eveliina matilda - Banneri

Lähdimme tosiaan viime lauantain aamuyöstä ajamaan Sotkamoon. Adeliina nukkui alkumatkan ja se suijuikin hyvin. Kahdeksan maissa neiti heräsi ja pysähdyttiin huoltsikalle tekemään aamutoimet, eli vaihdettiin vaippaa ja vetäistiin puuro naamaan. Ade vähän ihmetteli että mikäs homma tämä nyt oikein on kun illalla nukahdettiin omaan sänkyyn ja sitten herätään jostain ihan muualta.

Adeliinan herättyä matkanteko muuttui haastavammaksi. Neiti ei viihtynyt turvakaukalossa kovin hyvin ja mun tai Tonyn piti istuskella Aden seurana takapenkillä. 
Pian auringon noustua tuli kauhea helle ja auton ilmastointi meni tietenkin jälleen rikki… Pösö oli siellä ilmastointihuollossa, mutta siellä onkin näemmä jokin isompi vika. Noh ajettiin sitten loppumatka katto auki. Hyvin se sujui niinkin. Matkaan kului aikaa yhdeksän tuntia.
Kotiin päin ajettiinkin sitten yöllä puuttuvan ilmastoinnin takia ja siksi että matkanteko on paljon helpompaa kun Ade nukkuu. Lähdettiin kahdeltatoista ajamaan ja kotona oltiin aamulla kahdeksalta, siispä selvittiin kotimatkasta kahdeksalla tunnilla.
Fido matkusti todella mallikkaasti. Hän vain nukkui tai pureskeli puruluutaan. Aina pysähdyksillä vähän leikittiin, syötiin ja ulkoiltiin niin poju pysyi tyytyväisenä. 

Sotkamossa oli mahtavat helteet koko reissun ajan. Nautittiin säästä, käytiin kalastamassa, uimassa, ravintoloissa syömässä ja tietty tervehtimässä Tonyn sukulaisia. Hyttysille luovutettiin monta litraa verta ja bongattiin kolme hirveä ylittämästä tietä auton edestä, mutta muuten meillä oli oikein mukava miniloma maalla ja hyvin olisin voinut olla pidempäänkin, mutta kun Tonyllä oli kiire sinne töihin. 
Käytiin Tonyn papan veljen järvessä kalastamassa
Minä sain ahvenen ja hauen. Tony sai kaksi haukea. Katiskoista nousi kolme haukea.
Iltaisin kun Adeliina oli untenmailla, meillä oli vähän sitä kuuluisaa aikuisten aikaa
Tässä ollaan Nesteellä syömässä. Adeliina käyttäytyi hienosti kaikkialla. Ravintolareissuilla neiti jaksoi maissinaksun voimalla pitkään.
Matkarattaat olivat nyt ensimmäistä kertaa kunnon testiajossa. Hyvin noilla työnteli. Ovat helppo kasata ja menevät pieneen tilaan.
Fido on kasvanut jo isoksi pojaksi!
Sellainen reissu! Ensi vuonna varmaan taas uudestaan. 🙂

Kommentit (2)

Teillä on ollut todella mukavan oloinen reissu. 🙂 Ihania kuvia. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X