eveliina matilda - Banneri

eveliinamatilda

Viimepäivät ovat kuluneet elämästä nauttien

Olen nauttinut pitkistä katseista, kosketuksesta, valloittavasta hymystä, turvallisesta kainalosta ja hyvistä keskusteluista, kanssani yllättävän samanhenkisen ihmisen kanssa. Uuteen tuttavuuteen tutustuminen on ollut niin intensiivistä, että moni muu asia on muuttunut toissijaiseksi. Kuten keskittymiseni ei muutaman viime viikon aikana ole ulottunut tämän bloginkaan pariin… Haluaisin vain kuunnella miestä, imeä pesusienen tavoin kaiken toisesta itseeni.  Haluan myös kertoa itsestäni kaiken, sillä ne monet minulle esitetyt kysymykset ja kuunteluuni käytetty aika, ovat saaneet minut tuntemaan itseni kiinnostavaksi.

On aivan uutta, että toisen kanssa tuntuu välittömästi luonnolliselta. En ole ennen päässyt nauttimaan olostani tällä tavalla toisen, tuntemattoman vaikutuspiirissä. Olen vain kellunut hyvässä olossa; voinut päästää mieleeni juolahtavat ajatukset ulos suustani, kiroilla silloin kun kiroiluttaa, vaieta, vaatia sekä laulaa autossa ja yöllä sängyssä. Toisen seuran helppoudesta iloitsemisen lisäksi, olen nauttinut omana itsenäni olemisesta, ilman liian suurta tietoisuutta itsestäni. Yksi suurimpia paheitani on ajatella mitä toiset ajattelevat. Nyt olen voinut asettua tilanteiden kuljettamaksi, olla analysoimatta ja vain nauttia. 

Kaiken edellä mainitun uuden ja upean rinnalla, myös auringonsäteillä sekä siskon  vastasyntyneen pojan tuoksulla, on ollut mielialaani kohottavia vaikutuksia. Miten kevein askelin pääsenkään kulkemaan kohti kesää ja sen tarjoamia seikkailuja!

Kommentit (10)

ihan nyt aiheen vierestä, mutta osaatko sanoa miksei blogisi postaukset enää tule Bloglovin fiidiin? Helmikuussa ne jostain syystä lakkasivat päivittymästä tuonne Bloglovinin sivuille.

Ihanaa, ihan samat fiilikset täällä kun on tavannut ihan vasta uuden ihmisen! Ja koko kesä vasta alussa! ^_^ <3

Tästä tuli sun puolesta niiiin hyvä mieli! Olet ansainnut onnesi. Ihanaa kesää teille ?

Kommenttisi pisti hymyilemään. <3 Kiitos! Ihanaa kesää sinullekin!

Moikka. Miks sun blogia ei pääse lukemaan bloglovinin kautta? 🙁

Moi! En osaa sanoa.. Aiemminkin samasta asiasta minulta kyseltiin. Koitan tutkia asiaa.

”Vastasyntyneen siskon”? Olisiko siskon vastasyntyneen pojan?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X