kolmistaan - Banneri

Heippa,

Arvatkaas monet kengät Neidille on jouduttu jo tänä syksynä ostamaan? No vastaus on, että tähän mennessä kolmet…talvikengät täytyy tietysi vielä hommata. Tässä alla puolestaan koko perheen syksykenkäsuokkarit ūüôā

Neidin kengän koko on kasvanut toukokuusta kaksi kokoa! Kevätkengät olivat koossa 24 vielä kohtuullisen reilut, tällä viikolla jalka mitattiin Lahden Calossissa, ja koko oli 26 (ja villasukkavaralla 27!).  Aikamoinen tahti, ja ylipäätään kengänkoko vuosi ja yhdeksän kuukautta vanhalla tytöllä.

Kotiin on kannettu nyt The North Facen Gore-Texit Stadiumista, Tretornin kumisaappat Nelly.comista, sekä nämä aivan ihanat Bisgaardin nahka/poninkarvanilkkurit Calossista.

Itse tilasin spartoo.comista nämä ihan lempparikengiksi jo muodostuneet Aiglen nilkkurit ja Eepi luottaa vanhoihin kunnon Dr Martenseihin…tosin vähän uudessa mallissa.

Missäs kengissä teillä syksyyn astellaan?

Terkuin: Karkki

Kuvat:

Karkki, Olympus E-PL1

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X