eveliina matilda - Banneri
Olin jo pitkään suunniteluut ottavani itsestäni vertailukuvan meikin kanssa sekä ilman meikkiä. Viime viikonloppuna tuli hyvä tilaisuus tehdä juhlameikki, koska vietimme Adeliinan kummitätien Empun ja Sohvin kanssa pikkujouluja. Menin tietysti mokaamaan ja aloin innolla piirrellä kulmia, ennen kuin muistin ottaa ”ennen” kuvan. Siispä vasemmalla puolella luonnollinen lookki, paitsi kulmat ovat jo ehtineet saada väriä. Oikealla sitten mun naamataulu hetkeä ennen kuin alettiin pikkujouluilemaan. Silmät meikkaan juhliin aina samalla tavalla, mutta nyt sain kirkuvan pinkeistä kynsistäni inspiraatiota ja laitoin poskiin sipaisun pinkkiä poskipunaa, sekä huuliin pinkkiä huulipunaa. 
Mun piti myös kuvata itseni koko kropan pituudelta ennen ja jälkeen, mutta unohdin siinä lähtötohinoissa kuvata juhla-asuni, enkä ilman ”jälkeen” -kuvaa kehtaa julkaista tota järkyttävää fotoa missä poseeraan kotikalsareissani, joten joku toinen kerta sitten… 
Mietin tässä myös että pitäisiköhän mun tehdä taas jonkun näköinen kurkistus kotiäidin vaatekaappiin –postaus, kun nyt syksyn mittaan tuli taas hankittua jotain uutta rättiä. Tarkoitus ei ole esitellä mitään huippumuotia (mitä en edes omista), sitä jos haluatte nähdä löydätte varmasti jonkun 100000 kertaa paremman muotiblogin. Mutta jos ketään kiinnostaa miltä perus kirppari- ja ketjuliikkeiden rytkyt näyttää mun päälläni, niin sellainen voisi onnistua. 😀 
Niin ja ihanaa uutta viikkoa taas kaikille!

Kommentit (16)

Kelpaako siis alexille nyt jo pullo?

Todella kaunis meikki! Ja mun mielestä noi kulmat on kyllä just hyvät! Ja sopii sulle tosi hyvin 🙂 Muakin kiinnostais vaatepostaus! 🙂

Kaunis olet 🙂 Kiva että olet pääsyt ilman lapsia tuulettumaan!

Kulmat ovat mielestäni myös liian kaukana toisistaan… Netissä on hyviä vinkkejä kulmakarvojen piirtämiseen ja nyppimiseen.

No eivät ole kyllä liian kaukana toisistaan, jos vertaat kulmien alkukohtaa Even silmien sisänurkan kohtaan, nehän ovat ihan samalla kohdalla. Näyttäishän se nyt ihan dorkalta piirtää kulmat lähemmäs nenän vartta ja sitten silmät alkaisivat vasta jostain puolesta välistä kulmakarvoja. Kaikilla nyt vaan ei ole naamassa samanlainen luusto,joten luonnollisesti silmien ja kulmakarvojenkin paikat on jokaisella erit.

Oot nätti ja ehdottomasti mun mielestä pitää myötäillä omien kulmien luonnollista muotoa, eikä kynällä tehdä mitää luonnottomia virityksiä..:)

Mielestä kulmat sopivat juuri tuollaisina hyvin, tuovat ryhtiä ja ilmettä kasvoille. Kaunis olet, sekä ennen että jälkeen meikin. Myös vaatekaappipostaus kiinnostaa kovasti! Mukavaa Joulua! 🙂

Kaunis meikki 🙂 Asupostaus kiinnostaa joo, varsinkin kirpparilöydöt!

Kulmat on liian tummat ja kaukana toisistaan!

Itse asiassa ei ne kulmat edes oo mitenkään liian kaukana toisistaan. Kulmakarvan alotuspisteen kuuluu "oikeaoppisesti" alkaa siitä, missä on sun nenän levein kohta (eli sierainten ulkoreunasta). Jos nyt hiuksia aletaan halkoon, niin tossa kun huvikseni kynällä mittailin niin Even oikeanpuolimmainen kulma (kuvassa vasemmalla puolella) vois alkaa hiukan aiemmin, mutta puhutaan ehkä kahdesta millistä. En tiedä ootko huomannut, että ihmisten kasvot on rakenteeltaan erilaisia ja esimerkiks tässä Even tapauksessa se kulmien piirtäminen lähempää ei tekis lopulta muuta kun hallaa hänen kasvoilleen, koska Even silmät on myös rakenteellisesti kauempana toisistaan. Näin ollen luonnollisesti myös kulmatkin on – ne kun usein esiintyy suoraan siellä silmän yläpuolella.

Terveisin: meikkitaiteilija

En tiedä miksi jaksan aina yllättyä siitä miten täällä netissä useilta puuttuu käytöstavat ihan kokonaan.

Mua kiinnostais tosi paljon just vaatepostaukset, esim. asukuvia ja mistä kaikkialta hankit vaatteita 🙂 mikä on kallein omistamasi vaate tai asuste?

Älä pliis meikkaa kulmia noin vahvasti, eivät sovi sun kasvonpiirteisiin.. luonnollinen on parempi 🙂

Vaaleampi väri sopisi kyllä 🙂 olen pahoillani jos aiempi kommenttini loukkasi.. t. Sama ano

Luonnollisena mun kulmat on tosi leveät ja runsaat. 😀 Olen näitä nyppinyt tosi ohkaseksi jo pitkään, mutta nyt hiljattain olen antanut kulmien vähän rehottaa. Ehkäpä näille leveämmille kervoille kävisi paremmin vähän vaaleampi väri? 🙂

Eihän se sitä tarkoita ettei Eveliina voi missään käydä jos Alexille ei pullo kelpaa.. Ruokkii lapset ennen lähtöä ni pärjäävät kyllä ilman ruokaakin jonku tunnin…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X