kolmistaan - Banneri

Heippa,

aika ihana päivä takana: Neiti-F nukkui aamulla puoli ysiin (!) ja olisi nukkunut varmasti pidempäänkin, mutta hänet oli pakko herättää. Sitten vaihdettiin isänpäiväsuukot ja -lahjat (omatekoisia kortteja, lapsi-isä-liikuntanoppa ja kasvohoitolahjakortti), ja puoli kympiltä olimme jo autossa nokka kohti Helsinkiä.

Olimme varanneet pöydän Senaatintorin kupeesta, Cafe Köketistä. Ja pian pöytä olikin jo täynnä kavereita, isiä, lapsia, äitejä ja setä-veliä.

 

Harmi vaan, että muutama murunen joutui jäämään kotiin kuumeen vuoksi 🙁

 

Sen lisäksi, että brunssi oli aivan MIELETÖN (lihapullia, nakkeja, muroja, lohta, kuskusta, leipiä, hedelmiä,herkkuja…..), myös puitteet tekivät sen, että herkuista oli mahdollista nauttia.

 

Siis jopa meidän lapsellisten!

Leikkipaikka liitutauluinen, tarpeeksi väljästi laitetut pöydät ja syöttötuolit tekivät sen, että pikkutyypitkin viihtyivät brunssilla peräti kaksi tuntia. Jes!

Nyt vasta Neiti-F:n  kanssa tajuaa, kuinka paljon leikkipaikkojen puitteet vaikuttavat ravintolavalintoihimme. Monta kertaa on tullut nimittäin valittua se vähän kökömpi ruoka leikkinurkkauksen takia.

Onneksi nyt ei tarvinnut tehdä kompromisseja: ei ruuassa, eikä Neidin ja pienen Alvarin viihtyvyydessä! Onkohan tämmöinen lapsiperheille tärkeä seikka ylipäätänsä ravintoloitsijoiden tiedossa?

Ai niin: ja nyt se telkkuvinkkaus. Meikäläinen näkyy maanantaina Avan uudessa Muotitietoinen ohjelmassa (klo:21-21.30). Tsekatkaapa, mitä meikkikselle tapahtuu 😉

Terkuin: Karkki

Kuvat:

Arla Anniina Joensuu

 

 

 

Kommentit (3)

Näinkin sut kerran kyseisen sarjan mainoksessa. Olin aluks aika äimänä 😀

Heippa Tiina,

ja kiitos 🙂 Telkkupäivä oli kyllä kokonaisuudessaan aika ihana! Hirveän hyvä tuotantotiimi ja rento meininki. Eikä edes jännittänyt, joka oli tavallaan ihme.
En ole varsinaisesti ohjelmassa olleita yhdistelmiä käyttänyt, mutta jotenkin kokemus rohkaisi minua oikeaan suuntaan. Tuli sellainen olo, että ne päässäni jo valmiina olleet idikset saivat lisävahvistusta 🙂

Mukavanoloine isänpvä teillä, herkulline brunssi! Olit oikein eduksesi ohjelmassa, susta sai herttasen kuvan. Kivoja vaateyhdistelmii sulle keksittii ne pari mist tykkäsit itekki, mut uskoisin et ite luot parempia ku luotat ittees. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X