kolmistaan - Banneri

Heippa,

vähänks ollaan oltu lomalla ūüôā Ja sen myös huomasitten varmaan postausbreikistäkin.

Onpa kuulkaas tehnyt hyvää! Perheilyä oikein isolla kädellä. Keski-Suomea, maaseutua, herkkuja, lököttelyä, ulkoulua, kaikkea-aivan-ihanan-superkivaa.

Huomenna me vietämme vuoden vaihtumista lapsiperhetyylillä. Kolme perhettä ahtautuu meidän lukaaliimme. Luvassa on hodareita, saunomista, ja kaikkea sitä, mitä 1-2 -vuotiaiden kanssa voi, saa ja pitääkin tämmöisenä juhlana tehdä.

Ihanaa uutta vuotta! En ole muuten eläissäni (jos siis muistan oikein) tehnyt perinteisiä lupauksia uudelle vuodelle. Nyt ajattelin. Ja niitä tulee muuten monta ūüôā

Rok, rok… muistakee rakettilasit myös pienille! Tää lähtis nyt katsomaan sohvalle uutta Varesta. Pyysin Eepin hakemaan mulle R:ltä herkkuja, ja pussissa näytti olevan cokis, kolme suklaapatukkaa ja sipsipussi. Hyväksyn.

-Karkki-

Kuva:

EEpi, i-Phone 4

Neidin asu:

Haalari: TTH (outletistä)

Hattu: Minkkiä. Teetetty mummon vanhasta hatusta.

Kommentit (4)

Hienoa ett√§ on ollu mukavaa ja UVkin sujuu lapsellisissa merkeiss√§ – parasta! ūüôā Tavallaan hyv√§ ett√§ minkki on saanut jatkoaikaa k√§yt√∂ss√§, mutta ihan on turhaan henki silt√§ otettu sillon aikanaan. :/

Kaksinaismoralisti olen itekki, no valintoja joutuu tekem√§√§n. Munki mielest oma poika on aivan mielett√∂m√§n mahtava tyyppi! ūüôā Niin se kuuluu ollakki!

En itse ostaisi koskaan turkista uutena, mutta second handina asia on kuitenkin mielest√§ni v√§h√§n eri. Tosin, en tied√§, onko t√§m√§ t√§mm√∂ist√§ kaksinaismoralistista touhua, koska k√§yt√§nh√§n nahkakenki√§ ja sy√∂n lihaakin…

Kiitos Tiina. Neiti-F on kyll√§ omastakin mielest√§ni joka p√§iv√§ vaan huipumpi tyyppi. Tosin mielipiteeni on EHK√Ą v√§h√§n puolueellinen ūüėČ

F on kuvassa hellyyttävä ja suloinen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X