kolmistaan - Banneri

Hei tyypit,

pitkästä aikaa.

Postaustauon syynä on flunssakausi…hitsiläinen! Kyllä huomaa, että syksyn pöpöt on taas kuljetettu koulusta ja päiväkodista kotiin.

Kierteen aloitti kaksi viikkoa sitten Neiti-F, ja nyt sama tauti on kiertänyt myös minulle ja Eepille. Neidin nenä alkoi taas eilen vuotaa uudelleen, jota alkaakohan tästä uusi rundi. Huhhuh!

Itse olen lämpillyt ja köhinyt torstaista asti, mutta kilttina (ja tyhmänä!) tyttönä olen silti sinnitellyt töissä. Tänään piti kuitenkin taipua pakon edessä, ja lähdin kesken päivän tänne kotiin peiton alle pötköttämään.

Olemme yrittäneet kyllä välttää tauteja näillä keinoin:

  • Käsidesiä aina töistä/hoidosta/kaupalta tullessa
  • Käsienpesut aina ennen syöntiä
  • Neidille D-tippoja, SanaSolia ja Actimel-juoma
  • Meille aikuisille Beroccaa, D-vitamiinia, C-vitamiini ja sinkki jauhetta ja Actimel-juomat
  • terveellistä ruokaa
  • tarpeeksi ulkoilua
  • säänmukaiset vaattet

 

Siltin tämä peijoonin tauti taas iski! Mikä on oma keinosi välttää (syys)flunssat?

P.S. Turhamaisuuskysymys: Kuinka meikkaatte kasvoillenne sellaisen naamion, ettette näytä aivan kuolleille? Valokynää, poskipunaa, aurinkopuuteria vai mitä? Siis sitten, kun joskus täältä palailen ihmisten ilmoille…kotona ihanainen au-naturel!

Terveisin: Kraaterisilmäpussien ja punaisen nenän Valtiatar

Kuvat: tuotekuvat valmistajalta

Kommentit (1)

Meillä koitetaan kanssa asianmukaisella pukeutumisella estää ja perus vitamiineillä.. Eli monivitamiineja (mulla raskaus ja imetys +multitabsin kalaöljy kapselit 🙂 miehellä omansa ja toinen lapsista (2v) syö pikkukaloja ja vauva perus d-vitamiinia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X