Eveliina Matilda - Hero Header

Aikatauluton aamu on tie onneen

Hyvää maanantaita kaikille!

Heräilimme lasten kanssa monen tunnin yöunien jälkeen ihanan hitaasti uuteen viikkoon. Lastenohjelmat pitivät lapset kiinni sohvan istuintyynyissä koko mun meikkihetken sekä aamupalan valmistuksen ajan. Jännää miten täsmälleen samoilla rutiineilla ja aikatauluilla toteutetut aamut voivat lapsiperheessä olla hyvin erilaisia. Mulle on tärkeää että aamut ovat sujuvia ja mukavia, ne päivän ensimmäiset tunnit jotenkin virittävät sen koko päivän tunnelman. Jos heti aamusta on kiire, stressi ja paha mieli, niin sen huonon tuulen kääntämiseen on tehtävä töitä. Sitten kun päivä taas alkaa tällä tavalla kuin tänään, niin ulospäin loistava hyvä oloni tarttuu lapsiinkin. Meidän perheessä aamut on onneksi helppo tehdä mukaviksi, sillä meillä on todella harvoin kiire mihinkään pakottavaan menoon ja voimme edetä (tai olla etenemättä) ihan omassa aikataulussamme. Pienellä jännityksellä jo odotan lasten ensi kuun neuvola-aikoja, kun me mennään ekaa kertaa tänne Turun keksustan neuvolaan, missä oli tarjolla aikoja vain aamuksi… Niin ja huomenna meidän on myös heti aamusta noudatettava valmiiksi suunniteltua aikataulua, koska lähdemme heti aamusta ajelemaan Helsinkiin Mirellan luokse. Näinä aamuina yritän pitää mielessäni muistisäännön; lapsi ei tiedä että olet vihainen kiirelle et hänelle. 

Vein lapset juuri hetki sitten puistoilemaan ja tulin itse tähän kahvilaan aamupalalle, eli kahvikupilliselle ja vissylasilliselle. Teen lapsille hyvän aamupalan ennen puistoilua, mutta en itse yleensä syö kotona mitään. Nyt yritän vielä vähän herätellä nälkää, sillä mun äiti hakee lapset puistoilemasta ja sen jälkeen menemme kaikki yhdessä lounaalle. Lounaan jälkeen sitten alkaakin päivän ikävä osuus, meinaan mun on ihan tosissani metsästettävä uusi kamera jostain. Olen nyt käynyt näyttämässä tuota vanhaa kameraani vähän jokapuolella, mutta kukaan ei tiedä mikä sitä vaivaa, eikä vikaa oikein voi korjata missään, kun tuolla jo hieman vanhalla, saadulla kameralla ei ole takuuta tai jälleenmyyjää joka lähettäisi sitä merkin omaan huoltoon. Toivottavasti pääsen taas ihan pian palaamaan tänne kirkkaiden ja tarkkojen kuvien kera, jotka inspiroivat hyviin juttuihin!

Osa varmaan törmäsikin instagramissa (eveliinamatilda) tähän synttäriselfieen, mutta kun tämä kuva nyt toimii tän tekstin kuvituskuvana, niin kerrottakoon täälläkin että täytin viime viikolla 22! Iso kiitos kaikille onnitteluista ja ystävilleni ihanista yllätysjuhlista.

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä