eveliina matilda - Banneri

Adeliinan taidenäyttely

Miksi säilöä pikku Picasson taideteoksia lipaston laatikossa, kun ne voi levittää seinälle kaikkien nähtäville? Adeliina on ahkera askartelemaan, piirtämään ja maalaamaan. Taideteokset saattaisivat tehdä alakerran yleisilmeestä liian levottoman, mutta tänne yläkertaan, josta siis tulee lasten ikioma maailma, piirrustukset sopivat täydellisesti. Yläkerran käytävän valkoiset seinät ovat omistettu lasten luomuksille, joita toivottavasti ilmaantuu vielä monen vuoden ajan lisää. 
Vielä lattialle pitkä värikäs räsymatto ja lastenhuoneeseen johtava käytävä on ihanan lapsellinen!

Syksyinen puu
Silkkipaperi perhonen
Syksyn omenat
Mustikkamaalausta
Tuputetyö isi ja lapset autoilemassa sekä halloween kummitukset
Puolukka askartelu
Mummin ja ukin luona pikkusiskoni kassa askarreltu lammas
Linnut puussa
Ensilumi töpöttely tekniikalla ja alla sivelimellä maalattu
Adeliina repi paperista auringonsäteet minun leikkaamaan ympyrään.

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Esimerkiksi Torista voi löytää käytettynä vaikkapa Girasolin kudottuja, laadukkaita ja kauniita liinoja. Kannattaa etukäteen ottaa selvää itselle sopivasta liinan mitasta. Suosittelen itse varmuuden vuoksi 5.2-metristä kudottua liinaa, se ei jää pieneksi ja mieskin voi kantaa. 🙂 Liinan lisäksi suosittelen lämpimästi ergonomista kantoreppua (esim. Manduca, Tula, Wombat, Patapum). Repuista ainakin Manducaa saa hyvin myös käytettynä. Kantoreppu on nopea vaihtoehto niihin hetkiin, kun ei oo aikaa sitoa liinaan mutta pitää saada lapsi matkaan.

Liinan kanssakin oppii tosi nopeasti nopeaksi sitojaksi, mutta toisinaan ulkoillessa on mukavampi käyttää reppua jos lapsen haluaa vaikkapa puistossa ottaa kyydistä ja laskea leikkimään. Liinan päät viistävät maata sidontaa tehdessä ja tietyillä säillä ei tee mieli uittaa liinaa maassa.

Onnellisia kantoretkiä ja -hetkiä!

Avatar

tosi kivoja ja helppoja askarteluvinkkejä, kiitos! 😉

Avatar

Oii että miten ihana! Siis aivan vallottava! Lempparini on linnut puussa! Super söpö!

Avatar

Meil on likan töitä lastenhouneen seinällä ja vuoden aikaan sopivat olkkarissa, tehdään usein jollain teemalla seinä.

Avatar

Hienoja teoksia ? Lapselle varmasti tärkeää että ovat esillä? Aivan asiasta toiseen, meille on syntymässä kevätvauva, jota haaveilin kantavani liinassa. Ensimmäistä lasta kannoin vain stokken repussa, meillä oli myös sellainen rengasliina mitä en kyllä koskaan saanut hyvin!? Mistä siis löytyy kauniita sidottavia liinoja? Kiitos jo etukäteen ?
-Tytti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä