eveliina matilda - Banneri

Törmäsin lauantaina kaupassa maailman söpöimpiin, vaaleanpunaisiin, rusetein korsitelluihin tennareihin. En yleensä harrasta heräteostoksia, mutta mulle tuli kengistä niin iloinen olo, että lähdin kaupasta ne vaaleanpunaiset ihanuudet ostoskassissa! Taivaalta tuli koko viikonlopun jotain lumen ja veden sekoitusta, mutta lauantai-illan rientoihin lähtiessäni, vedin tennarit jalkaan ja ilmoitin kaikille eteisessä oleville, että se on kevät nyt! Ai että miten onnellinen olin mun kengistä koko illan. Kaiken mustan, märän ja harmaan keskellä silmiini pilkahteli vähän väliä  ihana puuterinpinkki rusettipari!

smoothie

Kevät on muutenkin kuin vain pukeutumisen osalta uudistumisen aikaa. Minulle etenkin tänä vuonna, kun pääsen vihdoin ja viimein takaisin ihan omaan kotiin. Elämä vuokra-asunnoissa on ollut minulle sellaista ilotonta asumista, missä en ole voinut olla oma itseni. Vaikka asuntoni ovat olleet sijainneiltaan ja siisteydeltään järkeviä, niin en ole pystynyt kiintymään, olemaan luova tai yksinkertaisesti viihtymään lainkaan.

Luonnollisesti tämän kevään tavoite numero yksi, on tehdä uudesta asunnosta koti. Sellainen paikka, mihin voin paeta silloin kun aurinko menee pilveen ja kaikki ulkomaailmassa pieleen. Haluan pitkän päivän päätteeksi käpertyä pienen puutaloasunnon suojaan lasten kanssa rauhoittumaan. Odotan myös kovin, että voin kutsua tapailemani miehen luokseni yökylään, sillä minä olen päässyt vierailemaan hänen luonaan, mutta hän ei vielä ole nähnyt ”mistä minä olen kotoisin”. Uuden kodin suhteen ehkä eniten odotan sitä, että lapsettomina viikonloppuina herään hiljaisesta kodistani puoliltapäivin ja vietän tuntitolkulla aikaa vetelehtien, eli kuunnellen hiljaisuutta ja ihastellen kauneutta ympärilläni. Tätä kaikkea toki edeltää se…. remppa!

Yksi kevään suuri projekti on järjestää siskolleni polttarit. Sekä keskittyä muihinkin kaason hommiin, kuten hääohjelman suunnitteluun. Kaasona oleminen huipentuu sitten alkukesän hääjuhlaan, jota varten yritän tässä nyt kasvattaa hiuksiani, vähentää pöhötystä ja voida muutenkin hyvin, jotta hääeleganssini on säihkyvän morsiamen rinnalla kohdallaan.

eveliina matilda

Teitä ehkä eniten koskeva tavoitteeni on olla pikkusen parempi bloggaaja. En vielä tiedä kuinka tämä käytännössä tapahtuu, mutta yritän kiinnittää enemmän huomiota postausmääriini sekä tekstieni sisällön kiinnostavuuteen. Tässä kohdassa kun blogiura on kestänyt jo viitisen vuotta ja lukijakunta on kehittynyt melko vankkumattomaksi, lienee tärkeää olla pitämättä blogiin saapuvaa liikennettä itsestäänselvyytenä. Kehitys loppuu tyytyväisyyteen, vai miten se meni? En tiedä tarjoileeko elämäni mullistavia kirjoitusaiheita, mutta ainakin tämä lisääntynyt valo tuo inspiraatiota kuvaamiseen ja sen myötä uusien tekstien syntyyn.

Remontti, muutto, kaason velvollisuudet, lastenhoito, päivätyö, blogi…. Keväästäni ei ainakaan tule tylsä! Onneksi kaiken stressin keskellä näkyy pieniä ihania yksityiskohtia, kuten yhdet vaaleanpunaiset rusettikengät.

Kommentit (10)

Kerro lisää miehestä! Missä tapasitte? Ihanaa ?

Minäkin olen julistanut jo kevään alkaneeksi ? tsemppiä tulevaan muuttoon ja remppaan! ?

Kiitos, tsemppiä siihen tarvitaankin! Hyvää kevättä sulle!

Hei todellakin kuva tennareista!! 😀 Kauhee cliffhangeri et millaset ne nyt on!

No mä otin jo kuvia niistä ja sit postausta tehdessä totesin että ne oli liian huonolaatuisia tekstin joukkoon. Voi ei, sori! Täytyy yrittää uusiks!

Hei,

En oo koskaan aiemmin kommentoinut siun kirjotuksia, vaikka ne aina luen. Oon aikanaan löytänyt siun blogiin jonkun vauva.fi-keskustelun kautta, kun kummastelin siellä miten kukaan voi puhua niin rumasti muista ihmisistä, olkookin että tää keskustelujen kohde on bloggari, ja näin valinnut jakaa elämäänsä tuntemattomille ihmisille. Ja ehkä olin myös vähä utelias noin muutenkin ?
Käyn melkein päivittäin kurkkaamassa onko uutta postausta tullut, mutta en ”vaadi” tai pahoita mieltä, jos sitä ei ole tullut. Ymmärrän toki, että siulla on ”oikeekin” elämä elettävänä; lapset, työt, harrastukset jne. Kiva jos nyt kuitenkin jaksat/kerkeät/haluat postata aiempaa enemmin; varsinkin remppa ja sistus-juttuja odotan innolla, koska itsellänikin on haaveissa löytää uusi ihana koti. Jonkilainen uusi alku, missä kaiken saa aloittaa alusta. Ja ihan omalla tavalla.
Miulla on ollu ihan hirmu raskaat pari vuotta takana, paljon isoja menetyksiä lähipiirissä, vaikee ero parisuhteesta ja muutenkin kaikenlaista paskaa on tähän mahtunut, mutta jotain vertaistukea tai vastaavaa oon täältä blogista saanut. Kiitos siitä!
Eihän tässä kommentissa ehkä ollut päätä eikä häntää, halusin vaan kiittää näistä vertaistukimaisista postauksista, uskosta siihen että kaikesta selviää ? Hyvää kevättä, ulkoiluta puuterinvärisiä tennareita ahkerasti ja nauti elämästä muutenkin.
Ja polttari-ideoita, ideoita muutenkin siitä miten olla hyvä kaaso otetaan vastaan ilomielin myös ?

Hei!

Kiitos ihanasta kommentistasi! Hienoa että olet löytänyt tänne ja muodostanut ihan oman mielipiteesi, niiden nettikeskusteluketjujen mielipiteiden sijasta…
Todella mukava kuulla jos blogistani on ollut vertaistukea. Toivon todella että sinun elämäsi kääntyy kohti parempaa, kuulostaa että olet joutunut käymään kovia koettelemuksia läpi. Hyvää kevättä sinulle myös ja paljon voimia tulevaan <3

Voi odotin koko postauksen ajan milloin tulee vastaan kuva noista kengistä!

Ääh, mä otin sen kuvan! … ja sitten totesin sen liian huonolaatuiseksi blogiin. Täytyy ottaa uusi!

Tapasimme sattuman kautta eräässä kuppilassa, juuri ennen vuodenvaihdetta. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X