Eveliina Matilda - Hero Header

Isosiskon jalanjäljissä

Nyt olisi varmaan sopiva hetki heittää ilmoille pieni yllätys; nimittäin Hedelmistään puu tunnetaan, tulee jatkossa löytymään Kaksplussan sivulta! Toivottavasti te kaikki lukijat muutatte mukanani uuteen osoitteeseen: kaksplus.fi/hedelmistaan-puu-tunnetaan 
Linkkailen uudet postaukset jatkossakin blogin Facebook sivulle. Nyt kannattaakin ehkä tykkäillä sivusta, niin löydät aina tuoreet postaukset uudesta osoitteesta!
Muutto tapahtuu siis jo huomenna ja ekat pari päivää ovat todennäköisesti minulta pientä totuttelua, sillä minähän olen tähän asti kirjoitellut vain bloggerilla. 
Olen hyvin innoissani, tämä on jännittävä ja tervetullut muutos!
Pysykäähän mukana ja nähdään huomenna Kaksplussalla! 🙂

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

Ei löytyny kaksplussalta

Avatar

Wow! Siistiä 🙂

Avatar

Alatko tekemään tätä blogia myös työksesi nyt?

Avatar

Ei ole pitkälti siitä, kun ilmoitit, ettet halua blogistasi kaupallista etkä pyri portaalien alle. Nyt saavat myös ne lukijat varmasti valittamisen aihetta, jotka ovat kehuneet blogiasi aidoksi ja mainoksia sisältämättömäksi, sillä niitä mainoksiahan tämän myötä varmasti alkaa blogiisi tulla. Odottaisin myös portaalin alla kirjoittavalta enemmän panostusta mm. kommenttien vastaamiseen.

Avatar

Hei!
Linkkaa ihmeessä tähänkin kyseinen postaus missä olen näin ilmoittanut? 🙂

Lupaan tsempata vastaamisen kanssa! 🙂

Avatar

Ai rupeet emilian korvaajaks kun sillä on niitä mielenterveysongelmia?

Avatar

Tää oli tosi törkeä heitto. Just sun kaltasten älykääpiöiden takia mielenterveyden sairauksilla on stigma.

Avatar

Eihän Emilia edes kirjoita enää kaksplussalla..?

Avatar

Hohhooijaa! Tuolla anolla taitaa itellään olla ja vähän pahemman laatusia ongelmia kun noin herjaa! Oot huippu eve ja sun siskos myös<3

Avatar

Mahtavaa, onnea! 🙂 toivottavasti postaukset pysyvät kuitenkin vielä muuton jälkeenkin yhtä hyvinä ja aitoina kuin tähänkin asti, ilman lukuisia mainospostauksia 😀

Avatar

Onnea uusiin haasteisiin! 🙂

Avatar

Vautsi, tosi hienoa!! Älä välitä törkeistä kommenteista, kateelliset herjaa..:)

Avatar

Olen pitänyt blogisi aitoudesta ja siitä, että kirjoituksiisi on helppo samaistua ja lähellä lukijaa. Toivon että tänä ei katoa vaikka siirrytkin portaalin alle 🙂 mukavaa joulun odotusta teidän perheelle!

Avatar

Mahtavaa Eveliina, onnea ! 🙂

Avatar

Hieno juttu, onnea! Minä ainakin jatkan lukemista 🙂

Avatar

Hieno juttu, onnea ?

Avatar

Moi! Olen lukenuy blogia sen alusta asti, ja tämä on ehdottomasti yksi lempiblogeistani!! Tykkään siitä, kun blogisi on hieman 'kotikutoinen', kirjoitat asioista rehdisti ja postauksesi eivät täyty yhteistöistä joissa puhutaan pelkkää hyvää tuotteesta, joka olisin aivan kuraa (siskosi blogissa välillä näinkin). Hienoa, että pääset blogiurallasi eteenpäin, toivottavasti portaaliin pääsy ei vain muuta bloggaustyyliäsi ja tee siitä pinnallista, niinkuin monille on käynyt. Ihanaa Joulua teidän perheelle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä