eveliina matilda - Banneri

Me ollaan Mirkun kanssa leikitty kulunut viikko kämppiksiä ja meillä on ollut hauskaa! Ollaan nukuttu pitkään, juotu saunasiidereitä (ilman saunaa), syöty hyvin eli lounastettu keskustassa, haettu mun alakerrasta pizzaa ja tehty iltapalaksi puuroa! Päivät ollaan shoppailtu, leikitty Alexanderin kanssa ja nautittu tästä kivasta kesäkaupungista.

Alex sai paistatella päätähtenä viikon verran, kun Adeliina kerran oli siellä reissussa. Itselläni on ollut kova ikävä Adeliinaa, mutta toisaalta on ollut todella antoisaa viettää aikaa pelkän Alexin kanssa. Adeliina kun on vauvana saanut jakamattoman huomioni, toisin kun tämä nuorempi.

Käytiin mukkilassa uimassa ja vesi oli lähemmäs 30 astetta. Päivä vain oli jo illan puolella ja pikkuherralle tuli nopeasti vilu. Täytyy mennä lasten kanssa joku hellepäivä uiskentelemaan, kun Alexkin näytti viihtyvän vedessä sen hetken mitä tarkeni.

Me typyt 🙂

Kauppatori kun sattuu olemaan tuossa ihan nurkan takana, usein myös hyödynnän sen ruokapuolen tarjontaa. Aamupuuroon on kiva hakea tuoreet mansikat tai sitten aamupalan voi toisinaan haukata torilla. Meillä oli vähän epäterveellisemmät aamupalat; Wiklundin herkusta vegaanisia kinuskileivoksia ja mustaa kahvia.

Keskustan lounaspaikoista me Mirkun kanssa eksytään kovin usein Fontanaan.

Buffet on aina varma vaihtoehto, kun saa syödä niin paljon ruokaa kun haluaa. Salaattibuffan lisäksi on vielä lämpimien ruokien puoli, leipä ja usein myös jälkkäri.

Viihtyisä paikka, vaikka ruuhka-aikana jokseenkin ahdas rattaiden kanssa. Syöttötuoleja kuitenkin löytyy.

Mirkku nappasi buffasta kunnon kasan ruokaa, oli kuulemma hyvää.

Tällä kertaa buffetin lämpimissä ruuissa ei ollut juurikaan vegaania vaihtoehtoa, joten keittiöstä tehtiin mulle oma annos. Salaatti oli vähän turhan suuri, mutta tosi hyvää. Bataattiranut on muuten paljon paremman makuinen vaihtoehto perunasta tehdyille ranskalaisille

Alexille on tällaisina lämpiminä päivinä maistunut lähinnä vesimeloni ja muut kevyet ruuat.

Jälkkäriksi maidotonta italialaista jätskiä Hansan Nuvolesta.

Nyt Mirkku on lähtenyt taas kohti Helsinkiä ja huomenna alkaa sitten taas ihan perus arki lasten kanssa. Jospa Merestä ja hänen lapsista ois meille ensviikolla seuraa, niin tulevakin viikko on varmasti tosi jees!

Kommentit (3)

Tosi kiva postaus 🙂 ja ihana tota sun tukkaa! <3

No todellakin on! Kunhan toivun tästä työviikonlopusta. 😀

Mansikat kun mainitsit, niin oletko sattumalta katsonut, minkähintaisia 5kg laatikoita torilla myydään nyt?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X