kolmistaan - Banneri

Heissuli,

olen viime kuukausien aikana alkanut himoita erilaisia julistetaideteoksia kotiini. Ennen riivin kuvia mistä sattuu, mutta nyt sellainen törkeys on alkanut tuntua kauhealle. Olen alkanut ajatella, että olisi ihana kerätä vuosien ja vuosikymmenten saatossa  jokin sellainen ihana kokoelma erilaisia kehystettyjä julisteita, A) joilla on oikeasti jokin tekijä B) jotka kestävät ajan hammasta C) jonka tekijälle voin maksaa edes pienen korvauksen.

Niinpä olen ajatellut, että alan kartuttaa melkein nollapisteessä olevaa kokoelmaani kuva kerrallaan. Mietin, että voisin hyvinkin ostaa jonkin kehystettävän kortin tai pienen julisteen kerran kuussa. Mitäs sanotte? Onko järkeä? Itse olen ainakin ihan intona tästä uudesta ”harrastuksestani”. Ja saatepa tekin varmasti nähdä tulevia julistehankintojani .

Ensimmäisenä hankintalistallani taitaa olla juliste Neidin huoneeseen. Olen ihan hulluna Ingela Arrheniusksen mahtaviin kuviin. Nämä julkat löytyvät Hus&Hem:n sivuilta, eikä hintakaan olek kauhean paha. Siinä 20 egen tienoilla. Sitä paitsi tämä ensimmäinen juliste on tehty WWF:n hyväksi, joten hyvään tarkoitukseenhan ne rahat menisivät (#selittelee itselleen#)…

Ingela Arrhenius Be Nice To The World Poster

 

Ingela Arrhenius Owl Poster

 

Ingela Arrhenius Chirping Poster

 

Ingela Arrhenius Ark Poster

 

Ingela Arrhenius  Lion Face Poster

 

Sykähdyttikö kuvat teitä yhtä roimasti kuin minua?

 

Terkuin:Karkki

Kuvat:

Hus&Hem -sivusto. Taiteilija Ingela Arrhenius

 

Kommentit (3)

Oioi! Kelpais kyllä meidän tulevaan(?) lastenhuoneeseen! 🙂 Ihania! <3

Neiti sai muuten lopulta tuon WWF:n julkan…Kuva tulee, kunhan saadaan kehyksiin (ts. ennen tytön rippijuhlia. Meidät tuntien).

samoin =) Tosi ihania, ja kiva idea! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X