kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.11.2012

Unelmakoteja

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Heippa,

Olen jo pitkään huomannut, että kun tarvitsen muutaman minuutin rentoutumishetkeä, suuntaan joillekin ihanalle sisustus- tai life style -sivulle.

Siksi halusinkin jakaa teille parhaan virtuaalisen rentoutumispaikkan, jonka tiedän :  Alv hem – nettisivut ja niiden myynnissä olevat asunnot. Voi tätä kauneuden määrää 🙂 Valkoisia lautalattioita ja ihania sisustusidiksiä!

Kertokaa te nyt, mikä nettisivu saa sinut hyvälle mielelle?

Ihanaa ja kaunista alkavaa viikkoa!

-Karkki-

Kuvat:

Alv Hem

Kommentit (3)

Sinun blogisi on mun rentoutumishetki :). Lisäksi seuraan Vuoden mutsi ja Project mama blogeja. Ihanaa luettavaa, hyvällä otteella ja asenteella elämää kohtaan.

http://www.airbnb.com sivustolta etsimme itsellemme vuokrakämppää loman ajaksi Kööpenhaminasta. siellä siis ihmiset ovat listanneet omia kotejaan ja tarojavat niitä vuokralle. käy kasomassa! siellä niitä lautalattioita vasta onkin!!! aivan tositosi upeita.

ja kylläpä tuntuu olo etuoikeutetulta kun itse sellaiseen 143neliön lukaaliin toukokuussa perheineen pääsee leikkimään tanskalaista huippusisustajaa 😛

Oi ihana kuulla 🙂 Kiitos!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X