kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.06.2012

Mökkitunnelmaa: itikoita ja kaunista katseltavaa

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Heippa,

 

m√∂ks√§lt√§ on palattu, ja Neidin naama on my√∂s sen n√§k√∂inen. Juup. Vaunujen itikkaverkko ei ilmeisesti ollut aivan aukoton, ja t√§ss√§ tulos ūüôĀ

 

 

 

Kortisoonia on laitettu, ja toivotaan, että paukamat pian katoaisivat, ja ennen kaikkea kutina lakkaisi. Onko teillä muuten jotain poppakonstia hyttysenpistojen varalle?

 

Hyttysistä huolimatta mökkireissu oli ihanan rentouttava. Toivottavasti leppoisa mökkitunnelma ja ympärillä oleva kauneus -luonnosta löytyvä ja vanhempieni tekemä/tuoma Рvälittyy näistä kuvista teillekin.

 

 

 Mansikka- ja yrttimaa

 Neidin hiekkis

Pationäkymä järvelle

The Mökki

Sis√§tilojen uusi ihastuksen kohteeni oli muuten t√§m√§ Perfect Homen uusvanha sein√§kaappi. Serkkuni on alkanut juuri myyd√§ sarjan sisustustuotteita, ja voipi olla, ett√§ meid√§n m√∂kki on pian t√§ynn√§ Perfect Homen tavaroita…√§itini tuntien siis ūüôā

 

Oletteko muuten huomanneet, että mökkikeskustelut nostattavat usein ihmisten tunteet pintaan? Toiset hehkuttavat mökkielämän seesteisyyttä, toisita korvessa kökkiminen on taas mielipuolista ja työlsää. Itse olen ollut puolestani todistamassa riitaa siitä, kuuluuko mökillä olla sähköt vai ei. (Yhteisymmärrystä ei muuten syntynyt)

 

Minä olen alkanut rakastaa mökkielämää viime vuosina. Mutta kyllä se sisävessa, sähköt ja telkku (ehkä myös mokkulayhteys) kuuluvat minun unelmamökkiini. Mikä on teidän perheenne suhde mökkielämään?

 

Nyt aloitan kaappien siivoamisen… ja se ei olekaan ihan pieni juttu. Lis√§√§ siit√§ seuraavassa postauksessa, elik√§s my√∂hemmin t√§ll√§ viikolla. Sit√§ ennen kuitenkin viel√§ pari kuvaa meid√§n m√∂kkireittimme helmest√§, Nelostiell√§ sijaitsevasta Karoliinan Kahvimyllyst√§. On kuulkaas pullat kohdillaan. Maku ja koko. T√§ll√§ kertaa matkaan tarttui korvapuusteja, rahkapullia ja kaksi erilaista kakkupalaa ūüôā Ihanaa!

 

Herkullista perjantaita!

-Karkki-

 

Kuvat:

Eepi, i-Phone 4

 

 

 

 

Kommentit (2)

Aivan ihanan oloinen m√∂kki teill√§! ūüôā Ja nuo Perfect Homen tuotteet on ihania! Meill√§ my√∂skin tuo s√§hk√∂-asia jakaa mielipiteet. Minun mielest√§ s√§hk√∂ olisi kiva olla, mutta juokseva vesi ei ole pakollinen. Tosin miehen suvulla on saaressa tontteja eli siell√§ olen oppinut el√§m√§√§n my√∂s ilman s√§hk√∂j√§. No ”onneksi” ei ole viel√§ omaa m√∂kki√§, niin t√§t√§ asiaa ehdit√§√§n pohtimaan yhdess√§. ūüėČ

Mukavan näköinen mökki teillä. Olen sitä mieltä että mökillä kuuluu olla ainakin sähköt ja vesijohto. Aina parempi jos tulee lämmin vesi ja käytössä suihku. Meillä on ollut ensin sellainen alkeellinen versio ja silloin ei kyllä pitkiä aikoja mökillä viihdytty, mutta nyt on kaikki mukavuudet jopa tiskikone ja se mokkulakin. Nyt asutaan koko kesä täällä. Lämmintä kesää sinulle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X