kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.12.2012

Tilkkutäkkikalenteri ja joulujuttuja

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Heippa ihmiset,

Meillä on alettu fiilistellä joulua jo ihan tosissaan. Koska emme vietä varsinaisia joulupäiviä omassa kodissa (vaan mummoloissa), tuntuisi jotenkin turhalle koristella joulukoti vasta vähän ennen aattoa. Senpä takia joulukuusi, joulutekstiilit ja -valot rantautuvat meille jo viikonloppuna. Ja tietysti myös joulukalenteri.

 

Pidän aivan kauheasti kaikenlaisista aidoista käsitöistä. Villasukat, tilkkutäkit ja kaikenlaiset omatekoiset koristeet ovat minun juttuni…en vain todellakaan osaa itse toteuttaa mitään näistä. Yläkouluaikoinakin kutomastani villasukasta tuli jotenkin kummallisesti villapipo, joten enempää tästä kädettömyydestäni käsitöiden suhteen ei tarvitse varmaan edes kertoa 🙂

Onneksi Hankasalmen mummo, eli minun äitini, on todellinen superkäsityölainen (missä minun käsityögeenini?). Puhelu siis mamalle, kun alan himoita jotain uutta käsityhärpäkettä kotiini. Poppana, lapaset, tyynynpäälliset….you name it!

Tämäkin kalenteri on mummon tekemä. Kankaina Marimekon ihanat kuosit. Ja onhan ne joulutontut vinkanneet, että jotain tilkkuhommaa on joululahjaksikin luvassa. Jes!

Luukuista paljastuu muuten ihania Disneyshopista tilattuja prinsessapalloja, prinsessasuklaata ja Tigerin naulakkoja.

Ihanaa viikkoa! Joko teillä on joulu rantautunut kotiin?

-Karkki-

P.S. Itse raaaaaakastan jenkkiläisiä joulurallatuksia. Eepi inhoaa niitä 🙂 Mikä on teidän perheenne suhde joulubiiseihin?

 

Kuvat:

Eepi, i-Phone 4

 

 

Kommentit (2)

Meillä myös tulee joulu jo hyvissä ajoin 🙂 jouluverhot, jouluvalot, jouluruokia, joulumusiikkia. (suomalaista ja englantilaista) ainut miinus, että joululahojen hankinnat jää yleensä aika viime tinkaan joka vuosi 😀 vaikka yritämme, että aloittaisimme ajoissa 😉 Olen kova jouluihminen ja rakastan kaikkea jouluhömpötystä 🙂

Meillä odotetaan muuttoa, että pääsis laittamaan sitä joulua…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X