kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.08.2012

Makiaa mahan täydeltä

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Heissan,

Eepihän sitä ekana hehkutti. Taisi olla kevät 2008, ja silloin en itse ollut vielä yhtään vakuuttunut. Makia. Hmm. Enpä tiedä. Eikös se sun hupparikin kutistunut pesuss? KAKSI kokoa!

Eepi on sellainen vaatehaukka, että se löytää aina kaikki kivoimmat vaatteet ja uudet jutut aina ennen minua. Sehän oli se tyyppi, joka mm. Ruotsista hamstrasi jostain yhdestä ainoasta pikku liikkestä Cheap Mondayta ennen kuin kukaan oli nähnyt noita nykyisin jokasella kadun kulmalla vilahtavia pääkalloja missään.

Niin kävi siis Makiankin suhteen. Eepi ihastui, ja minä tulin kolme vuotta perässä.

Makian nimen kuulee nykyisin joka käänteessä, joten on turha varmaan esitellä merkkiä sen kummemmin. Pääideana suomalaismerkki, joka tekee sellaisia asiallisia ja rentoja skeittihenkisiä kuteita, jotka eivät kuitenkaan ole sporttisia. Siis asiallista rentoilua. Minun mielestäni 🙂

Jo alussa Makian vaattet olivat kyllä hyvännäköisiä. Mutta monienkin laatu oli hintaan nähden vähän kehno. Onneksi merkki on tehneet todella kovasti työtä laadun kehittämisen eteen, ja nykyisin Makia on oikeasti hintansa veroinen brändi. Laatu on se, mitä noilta hinnoilta voi odottaakin.

 

Loppuhuipennukseksi täytyy sanoa, että Makian lastenvaattet kilpailevat ihan tosissaan niiden ”oikeiden” lastenmerkkien kanssa. Esimerkiksi Neidillä on nyt menossa viides Makia-huppari, eikä hupparikisassasen voittanutta ole vielä löytynyt muualta. Tuntuu sille, että lastenvaattet ei olekaan Makialle mikään pakollinen paha, vaan ennemminkin ihan vakavasti otettava suunnitelun yksi osanen. Rispektiä siitä, duuds 🙂

Aurinkoa uuteen viikkoon!

-Karkki-

Kuvat:

Eepi, i-Phone 4

Neidin vaatteet:

pipo, Makia

huppari, Makia,

Huivi, H&M

Farkkuleggarit, H&M

Kumisaappat, Nokia (Hai)

Reppu, ystävän tuliainen Aasiasta

Karkin vaatteet:

Ruutupaita. Makia

Nahkarode, JC (Tukholma)

Toppi, Dr.Denim

Farkut, Cheap Monday

Kumisaappaat, Nokia (Hai)

Kommentit (3)

Vieläkö valkoiset hai-saappaat ovat käytössä,voitais ostaa messuille rekvisiitaksi ! Hinta n. 20 € ?

Messut oli,ja lainassa oli saappaat.Mutta ei VALKOISIA HAITA ! KOska nimenomaan haemme valkoisia,ja hiukan käytettyjä,tarjotaan jo puutarhanäyttelyn vastaan tapahtumaan noista haista 49,95 € (saman jonka uudet maksavat)

Ovat kyllä. Ne ovat mun koulukumisaappaat välkkävalvontoja varten. Pahoittelut 🙁 Jos et muualta saa, voin toki lainata 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X