen mulle itse. Olisinkohan saanut sen rippilahjaksi? Se on kyllä kätevä kun saa kaikki korut sinne siististi.

Ihana tuo nurkkaus! 🙂 Täytyy ehdottomasti rakentaa tollanen sitten, kun meillä joskus on omakotitalo. 🙂

Olen maailman laiskin laittautumaan ja olen kokenut kulmien ja ripsien kestovärit pelastukseni. Ripsenpidennykset on kans kivat, mutta kallista lystiä. Mutta nuo kestovärit, ah! Ja jos pidät mineraalimeikeistä, bareMineralsilla on todella laadukkaita meikkejä. Niiltä löytyy myös ripsareita, huulipunia jnejne.

Hei kiitti vinkistä! Pitääkin tutustua niihin, nää mineraalimeikit kiinnostaa. 🙂

Minäki haluan tuommosen laittautumis nurkkauksen! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X